Şimdi Ara

ahmet çakardan hakem yorumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    AHMET ÇAKAR
    AHMET ÇAKAR
     ahmet çakardan hakem yorumu

Senin hakemliğin benim için geçen sezon bitmişti. Dün gece de Beşiktaş'ın yediği iki golde de başrolde sen vardın. Şimdi bu derbiye seni verenler de kına yaksınlar..
    Yıllardır söylerim, "Selçuk Dereli hakem değil" diye. MHK'nin prensidir ve hep önemli maçlarda görev alır. Bu işler geçen yıl kupada oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş maçına kadar devam etti. O maçta Türk hakemliğine yaşattığı kara geceden sonra benim için Dereli'nin hakemliği bitmiş oldu. Hiç unutmam, o günkü yazımda "Dereli'ye bundan sonra maç verecek insan karşısında beni bulacak" demiştim. Şimdi ona maç verenler kına yaksınlar. Dün gece Beşiktaş iki çok net bariz hakem hatasıyla maçı kaybetti. Diğer bir deyimle Beşiktaş'ın yediği iki golde de büyük hakem hataları var. İlk golde top auta çıktı, karar "Korner" oldu. Kornerden de gol geldi. Gelelim G.Saray'ın kazandığı penaltıya. Toraman arkadan hamlesini yapıp topa dokunuyor. Serdar da yandan kayarak geliyor. Arda uzanmış ayaklarının üzerine kendini bırakıyor ve karar penaltı oluyor. Dereli yıllardır birçok takımı hakemlik açısından katletti. Aylar önce F.Bahçe Stadı'nda kara bir geceye imza attı. Dün gece ise adeta traji-komik bir hikaye gibi. Seyirci yok, baskı yok, sahada gerilim yok. Ama Selçuk Dereli var. Her zamanki gibi hatalı kararları ve maçın sonucunu etkileyecek düdükleriyle var. Şimdi MHK Başkanı Hilmi Ok'a sesleniyoruz: Hakemliği bitmiş Dereli'ye maç vermeye devam et ki, onu tarihin tozlu raflarına kaldır.

Lig TV yorumcusu Erman Toroğlu, G.Saray'ın ilk golünden önceki kornerde topun auta çıktığını söylerken, penaltı için de, "Kontrolsüz hareket var. Penaltı verilse de kimse bir şey diyemez" dedi.

• Ulan maç resmen satılmış hatta şampiyonluk.7 haftada 4 penaltı bu kadar belli etmeyin
  • ahmet çakar ve selçuk derelinin davaları var diye biliyorum.

bu yüzden başka bişey demesi abes kaçardı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oLiViaa

Ulan maç resmen satılmış hatta şampiyonluk.7 haftada 4 penaltı bu kadar belli etmeyin

Tamam
  • e-tamama tamam
  • Helal olsun çakara şu medyada tek bildiğini söyleyen adam.Erman gibi yok öyle olurşa şurası çarpmış böyle olmuş diye kıvırmıyor
  • Sanki hiç yoktan bir pozisyonda penaltı çalmışta böyle konuşuyor..Çok zor pozisyon kimse bu pozisyonda nasıl penaltı verirsin diye hesap soramaz hakeme..geçmişten gelen husumet ile söylenmiş sözler oldugu açıkca belli..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cenk Hoca Boşanma Videosu
    2 yıl önce açıldı
    Volkan Şen olayı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

Sanki hiç yoktan bir pozisyonda penaltı çalmışta böyle konuşuyor..Çok zor pozisyon kimse bu pozisyonda nasıl penaltı verirsin diye hesap soramaz hakeme..geçmişten gelen husumet ile söylenmiş sözler oldugu açıkca belli..

he ya kendisi hakemlik döneminde collina'nın türkiye şubesiydiya ondan böyle ahkam kesiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaRoS_35

ahmet çakar ve selçuk derelinin davaları var diye biliyorum.

bu yüzden başka bişey demesi abes kaçardı.

Bu millet ne kadar meraklı bir yerlerinden element uydurmaya...

Hangi davaymış o?

Ayrıca söyledikleri yanlış mı davası varsa bile?

Buyur senin cevabını bekliyoruz konuş bakalım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.