Şimdi Ara

Ağzım Kokuyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geniz akıntısının oluşturduğu kokuya bir çözüm var mı? Listerine, sakız hep geçici etki sağlıyor. Durmadan su içmek bir nebze önlüyor fakat durmadan su içmek de bir yere kadar, bizim de midemiz var mesanemiz var sonuçta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dh halkı buna çözüm bulursa hiç şaşırmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mide rahatsızlığın var mı?Varsa büyük ihtimal o yüzdendir.Çünkü midesinde rahatsızlık olanların ağzı kokar diye duymuştum.
  • Bu sorun bende de var yanlış hatırlamıyorsam bademcik taşı diye geçiyor arada ağzına boğazından iltihap parçaları geliyor mu? Çözümünü araştırdım malesef yok tek çözüm bademcikleri aldırmak.
  • Diş plağı hocam, diş plağı ağızda koku yapar
  • Bigazinda yada agzinda iltihap yara falan olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ağzının kokup kokmadığını insan kendisi anlayabiliyomu ben merak ediyorum hep ağzımın kokup kokmadığını kimseyede hohlayamam fikrini almak için kendimizin test etme imkanı varmı
  • Tuz ruhu ve hipoyu karıştırıp her gün gargara yap elbet geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3DMystic

ağzının kokup kokmadığını insan kendisi anlayabiliyomu ben merak ediyorum hep ağzımın kokup kokmadığını kimseyede hohlayamam fikrini almak için kendimizin test etme imkanı varmı

metal tatlı kaşığının arkasını yala sonra kokla.ciddiyim.
  • Diş taşın varsa git temizlet ve sabah akşam karbonatlı su ile ağzını çalkala.
  • diş etlerin rahatsız olabilir.
    dişinde çürük olabilir. görünürde çürük olmaz içinde de olabilir. diş taşı sorunda olabilir.
    daha büyük diş sorunu yaşamamak için diş hekimine git.
    ayrıca yanlış diş macunu kullanıyor olabilirsin. yada dişlerini iyi fırçalamıyorsundur.
    diş etini besleyici diş macunu ile doğru diş macunu kullanıp iyice düzenli dişlerini fırçala. diş ipiyle diş aralarını iyice temizle. turp gibi olursun
    paradontax diş macunu kullan.
    1 tane protez diş 1.000 lira. O dişlerini kaybetmektense doktora görünmen iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

quote:

Orijinalden alıntı: 3DMystic

ağzının kokup kokmadığını insan kendisi anlayabiliyomu ben merak ediyorum hep ağzımın kokup kokmadığını kimseyede hohlayamam fikrini almak için kendimizin test etme imkanı varmı

metal tatlı kaşığının arkasını yala sonra kokla.ciddiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: inexyz

diş etlerin rahatsız olabilir.
    dişinde çürük olabilir. görünürde çürük olmaz içinde de olabilir. diş taşı sorunda olabilir.
    daha büyük diş sorunu yaşamamak için diş hekimine git.
    ayrıca yanlış diş macunu kullanıyor olabilirsin. yada dişlerini iyi fırçalamıyorsundur.
    diş etini besleyici diş macunu ile doğru diş macunu kullanıp iyice düzenli dişlerini fırçala. diş ipiyle diş aralarını iyice temizle. turp gibi olursun
    paradontax diş macunu kullan.
    1 tane protez diş 1.000 lira. O dişlerini kaybetmektense doktora görünmen iyi olur.

Ağız ve diş sağlığım yerinde hocam kontrolü yeni yaptırdım. Sanırsam ciğerden veya mideden ama onlarla ilgili bir problemimde yok anlamdım gitti.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.