Şimdi Ara

Ağvaya Gidiş Donus Maliyeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi haftasonu arkadaşlarla ağvaya gitmeyi düşünüyoruz da.Megane coupe 1.6 war bende gidiş donus ne kadar yakar sizce ortalama bi hızla gidersek (100-120 km hız)

• Öncelikle Şile sonrası 100-120 gibi hızlarla gidemezsiniz.Yol virajlı ve yer yer daralıyor.Ortalama hızınız 50-60 gibi olur.Buna göre hesaplayabilirsiniz.

• Arkadaşın dediği gibi, şileden sonra bahsettiğin hızlar çok zor..Bol bol virajlı ve inişli çıkışlı..

Ümraniyeden 100 km civarı bir uzaklıkda..
  • gidiş dönüş yaklaşık 200km, ortalama 7 yaksanız, yaklaşık 50ytl ye gidip gelebilmeniz gerekir..
  • 80 ytl kesin benzin gider
  • bence ağvaya gitmek için erken :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mitto

bence ağvaya gitmek için erken :)

Toplam kaç km acaba,bizde düşünüyoruzda, eğer bahçelievlerden 250km civarı yol tutarsa git gel. 50-60ytl ye gidip gelebilmem lazım

Enson eskişehire gittim geldim 800km yol 160ytl ye patladı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    UYGUNA YHT TREN BİLETİ
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Challenger.55

Öncelikle Şile sonrası 100-120 gibi hızlarla gidemezsiniz.Yol virajlı ve yer yer daralıyor.Ortalama hızınız 50-60 gibi olur.Buna göre hesaplayabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

Arkadaşın dediği gibi, şileden sonra bahsettiğin hızlar çok zor..Bol bol virajlı ve inişli çıkışlı..

Ümraniyeden 100 km civarı bir uzaklıkda

Şile yolu eskisi gibi değil 90-110 km hılz sabit hızla gidiliinebilinyor nevzat demirdende şile merkeze basarsanız 26-27 dakkada warırsınız

Agva İstanbula 100km uzaklıkta Ümraniyedende 85 Km olması lazım

Yol gozunuzu korkutmasın yazın haftasonu olmadıkca nerdeyse otoban gibi güzel oldu artık ama bir iki yerde tadilat war temkinli gidin ilk gidişiniz ise

• quote:

Bence de doğru.Zaten küçük bir yer bu mevsimde denize de giremeyince sıkılırsınız.Yol hakkında ise arkadaşlar gerekli bilgileri vermiş.
  • bence gitmeyin aracınızda benzinliymiş
  • Insan gibi basmadan we yakıt ekonomisi yapmayı bılıyorsanız 50-55 liraya gider gelirsiniz max 65 olur agva içinde gezmeniz ile

Yol yokuslu oldugu için duzluklerde 90 km ile yokusa yaklasırken 105 110 km ile arabayı yokusa vurup yokusun buyuklugune gore

Yokus ustunde azıcık gaz kesıp yokusuun sonunda 80 - 75 km gibi bir hızla bitirirseniz gercekten az yakarsınız

Kısacası yol yokuslu oldugu için arabanızın hızını sabit 90 a değil

Duzlukteki 90 da kac dd deyse ortalama onda tutmaya calısın farkı goruceksınız

Basarsan sırf donuste 50 lira bile yakarsın yol yokus cunkı
  • değişiklik olsun die gidicez öyle işte.Yalnız öğrenmek istedim ne kadar yakar die.Zaten cok fazla birşey tutmuyomuş cevaplar için teşekkürler.Cok hızlı gıtmm zaten acelemiz yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: mitto

• arkadasım senı tebrık edıyorum bende gıtmıstım gecen sene oraya cok guzel bı yer.şileden sonra yol cok vırajlı oluyo mıdenız bulanabılır
  • ben 75 milyona istanbuldan izmire gidiyorum
  • şileden sonra 1 saat kadar ortalama hızın 50 olcak
    daha hızlı gidersen ya daracık 2 şeritli yolda 1.5 şerit kaplayan kamyonla çarpışırsın yada yolcular kusmaya başlar

bu arada
    ağvanın en güzel tarafı o virajlı yolları
    yoksa 5 para etcek biyer değil
    şileden farkı yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.