Şimdi Ara

AH Resmi Olarak Kapanıyor !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
2
Favori
7.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 36,58 den 1,550 gold aldım bakalıö 1,20 e falan geldi sanırım (hesaplamadım)
  • ne yapayım gold seviyor beni 1,40 oldu ve yükseliyor
  • İşte budur mükemmel bir haber
  • Blizzard iyice ismini batırdı. Böyle yalama oyun olmaz.Xbox one hikayesine döndü öyle olmadı bunu yapalım şöyle olmadı bunu yapalım.110 tl'yi güzel bir kutuya verdik süs diye duruyor.
  • çok geç kaldılar
  • Dünyada bir sistem var yanlış biliyorsam düzeltin , birileri PATRON - ORTA SINIF - ALT SINIF . bu oyundaki sistemde böyle bence , parası olan gold alıp iyi itemleri (yakalarsa) alıp iyi bir dps ile istediği mp'de farm atıyordu. Şahsen 300 euro harcadım çok rahat , daha geçen gün sırf arkadaş ile oynamak için 2.5 milyar gold aldım sistemden ve HC takılıyoruz.

Sevinen kişilerin bilizz forumdaki karakterlerine baktımda %80 karakterinde item olmayan tipler , ne yani her kesin king olduğu herkesin mp10 kastığı bir sistemmi olacak . arkdaş , AH olmaz ise sistem üzerinden ticaret olmaz ise , bişeyler satma veya alma umudu olmaz ise , ( şahsen harcadığım çok çok fazla kazandığım bir hiç ) her gün aynı yerlerde eline birşey geçmiyeceğini bile bile neden farm atasınki , tamamiyle saçmalık ...!

bu olayı işin basında yapmış olsalardı , şuan herkes belirli bir dps 'te olurdu ki şuana kadar bu oyun çoktan bitmiş olurdu. haberi okuduğumuz andan itibaren farmı bıraktık ve durduk , kısaca bu oyunu sırf AH sevdiğinden oynayan herkes oyunu bırakırki buda Diablo yapımcılarının ''oturduğu dalı kesmek '' ata sözünü hatırlatıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: CryTurkiye-44peace44

Dünyada bir sistem var yanlış biliyorsam düzeltin , birileri PATRON - ORTA SINIF - ALT SINIF . bu oyundaki sistemde böyle bence , parası olan gold alıp iyi itemleri (yakalarsa) alıp iyi bir dps ile istediği mp'de farm atıyordu. Şahsen 300 euro harcadım çok rahat , daha geçen gün sırf arkadaş ile oynamak için 2.5 milyar gold aldım sistemden ve HC takılıyoruz.

Sevinen kişilerin bilizz forumdaki karakterlerine baktımda %80 karakterinde item olmayan tipler , ne yani her kesin king olduğu herkesin mp10 kastığı bir sistemmi olacak . arkdaş , AH olmaz ise sistem üzerinden ticaret olmaz ise , bişeyler satma veya alma umudu olmaz ise , ( şahsen harcadığım çok çok fazla kazandığım bir hiç ) her gün aynı yerlerde eline birşey geçmiyeceğini bile bile neden farm atasınki , tamamiyle saçmalık ...!

bu olayı işin basında yapmış olsalardı , şuan herkes belirli bir dps 'te olurdu ki şuana kadar bu oyun çoktan bitmiş olurdu. haberi okuduğumuz andan itibaren farmı bıraktık ve durduk , kısaca bu oyunu sırf AH sevdiğinden oynayan herkes oyunu bırakırki buda Diablo yapımcılarının ''oturduğu dalı kesmek '' ata sözünü hatırlatıyor...

AH kalkacak demişler resmi ağızdan anlamadığım bir şey var ah kalkınca gold gem yapmak ve craft yapmaktan başka ne işe yarayacak? (bide tamirat var) craft fiyatlarınımı artıracaklar?
    herkese istediği itemmi düşecek? öyle olursa oyuncu kalmaz yada her ay patch çıkarmaları lazım yoksa niye oynasın millet.

