Şimdi Ara

Ahşap CNC Router Dakika Fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ahşaptan kalıp yaptırmayı düşünüyorum ancak CNC oymanın dakika fiyatı hakkında bilgim yok. Eğer fiyat bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

• Bu işlerde dakika ile fiyat pek sağlıklı olmuyor. En sağlıklısı modelinizi göstererek fiyat almak. Çünkü tezgahın kesme hızı değiştirilerek aynı parçayı 10 saattede işleyebilirsiniz 10 günde de işleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeronics

Bu işlerde dakika ile fiyat pek sağlıklı olmuyor. En sağlıklısı modelinizi göstererek fiyat almak. Çünkü tezgahın kesme hızı değiştirilerek aynı parçayı 10 saattede işleyebilirsiniz 10 günde de işleyebilirsiniz.

Anladım önceden lazer ile kesim yaptığımdan hep dakika /saat fiyatı verildi ya da mm kalınlığa göre metre ölçümünden fiyatlandırıldı.

Ancak ilk defa ahşap cnc oyma ile kalıp çıkarmam gerekti. Açıkcası aklımda fiyat bilgisi olsun diye soruyorum çünkü sorduğum birkaç yer bana dakika fiyatı verdi ve fiyat fazla geldi bana.

Kazıklanmamak için bilen varsa ya da ortalama fiyat söyleyebilecek , çok yardımcı olur bana.
  • Lazer ve tel erozyonda parça kalınlığı sabit olduğundan, kalınlığa göre ilerleme hızı üç aşağı beş yukarı bellidir. Ancak form işleme sözkonusu olunda geometrinin her yerinde aynı hızla iş yapılamadığından süreye bağlı fikir oluşturmak zor. Birçok yer "dakikası şu kadar" diyor. Parça işlendikten sonra da "şu kadar dakika tuttu" diyerek faturayı kesiyor.
  • quote:

Lazer ve tel erozyonda parça kalınlığı sabit olduğundan, kalınlığa göre ilerleme hızı üç aşağı beş yukarı bellidir. Ancak form işleme sözkonusu olunda geometrinin her yerinde aynı hızla iş yapılamadığından süreye bağlı fikir oluşturmak zor. Birçok yer "dakikası şu kadar" diyor. Parça işlendikten sonra da "şu kadar dakika tuttu" diyerek faturayı kesiyor.

Bilgi için teşekkürler, çok ayrıntılı bir parça değil zaten yapılacak bugün bir yere vermiştim beni aradı ve dakikası 3 TL dedi bana baya fazla geldi lazer 1 TL düşününce ki cnc router metal için 60 kuruş gibi bir fiyattı. Bilgim olmadığı için soruyorum eğer bilgisi olan varsa söylerse çok makbüle geçer.
  • Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.
  • Benim gibi arayan olursa 1 saat ücreti 70 TL fiyat buldum 3 eksenli. Ortalama fiyat böyle gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nephertiti

quote:

Lazer ve tel erozyonda parça kalınlığı sabit olduğundan, kalınlığa göre ilerleme hızı üç aşağı beş yukarı bellidir. Ancak form işleme sözkonusu olunda geometrinin her yerinde aynı hızla iş yapılamadığından süreye bağlı fikir oluşturmak zor. Birçok yer "dakikası şu kadar" diyor. Parça işlendikten sonra da "şu kadar dakika tuttu" diyerek faturayı kesiyor.

Bilgi için teşekkürler, çok ayrıntılı bir parça değil zaten yapılacak bugün bir yere vermiştim beni aradı ve dakikası 3 TL dedi bana baya fazla geldi lazer 1 TL düşününce ki cnc router metal için 60 kuruş gibi bir fiyattı. Bilgim olmadığı için soruyorum eğer bilgisi olan varsa söylerse çok makbüle geçer.

lazer için hangi dxf yaptırmayı önerirsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

quote:

Hangi dxf derken anlamadım demek istediğinizi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

quote:

Hangi dxf derken anlamadım demek istediğinizi.

Sanırım AutoCAD'de "Save As" dedikten sonra çıkan 2007, 2004, 2000, R12 gibi dxf formatlarını soruyor arkadaş.

Hangi sürüm olduğundan öte kesim yapacak tezgahın en üst hangi sürümü okuduğunu öğrenirseniz mümkün olan en üst sürümde kaydederseniz sağlıklı olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.