Şimdi Ara

Ahmet veliden yaşlıdır veli hasandan gençtir buna göre kim ahmetten yaşlıdır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünyanın en zor sorusudur çözebilen olursa hesabımı veriyorum

• Senin hesabına mı kaldık ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google'a aratınca çıkıyor kardeş gitti senin hesap.veli olmayacağına göre hasan tabii ki bu mu dünyanın en zor sorusu sen hiç kuantum fiziği diye bir şey duydun mu?
  • Kesin bir sonucu yok ki ?
  • Zeka sorusucularından gına geldi bir de zeka gerektirmeyen sorular soran zeka sorusucular çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

Google'a aratınca çıkıyor kardeş gitti senin hesap.veli olmayacağına göre hasan tabii ki bu mu dünyanın en zor sorusu sen hiç kuantum fiziği diye bir şey duydun mu?

üzgünüm ama yalnış bay çok bilmiş , veli hasandan daha genç diye hasan en yaşlı olacak diye birşey yoq
  • Bilemeyiz ki Hasan olabilir ama en yasli Ahmet de olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oğuz ve Aykut neden kovuldu?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hasanla,Ahmet ayni yastadir

Ya da Hasan,Ahmet den büyüktür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Circassian81 -- 28 Temmuz 2014; 22:37:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havlayan Çekirge

quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

Google'a aratınca çıkıyor kardeş gitti senin hesap.veli olmayacağına göre hasan tabii ki bu mu dünyanın en zor sorusu sen hiç kuantum fiziği diye bir şey duydun mu?

üzgünüm ama yalnış bay çok bilmiş , veli hasandan daha genç diye hasan en yaşlı olacak diye birşey yoq

https://www.google.com/search?q=Ahmet+veliden+ya%C5%9Fl%C4%B1d%C4%B1r+veli+hasandan

bak bakim bu kadar site yanlış mı söylüyor?kafana göre cevap yaparsan tabi zor olur.4. isim yok tamamen zırvalık olur hasan olmazsa.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.