• sacmalıgın danıskası...anlamadıgım mıllet neden sevınıyor? sıze ne kardesım bırılerı oyunu oynamıyomus da ah veya rmahda vakıt gecırıyomus...sıze ne????? sız oyunu oynamak ıstıyosunuz da bu adamlar sıze oynama mı dıyor?
    eger ah rmah sıstemınde bır aksaklık vardıysa,blızzın el atması ve duzeltmesı gerekıyordu.mıllet bı yerlerını yırtıyor ah,rmah ıyı degıl dıye...neden ıyı degıl kardes? gold fıyatı dusmus de,orda cok vakıt harcanıyormus da....eee bu da demektır kı bak senın de ısın oluyomus oralarda.....gırme kardesım orada vakıt harcamak ıstemıyorsan.
    flıperlar aglasın dıyor bırı de....adam parasını ve zamanını yatırıp,bırılerının ucuza koydugu ıtemı alıp gercek degerıne satıyorsa bu sana neden batıyor? sen yapamıyorsun dıye mı? hayır,sen o ucuza satılan ıtemı alamıyorsun dıye herhalde degıl mı? e sımdı ah,rmah yok olunca napacaksın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CryTurkiye-44peace44

Dünyada bir sistem var yanlış biliyorsam düzeltin , birileri PATRON - ORTA SINIF - ALT SINIF . bu oyundaki sistemde böyle bence , parası olan gold alıp iyi itemleri (yakalarsa) alıp iyi bir dps ile istediği mp'de farm atıyordu. Şahsen 300 euro harcadım çok rahat , daha geçen gün sırf arkadaş ile oynamak için 2.5 milyar gold aldım sistemden ve HC takılıyoruz.

Ladder sistemini de bu yüzden ekliyorlar zaten. 6 ayda bir sıfırdan başlayacak millet yine item peşinde koşacak vs vs. Ayrıca sanıyor musunuz ki AH kapanınca droplar şu anki kadar kötü olacak? Dakika başı 6cc mempo düşmez tabi ki ama 300 euro gömmeden de bir yerlere gelmek mümkün olacak. Patronların zoruna gitmesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ah kalksın diyeni anlamıyorum.NEDEN KALKSIN? şunun bana mantıklı bir açıklamasını yapın ALLAH aşkına. AH sana ters ise AH kullanma.
    Diyorlarki adam ah den item alıyor gidip mp10 kasıyor!!! 1 taneniz bile ah kullanmadım diyemez.madem sevmiyorsunuz neden kullanıyorsunuz.kullanan adamda gitsin mp10'da elite tek atsın bundanda sizene! sidik yarıştıralacak bir oyun değilki bu oyun.wow olsa hadi anlarım item levelim düşük beni gelip gangladılar öldüm dersinde,act1 famlarken gelim hunter sana tek atıp öldürüp kaçıyormu arkadaş

Hem oyun oynayıp hem AH ile item alıp satıp farmda düşürdüklerini AH üzerinden golda çevirmek oyunun ap ayrı bir güzelliği.
    madem karşıydınız oyun ilk çıktığında oynamaya devam etmicektiniz arkadaş:)

ben açıkca söylüyorum,Ah gerçekten kalkarsa ve bunun yerine çok iyi bir sistem koyamazlarsa,canlı yayın yapacak kadar hastası olduğum bir oyunu tozlu raflara kaldırırım birdaha oynamamak üzere.

Ama her zaman dediğim gibi blizzard bu.Para varsa işin içinde blizzardın para kazandığı bir sistemi yok edeceğini sanmam.ah belki kalkar ama bunun yerine başka birşey koyar gibi geliyor.işin özünü tam öğrenmeden fazla dalma moduna geçmicem:) adam bekleyin diyor,fuarda açıklayacaklarmış tam içeriğini,bekleyelim bakalım....

• "Ah'dan veya rmah'dan item satamayacağım" diye üzülmenize gerek yok; ticareti oyun içinde her türlü yaparsınız zaten.

• Uc bes tane Diablo tuccari para kazanacak diye cogunlugun sesini duymazdan gelemezlerdi...Tebrikler blizzard sonunda ah yi cehennemin dibine gonderdi..Simdi herkese item dusecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dream00 -- 17 Eylül 2013; 23:29:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erbayaksoy

Ah kalksın diyeni anlamıyorum.NEDEN KALKSIN? şunun bana mantıklı bir açıklamasını yapın ALLAH aşkına. AH sana ters ise AH kullanma.
    Diyorlarki adam ah den item alıyor gidip mp10 kasıyor!!! 1 taneniz bile ah kullanmadım diyemez.madem sevmiyorsunuz neden kullanıyorsunuz.kullanan adamda gitsin mp10'da elite tek atsın bundanda sizene! sidik yarıştıralacak bir oyun değilki bu oyun.wow olsa hadi anlarım item levelim düşük beni gelip gangladılar öldüm dersinde,act1 famlarken gelim hunter sana tek atıp öldürüp kaçıyormu arkadaş

Hem oyun oynayıp hem AH ile item alıp satıp farmda düşürdüklerini AH üzerinden golda çevirmek oyunun ap ayrı bir güzelliği.

ben açıkca söylüyorum,Ah gerçekten kalkarsa ve bunun yerine çok iyi bir sistem koyamazlarsa,canlı yayın yapacak kadar hastası olduğum bir oyunu tozlu raflara kaldırırım birdaha oynamamak üzere.

