Şimdi Ara

Ahbap'a kayyum atanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekşi sözlük başta olmak üzere sürekli Ahbap karşıtlığı mesajlar geliyor. Sanki bir şeye zemin hazırlıyor gibiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Alacakları tepkiden ötürü yapamazlar. Derneklere çökmek kolay değil. Çökseler önce LÖSEV'e çökerlerdi. Yıllardır uğraşıyorlar hastane izni vermeyerek. Fakat benim gördüğüm hükümet içinde de destekleyenler var. Üç bakan Ahbap'ın çadırına gitmiş. Bir de azıcık düşünseler seküler kesimin geberse kendilerine ve kendi derneklerine yardım yapmayacaklarını bilir. Ahbap gibi kurumlar buna aracı oluyor. Haluk Levent de 'azılı' muhalif değil. Asla dokunmamaları kendi çıkarlarına olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientia -- 10 Şubat 2023; 8:25:45 >
  • Bir işe yaramayan tarikatlere aktarılan paralar ahbap a aktarılsa keşke. Ama işte bu ülke halkı güzellikleri hak etmiyor.

• AKINLASINN A kullanıcısına yanıt

Arz talep meselesi. Ben bir dernekte gönüllü çalışıyorum. Çocuklar için kodlama projesi geliştirdik. Bağış toplamaya çalıştık ama düzgün para toplayamadık. Fakat aynı bölgede Kuran kursu için bir dernek tonla para topladı. Aileler de kafayı yemiş. Dinsiz olacağına okumasın daha iyi diyen tip bunlar. Böyle ortamda herhalde cemaatler türer.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahbab 'a kayyum atanır mı? - Evet atanır

Nasıl ve neden diye sormayın. Çok değil saatler önce twitter'da yardım çağırısı yapanlar ve organize yardım edenler olduğu halde 9 saatlik erişim engeli getirildi.

Büyük bir sekteye uğradı yardım çağrıları ve organizyonlar. Lütfen trollerde vardı sahte paylaşım yapıyorlardı demeyin çünkü 1000 kişide 3-5 kişiydi bunlar. Bilgidiğiniz üzere bu kötü niyetli insanlardan her yerde var, çözüm bu olmamalıydı.

Saatleri geç saniyelerin önemli olduğu bir dönemde bunlar yapılıyorsa, herşeyi şahsen beklerim ben.

Tek amaçları insanların, Mehmet abi gibi depremzedelerin daha da mağdur olmamasıydı.

Tek bildiğim, 15 yaşındaki kızının cansız bedeninin yanından ayrılmayıp, kızının soğuk elini tutan Mehmet abi bunu hak etmedi!

Bunu biz hak etmedik memleketçe!

Ahbap'a kayyum atanır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7E4B5B7EE -- 10 Şubat 2023; 10:24:23 >

• Ethereum kurucusu VitalikButerin Ahbap’a 1 Eth bağış yaptı…

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tepki mepki dinlemeden çökerler normalde ama seçim geldi. Kendi destekçileri tepki göstermez zaten. Çökemeden gidecekler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AK Parti YK. Üyesi:

• Kılıçdaroğlu da konuyla ilgili twit atmış.

www.cumhuriyet.com.tr
    Kemal Kılıçdaroğlu’ndan AHBAP çıkışı: Aklınıza bile getirmeyin!
    https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/kemal-kilicdaroglundan-ahbap-cikisi-akliniza-bile-getirmeyin-2050358

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.