Şimdi Ara

ah bu saçlar ömrümü yedi benim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

hemen konuya giricem

yıllardır hep dışarı çıkarken saçımı yapmadan çıkamıyorum çünkü acayip bir saç tipi var saçım bozuk oldumu çok tipsiz gözüküyorum saçlarım çok yumuşak ve kafa tasımın arka kısmı biraz basık yani düz olduğu içinde orayı hep kabartmak zorunda kalıyorum .

işe giderken yarım saat fönle uğraşmaktan bıktım

artık saçlarımı uzatmaya karar verdim şöyle omuzlarıma kadar uzatıcam belki uzadığında bu işkenceden kurtulurum hergün saçlarla uğraşmaktan kurtulurum belki diye düşünüyorum sabah kalk 2 saçına dokun çık evden misali..

saçlarım şuan 13cm civarında on taraflar ise gözlerime geliyor bide saçlarımı uzatmaya karar verdiğim zamanda saçlarımın yanlarını altları enseyi falan kestirmiştim amerikan traşı gibi o yüzden yanlar ve ense kısa şuan 2cm civarı

ve saçlarım şuan hiç bir şekle girmiyor evden çıkamıyacak hale geldim :) on saat uğraşıyorum az şekil alıyor dışarı çıkıyorum 2 rüzgarda tipi kayıyor

saç konusunda bilgisi olanlar bana biraz bilgi versinler ne yapıcam

ayrıca saçlarım çok yavaş uzuyor buda ayrı bir sorun

son olarak bişe sorcam bu afro saç modeli var yani bizimkilerin bonus dediği saç modeli afro biguli yapmak lazım mı ben bu saçlara yani şuan 13cm civarı bişe bu saça afro bigulisi yaptırılırmı onu yaptırmak için saçın belli bir uzunluğamı gelmesi lazım nasıl oluyor o işler

şimdiden her yoruma teşekkürler.....

• Bi an kendimi gör düm.

Buna tek çözüm saçı kısa kestirmek çok kaliteli bir berbere git saçini alttan ustw dogru kisadan uzuna dogru yap de ense kalirsa igrenç oluyor.makineyle alsin.ustleride hafif dikilecek gibi olsun ama cokda uzun olmasin de.ben joleyi boyle biraktim 2-3 Ay rahatim artik jolede kullanmiyorum
  • Sende sanırım benim gibi jölesiz, waxsız sadece fönle şekil veriyosun. Çok uzatmayı istiyosan saçlarını 2 ye veya 3 e vur öyle uzat. Her yerden aynı uzunlukta çıksın. Bu haliyle uzatmaya çalışırsan yine beğenmezsin.
  • geno123 kardeş zaten sen,n dediğin saç modeli benim bugüne kadar hep yaptırdığım saç modeli ama yinede hergün fön cekmeden jöle sürmeden olmuyordu çünkü saçlarım çok cansız yumuşak sabah bir kalkıyorum saçımın üstüne yattığım taraf kafaya yapışmış sanki o yüzden uzatıcam belki saç yapma derdinden kurtulurum diye düşünüyorum ama uzayana kadar çok çekicem şimdiden kafayı yemek üzereyim allahdan hayırlısı
  • hocam sen özelden falan saçını çekip yollarsan yardımcı olabilirim.

bu arada saçınız uzun da olsa wax kullanıp şekil verebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berlin007

geno123 kardeş zaten sen,n dediğin saç modeli benim bugüne kadar hep yaptırdığım saç modeli ama yinede hergün fön cekmeden jöle sürmeden olmuyordu çünkü saçlarım çok cansız yumuşak sabah bir kalkıyorum saçımın üstüne yattığım taraf kafaya yapışmış sanki o yüzden uzatıcam belki saç yapma derdinden kurtulurum diye düşünüyorum ama uzayana kadar çok çekicem şimdiden kafayı yemek üzereyim allahdan hayırlısı

Ayni sorunlarin hepsi bendede var.ve sacim cok seyerek. çözümü hergun yikiyarak buluyorum ve asla fonle kafayi kurutma havluyla kurut ve ara ara dik kurut dik kurut seklinde yap sonra tarakla sekil ver ama vermek istedigin tekli hep dikerek vermeye çalış o saç zaten geri iniyor. Ben kisa kestirince cok kotu oluyor ama 15 20 gun sonra toparliyor ve 2, 5 ay rahatim ama hergun yikamak sartiyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geno123 -- 29 Ağustos 2013; 13:56:53 >

• akşama doğru foto yüklücem geldiğimde şimdi çıkıyorum iyi forumlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle şu Charlie Chaplin adlı troll iyice sinirime gitmeye başladı.

