Şimdi Ara

ağzi laf yapmamayi coolluğa donusturmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler mesela ağzi laf yapmayan fazla konusmayan birisiyle konusurken konu bulamayan birisi bunu coollluğa cevirebilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• denemek lazım
  • Dershanede öyle gözüküyordum kızlar cool diyordu lan son senem sizinle ugrasamam diye konuşmuyordum oysa ki değişikler işte

• Coolluk elinde olmadan yaptığın birşeydir.İnsanlar düşünür sadece.İsteyerek cool olmaya çalışırsanız asosyal olursunuz.

• olabilir ama konuştumuda nokta atışı yapmalı yoksa şansına küs
  • Cool nedir yeniyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Stanley Marsh

Cool nedir yeniyor mu
    yok yenmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    herkes mutlu kimse bos yapmasin
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HungryBody

Coolluk elinde olmadan yaptığın birşeydir.İnsanlar düşünür sadece.İsteyerek cool olmaya çalışırsanız asosyal olursunuz.

ama insan kendini degistiremezmi asosyaller bile sosyal oluyo :D insanin hal ve davranislari degisebilir

• Ornek ben

• genelde az konusup oz konusan,her seye atlamayan ve maglesef haksiz olsa bile asagilayarak,ezerek mutlaka kendini uste cikartan kisiler " cool " oluyor.En nefret ettigim insan tipi var benim cevremde de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Rand_al_Thor_ -- 7 Kasım 2014; 22:54:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HalıSerenİmam

quote:

Orijinalden alıntı: HungryBody

Coolluk elinde olmadan yaptığın birşeydir.İnsanlar düşünür sadece.İsteyerek cool olmaya çalışırsanız asosyal olursunuz.

ama insan kendini degistiremezmi asosyaller bile sosyal oluyo :D insanin hal ve davranislari degisebilir

İnsan bence bir kere asosyalligi yasadiysa ve farkindada olduysa hep asosyal kalır.Ancak değişebilir insanlarla iletişim kurabilir ortamada girer ama kendini yalnız hissettiği an asosyalligi aklına gelir.Karışık ama ben böyleyim mesela kendimden anlattım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ChrissyCostanza

genelde az konusup oz konusan,her seye atlamayan ve maglesef haksiz olsa bile asagilayarak,ezerek mutlaka kendini uste cikartan kisiler " cool " oluyor.En nefret ettigim insan tipi var benim cevremde de.

Hocam onlar "cool" değil "lanet olası egoistler"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Mcp -- 7 Kasım 2014; 23:56:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.