Şimdi Ara

Ahmet Nur Çebi: ‘Hedef, Üst Üste Şampiyonluk’

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Dergisi’ne konuk oldu.

Tüm gözlerin üzerinde olduğu futbol takımımız ile ilgili merak edilenleri bu röportajda anlatan Çebi, futbolcularımızın kendilerinden emin, özgüvenleri yüksek, hedefe kitlenmiş, istekli ve kararlı bir şekilde yollarına devam ettiklerine dikkat çekti ve tek amaçlarının üst üste şampiyonluk yaşamak olduğunu belirtti. Çebi’nin röportajından satırbaşları:

“Daha önce vizyon olarak koyduğumuz kurumsallaşmayı hedef alarak, iletişimin, sevginin, saygının bol olduğu ve başarıya inanmış bir futbol şubesi olmalıydı. Bu prensipleri yerleştirmeye çalışıyoruz. Ekip çalışması olması gerektiğini işlemeye çalışıyoruz.”

“Altyapıda futbolcu yetiştiren, BJK değerlerini nerde futbol oynarsa oynasın hep aklında ve tarzında yaşatacak sporcular ve bunların kulübe maddi katkı sağlamasını hedef koyduk.”

“Bir futbolcunun Beşiktaş forması giyebilmesi için, formasına sahip çıkan, kulübüne açık, tutkulu, camiasını utandırmayacak, taraftarımızın ‘benim futbolcum’ derken gururlandığı, ağırbaşlı, sosyal kişiliği kuvvetli olması gerekmektedir.”

“Futbolcularımız kendilerinden emin, özgüvenleri yükselmiş, hedefe kitlenmişler, istekli ve kararlılar.”

“Taraftarlığa, kongre üyeliğine, yöneticiliğe katkı vererek sahiplenmelerini, fedakarlık yapmalarını ve gurur duymalarını, iyi günde de, kötü günde de kulüplerine sahip çıkmalarını arzu ederim.”

• Siz ilk bi şampiyon olun da ondan sonra düşünürsünüz üst üste şampiyon olmayi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftaya netleşir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Siz ilk bi şampiyon olun da ondan sonra düşünürsünüz üst üste şampiyon olmayi.

Of çok pis laf hadi git şimdi anne babana göster.

• quote:

Harbiden cok pis laf sokmus. Helal olsun. Madalyasini hemen takin bunun!
  • Kendiside çok iyi biliyorki Beşiktaş hiçbir zaman üst üst'e şampiyon olamaz.Ama olsanız iyi olur çünki Fenerbahçe ve biz nerdeyse 20. şampiyonluğa adım atıcaz beşiktaş'ın henüz 13 şampiyonluğu var, biz ve fenerbahçe ile kıyaslandığınızda büyük takım sıfatınızı yitirmeye başlıycaksınız yavaş yavaş.Gerçi Beşiktaş taraftarının bunu pek sorun ediğini sanmıyorum.
  • Ahmet bey açın bi Snickers yiyin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tarık Çamdal Galatasaray'da..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

Ahmet bey açın bi Snickers yiyin

• hele oturun gençler az sakinleşin adam alt tarafı hedef belirtmiş hedefin ne demek oldugunuda sizlere acıklama gereği duymuyorum o kadarda moron değilsinizdir sonuçta
  • bence stad yüzünden bu sene gidiyor şampiyonluk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatake Kakashi kullanıcısına yanıt
    Sen çok yedin galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Zafer 1903

Sen çok yedin galiba

Evet Snickers güzel çikolatadır. Ciddi manada da açlığı bastırır. Kısacası tok karnına kafa daha çok çalıştığından güzel bir öneriydi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

quote:

Orijinalden alıntı: Zafer 1903

Sen çok yedin galiba

Evet Snickers güzel çikolatadır. Ciddi manada da açlığı bastırır. Kısacası tok karnına kafa daha çok çalıştığından güzel bir öneriydi bence