Benim saçlarım senin gibiydi, kötü duracak diye her sabah vax, jole, ne bulursam sürüyodum. İnan şuan pişmanım. Benimde kafa yapım senin gibi arkada bi basıklık var orayı kabartmak zorunda kalıyodum. ilk öncelikle wax, jöle sürüp saçını mahvetme, enseden tepeye çıkıldıkça naturel kestir yani tepede biraz saç bıraksın adama söyle. yanlarıda kısalt biraz üstler ve önlerde ense gibi uzun olsun biraz. önleri yana attır yada hafif kabartıp dikelt. inan hiç bi sorunun kalmıyor doğal saç en iyisi.
  • aynı durum fönsüz dışarı çıkamıyorum. akşama editlerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Novarolife

Öncelikle şu Charlie Chaplin adlı troll iyice sinirime gitmeye başladı.

Benim saçlarım senin gibiydi, kötü duracak diye her sabah vax, jole, ne bulursam sürüyodum. İnan şuan pişmanım. Benimde kafa yapım senin gibi arkada bi basıklık var orayı kabartmak zorunda kalıyodum. ilk öncelikle wax, jöle sürüp saçını mahvetme, enseden tepeye çıkıldıkça naturel kestir yani tepede biraz saç bıraksın adama söyle. yanlarıda kısalt biraz üstler ve önlerde ense gibi uzun olsun biraz. önleri yana attır yada hafif kabartıp dikelt. inan hiç bi sorunun kalmıyor doğal saç en iyisi.

Beni anlattin cok benzer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: berlin007

selam arkadaşlar,

hemen konuya giricem

yıllardır hep dışarı çıkarken saçımı yapmadan çıkamıyorum çünkü acayip bir saç tipi var saçım bozuk oldumu çok tipsiz gözüküyorum saçlarım çok yumuşak ve kafa tasımın arka kısmı biraz basık yani düz olduğu içinde orayı hep kabartmak zorunda kalıyorum .

işe giderken yarım saat fönle uğraşmaktan bıktım

artık saçlarımı uzatmaya karar verdim şöyle omuzlarıma kadar uzatıcam belki uzadığında bu işkenceden kurtulurum hergün saçlarla uğraşmaktan kurtulurum belki diye düşünüyorum sabah kalk 2 saçına dokun çık evden misali..

saçlarım şuan 13cm civarında on taraflar ise gözlerime geliyor bide saçlarımı uzatmaya karar verdiğim zamanda saçlarımın yanlarını altları enseyi falan kestirmiştim amerikan traşı gibi o yüzden yanlar ve ense kısa şuan 2cm civarı

ve saçlarım şuan hiç bir şekle girmiyor evden çıkamıyacak hale geldim :) on saat uğraşıyorum az şekil alıyor dışarı çıkıyorum 2 rüzgarda tipi kayıyor

saç konusunda bilgisi olanlar bana biraz bilgi versinler ne yapıcam

ayrıca saçlarım çok yavaş uzuyor buda ayrı bir sorun

son olarak bişe sorcam bu afro saç modeli var yani bizimkilerin bonus dediği saç modeli afro biguli yapmak lazım mı ben bu saçlara yani şuan 13cm civarı bişe bu saça afro bigulisi yaptırılırmı onu yaptırmak için saçın belli bir uzunluğamı gelmesi lazım nasıl oluyor o işler

şimdiden her yoruma teşekkürler.....

ben de sen gibi uğraşırdım
    sonra 3 e vurdum
    hayatımda bukadar rahatlayacağımı bilemezdim

• Ss?

• Ss?

• ,
     ah bu saçlar ömrümü yedi benim
  • aynı sorun bende de var. her gün yıkıyorum şaçımı fönleyip şekil veriyorum sonrada saç spreyi . yoksa berbat görünüyor saçlar. yapılacak pek birşey yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.