Şimdi Ara

Ahri neden hiç oynanılmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Streamleri izliyorum sık sık, girdiğim ranked oyunlarda da göremiyorum pek. Hatta hiç göremiyorum. Sebebi nedir?

• sıkıldı millet ahri oynamaktan :D Şahsen ahri görünce benim izleyesim gelmiyor :|
  • oce elosu düşünce oynuyor
  • O kadar değersiz bir ap carry mi yani?
  • Değil bence gayet güçlü bir ap carry fakat, bilmiyorum belki insanlar sıkılmıştır artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

O kadar değersiz bir ap carry mi yani?
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:41:16 >
  • quote:

O kadar güçlü demeye çalışyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bob geçen streamde Ahri aldığında "Ahriyi seviyorum, beleş win" demişti. Bilmem anlatabildim mi. Sıkıyor izlerken.
  • banlandıgını cok sık görüyorum streamlerde. oynanmıyor olmasının sebebi bu olabilir.
  • Banlanıyordur.
  • Guardsman Bob 'un most played 'ında görmüştüm geçen hafta. Geçen hafta bir kere de bob 'dan izledim. Onun dışında diğerlerine pek bakmadığımdan denk gelmedim diyebilirim

kişisel not: bence gayet güçlü bir şampiyone
  • banlandığındandır
  • gayet de oynuyorum ben op
  • 4 skillide skillshot olduğu için çok zor bir hero.Taunt tutturmak ayrı bir zor.Ama oynaması çok eğlenceli özellikle ulti ile ks atmak
  • çünkü morde ile counterlanıyor
  • oynanıyor niye oynanmasın. Oynaması da kolay değildir iyi bir skillshot ister assasin olduğu için de iyi bir strateji. Ahri girdiğim BÜTÜN rankedlarda ilk banlanan hero oldu şahsen ben çok seviyorum ahriyi. En iyi mage ( her yönüyle)
  • quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

banlandığındandır

abi senin yorumları grünce gülesim geliyo ya, bi de herkesin ak dediğine kara dediğin zaman herkes bi anda fikir değiştiriyo ya o çok komik oluyo ::D
  • Troll başlık mı la bu
  • Aynen. Ahride proyum hatta yaz tatilinden geldim viktor yeni gelmişti birinde ahri gördüm aldım çok iyiyim ama sıkıyo insanı yaptığın tek şey elindeki topu fırlatmak :D
  • bence neden viktor oynanmıyor olmalıydı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.