Ama her zaman dediğim gibi blizzard bu.Para varsa işin içinde blizzardın para kazandığı bir sistemi yok edeceğini sanmam.ah belki kalkar ama bunun yerine başka birşey koyar gibi geliyor.işin özünü tam öğrenmeden fazla dalma moduna geçmicem:) adam bekleyin diyor,fuarda açıklayacaklarmış tam içeriğini,bekleyelim bakalım....

AH kalktığı gün bu oyunda biter aha buraya yazdım, zamanı gelince çıkarırım yada çıkarın farketmez.

• ULAN 10 YILDIR CAMİYE GİTMİYORUM AZ ÖNCE AĞLAYARAK ŞÜKÜR NAMAZI KILDIM SEVİNÇTEN
  • Grommash kullanıcısına yanıt
    super!!!
  • 2 arkadas muzeyede evi kapanıyor diye kızıyor. Anlaşılan diablo'yu farm icinde değil ah ticaret icin oynuyorlarmıs.. Oyunu alanların %70'i oyunu bıraktı.. 10 milyondan fazla sattı oyun.. simdi 3 milyon oyuncu kalmadı oynayan.. Bunların hemen hemen hepsi ah sisteminden oyunu bıraktı... Çünkü Farm olayı tamamen bitti. Ah olayı ile.. Parası olan bastı parayı aldı itemi.. iyi itemlerle zor yerlerde oynayıp item satıp parayı götürdü..

Nereden dönülse kardır.. Ah kaldırma uygulaması Blizzardın yaptığı en iyi iştir.. Eğer loot 2,0 yaması iyi ise. Artık oyunu iyi oynuyan güclü olucak.. cebinde mangırı olan değil... baş parayı ben inferno 10'da oynuyom diye artistlik yap...
  • Yazılanları okudumda fikrim değişti. Rmah neysede ah nin kalkması saçma. Oyun biyerden sonra sıkmaya başlar hatta biter gibi geliyor.
  • quote:

Ah kalksın diyeni anlamıyorum.NEDEN KALKSIN? şunun bana mantıklı bir açıklamasını yapın ALLAH aşkına. AH sana ters ise AH kullanma.

Mantıklı açıklamasımı... Bana söylesene Diablo ticaret oyunumu farm oyunumu ?

birde oyunda rmah ve ah işlesin diye droplar kötü uygulanıyor.. Şimdi bu oyun zenginler icin yapılan bir oyunmu yoksa, herkesin girip farm yaparak iyi oynuyıp hak edenin güclü oldugu bir oyunmu... Bu oyun nekadar hack/slash olsada rpg tarzı bir oyun yani karakter yaratma oyunu... level 60 yapıp parayı basarak karakter dizmek ile karaktermi yapmıs oluyorsun.. yoksa bir karakter satın almışmı oluyorsun ?

para basarak yaratılan bir rpg oyunu olabilirmi yani ? bunumu anlamadınız ? Bu oyun bir karakter yaratma oyunu ise. bütün gece uyumadan tabiri caizse essek gibi kasarak oynucaksın..? ah'dan clickleme ile karakter yaratılmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: nzm13

Yazılanları okudumda fikrim değişti. Rmah neysede ah nin kalkması saçma. Oyun biyerden sonra sıkmaya başlar hatta biter gibi geliyor.

Ah'dan item almanı veya satmanı gerektirecek bir durum olmayacak loot 2.0 ile. Oynadığın sürece zaten güzel item'lara sahip olacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

quote:

AH kalktığı gün bu oyunda biter aha buraya yazdım, zamanı gelince çıkarırım yada çıkarın farketmez.

Diablo2 bitmedi.. sırf rmah ve ah yüzünden diablo2'ye geri dönen insanlar var... Diablo2 hala bir efsane.. Eğer sistem düzgün olursa d3'de efsaneler arasına girer..

Ama rmah ve ah ile hiçbir sistemi oturtamazsınız.. cunku rmah var diye.. drop sistemini ona göre ayarlamak zorundasınız.. Yoksa rmah'ın anlamı kalmaz.. Droplar kötü oluncada Rmah'a yönelir herkez. Bu seferde farm yapma hırsı kalmaz.. tam bir ksıır döngü yani..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.