Belli kafanın neyle çalıştığı fazla yeme süper zeka olursun

• Konuda Beşiktaşlıdan çok galatasaraylı var

• quote:

Orijinalden alıntı: OPM

Kendiside çok iyi biliyorki Beşiktaş hiçbir zaman üst üst'e şampiyon olamaz.Ama olsanız iyi olur çünki Fenerbahçe ve biz nerdeyse 20. şampiyonluğa adım atıcaz beşiktaş'ın henüz 13 şampiyonluğu var, biz ve fenerbahçe ile kıyaslandığınızda büyük takım sıfatınızı yitirmeye başlıycaksınız yavaş yavaş.Gerçi Beşiktaş taraftarının bunu pek sorun ediğini sanmıyorum.

Tabi ki geride kalmak kötüdür, haklısın sayılara bakınca 19'a 13, maddi ve stad açısından gerideyiz, son senelerde bir düşüş söz konusu ama şunu unutma dostum, Beşiktaş Beşiktaş'lılar için hiç bir zaman büyük olma sıfatını yitirmez, keza Galatasaray'da aynı durumlara düşebilir, düşmeyeceğinin bir garantisi yoktur, düşün ki aynı durumda olsanız bile sizin için en büyük her zaman Gs olacaktır. Varsın 4. yıldızı siz takın, varsın geride kalalım, babadan yadigar, çocuğuma miras nasıl büyük görmeyim ben şimdi Haklısın ama günümüzde kapitalist düzende başarı gereklidir, o konuda katılıyorum.

• quote:

Kendiside çok iyi biliyorki Beşiktaş hiçbir zaman üst üst'e şampiyon olamaz.Ama olsanız iyi olur çünki Fenerbahçe ve biz nerdeyse 20. şampiyonluğa adım atıcaz beşiktaş'ın henüz 13 şampiyonluğu var, biz ve fenerbahçe ile kıyaslandığınızda büyük takım sıfatınızı yitirmeye başlıycaksınız yavaş yavaş.Gerçi Beşiktaş taraftarının bunu pek sorun ediğini sanmıyorum.

Tarihimizde üst üste şampiyonluklarımız mevcut. Hatta namağlup şampiyonluğumuzda var. 100. senemizde 1 yenilgimiz... Büyük bir camiamız... Canından çok takımını seven taraftarlarımız... Kısacası BÜYÜKLÜĞÜMÜZ!!! Siz şampiyonluk sayılarına takılı kalmayın bence. Hepimiz bu ligin içinde neler döndüğünü ve o şampiyonlukların içinde haksızlıkların olduğunuda biliyoruz. Bu yüzden yorumunun o kısmına katılmıyorum, fakat atılım yapamız gerektiği bir gerçek.

• adam orda besiktaslilik ve besiktasli bi futbolcunun nasil olmasi gerektigi gibi cok onemli ve degerli olgulari mukemmel, en dogru kelimeleri secerek anlatmis ama bizim aile boyu cips paketi buyuklugundeki (disi buyuk ici bos) buyuk takim taraftarlarimiz bunlari anlamadigindan, kendi oyuncularindan ve takimlarindan adam akilli gormediginden direk en iyi bildikleri seye, idrar yarisina girismis. yadirgamam, normaldir.

not : laf atma cabasinda olmayanlari ayri tutuyorum.

• quote:

Ahmet Nur Çebi: ‘Hedef, Üst Üste Şampiyonluk’

• quote:

Orijinalden alıntı: _PoSEİDoN_

quote:

Of çok pis laf hadi git şimdi anne babana göster.

Adam yanlis yada kotu bisey dememis ama

• beşiktaşlıların yüzüne gerçekleri söylemeyin. köpürürler. hatta son zamanlarda "diğer takım taraftarları bizi kıskanıyor." furyası var ki beşiktaşlılarda, afedersiniz -tüm beşiktaşlılar için konuşmuyorum tabi ki- kezban davranışı resmen. neyin var, neyin kıskanılıyor bir otur düşün yahu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.