Bağış yaparken anasayfadaki yerden mi yapıcaz yoksa bu linkteki doğal afetler linkine girip mi bağış yapıcaz farkeden birşey var mı? |
Ahbap’a bağış hakkında yardım

-
-
Haluk leventin sicili pek parlak değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçmişi icra dosyası dolu olan birinin bir anda halk kahramanı olması mantıklı gelmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
20 yıldır var olanlara göndermekten iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ülkedeki en güvenilir insan gözüm kapali 1000 tl gönderdim
-
Senin dünyadan haberin yok galiba ? Haluk Levent deprem ile birlikte bir anda halk kahramanı olmadı. Adam yıllardır SMA hastası çocuklar, amansız hastalığı olan ve bir çok konuda yardıma muhtacı olan insanların sesine koşuyor. Depremin ilk gününden itibaren sahada en çok mücadele veren insanlardan. Öyle bir söylemişsin ki, sanki adamın sabıkası suçlarla doluymuş gibi.. İcra dosyası ne demek biliyor musun ? T.C kimlik numaranı ver, bugün içinde senin hakkında 10 tane icra dosyası başlatırım. Bu kadar basit bir şey işte.. İcra dosyası Mahkeme sonucu alınmış bir ceza veya suçluluğun ispatı değildir. X kişiden benim alacağım var dediğin an zaten İcra dosyası başlatabiliyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arph -- 9 Şubat 2023; 14:23:24 > -
Afad üzerinden yaptım bağışımı tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6C63AE3BB -- 9 Şubat 2023; 17:23:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X