Şimdi Ara

Ağustos Sıcağında Ders Çalışma Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sıcağa karşı önlem alınmayan bir ortamda (klimasız yerler vs.) 50 sorudan fazla soru çözebilen var mı? ya da oturup 1, 2 saat çalışabilen? Sıcağa karşı dayanırım diyordum ama dayanamadım... Sizde durumlar nasıl?

• Zorlama. :) Zaten o kadar kasmanın gereksiz olduğunu dönem içerisinde anlayacaksın.Ufaktan ufaktan çalış.
  • sorunsal ne lan sandalyedende düşüyosundur sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ollicanolli -- 5 Ağustos 2012; 20:48:24 >
  • çok sıcak ve nem çok burda nem çok rahatsız ediyor bende çalışamıyordum 1 hafta once yenıden basladım mecburum artık yoksa bitmeyecek bu konular allah hepimizin yardımcısı olsun.
  • Yazın başından beri çalışıyorum, vantilatörle idare ediyorum. Sıcak değil de biraz sıkılmaya başladım, gerçi pek bir şey kalmadı. İntegrali de bitirirsem tamamım
  • dersane ile birlikte gidin.zaten zamanında yapan çok iyi yapar.zamanında.zamanında.
  • Zaten gündüz çalışamazsınız gece 12 den sahura kadar çalışın derim bu evreleri geçirmiş biri olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gündüz cikiyorum balkona pufur pufur oluyo gayet rahat calisiyorum, iftardan sonra zaten daha rahat calisiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Yazın cefasını çeken, 2013 ün yazının keyfini çeker
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet//

Yazın başından beri çalışıyorum, vantilatörle idare ediyorum. Sıcak değil de biraz sıkılmaya başladım, gerçi pek bir şey kalmadı. İntegrali de bitirirsem tamamım

integral derken mezunmusun sen
  • Ben size bir öneride bulunayım..yazın kesinlkle çalışın.ama fazla kasmayın.neden mi ? çünkü insan sıkılıyor ve çalışası gelmiyor.aynı konuları gördükçe..tez koşan atın bo.. meselesi yani.siz yazın sakin sakin gidin dönem başında size 50 puan fark adan adama soğukkanlı ve düzenli gittiğinizde ygs den 50 puan fark attığınızı görünce şaşıaracaksınız.tecrübeyle sabit.dipnot : dönem başında 50 puan fark atan adamlardanım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ollicanolli

sorunsal ne lan sandalyedende düşüyosundur sen

nutella da yiyordur bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLackLisT.2 -- 5 Ağustos 2012; 22:23:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackLisT.2

quote:

Orijinalden alıntı: ollicanolli

sorunsal ne lan sandalyedende düşüyosundur sen

nutella da yiyordur bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Efendi.

Ben size bir öneride bulunayım..yazın kesinlkle çalışın.ama fazla kasmayın.neden mi ? çünkü insan sıkılıyor ve çalışası gelmiyor.aynı konuları gördükçe..tez koşan atın bo.. meselesi yani.siz yazın sakin sakin gidin dönem başında size 50 puan fark adan adama soğukkanlı ve düzenli gittiğinizde ygs den 50 puan fark attığınızı görünce şaşıaracaksınız.tecrübeyle sabit.dipnot : dönem başında 50 puan fark atan adamlardanım..

hızlı koşan atın boku seyrek düşermiş. öylelerinden olmayın

sonra yok sıkıldım sorunsAlı,çalışamıyorum sorunsal diye hepiniz ağlayarak konu açarsınız. sorunsal ne la?
    hızlı koşan atın boku seyrek düşermiş. öylelerinden olmayın

sonra yok sıkıldım sorunsAlı,çalışamıyorum sorunsal diye hepiniz ağlayarak konu açarsınız. sorunsal ne la?

zamanında efenm zamanında.zamanında efenm zamanında.

• quote:

Orijinalden alıntı: melih52

quote:

Yazın başından beri çalışıyorum, vantilatörle idare ediyorum. Sıcak değil de biraz sıkılmaya başladım, gerçi pek bir şey kalmadı. İntegrali de bitirirsem tamamım

Hayır değilim
  • quote:

quote:

quote:

Hayır değilim

hmm ilginç bir yol izlemişsin bende düşünmüştüm ama lys baslasam ılk ygs sınavlarından kotu puanlar alacaktım o yüzden ygs den başladım ygs ne alemde çalışıyormusun ona da

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır değilim

hmm ilginç bir yol izlemişsin bende düşünmüştüm ama lys baslasam ılk ygs sınavlarından kotu puanlar alacaktım o yüzden ygs den başladım ygs ne alemde çalışıyormusun ona da

türevi nası hallettin kendi basına?

• quote:

Orijinalden alıntı: onayeg

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır değilim

türevi nası hallettin kendi basına?

türevde bir şey yok ya ben de dershanede kaçırdım nasıl halledicem diyordum konu videolarını izle soru çöz ama çok çözüceksin öğreniyorsun, ben öyle öğrenmiştim en azından.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır değilim

Ygs matematiği bitirdim, ygs fiziği bitirdim. Lys fiziğin de 12. sınıfı kaldı bir tek. ygs kimyaya başladım ama sıkıldım bıraktım 1-2 konu bakıp. Biyoloji başlamadım. lys matematikten trigonometri limit türev çalıştım.

türevi fdd lys konu anlatımlı kitabındna çalıştım, internetten videolarını izleyeyim dedim de sıkıldım ondan sonra işte birey bdeki sorularını çözdüm falan kolay konu türev. Ki zevkli konuda, temel mantığını daha önceden biliyordum 10. sınıfta parabol sorularını türevden çözüyordum mesela integral zor gibi duruyor ama bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet// -- 5 Ağustos 2012; 22:55:53 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır değilim

Ygs matematiği bitirdim, ygs fiziği bitirdim. Lys fiziğin de 12. sınıfı kaldı bir tek. ygs kimyaya başladım ama sıkıldım bıraktım 1-2 konu bakıp. Biyoloji başlamadım. lys matematikten trigonometri limit türev çalıştım.

türevi fdd lys konu anlatımlı kitabındna çalıştım, internetten videolarını izleyeyim dedim de sıkıldım ondan sonra işte birey bdeki sorularını çözdüm falan kolay konu türev. integral zor gibi duruyor ama bakalım

sen baya iyi gidiyosun desene maşallah diyeyim nazar değmesin soru fln çözüyormusun sadece konu anlatımı mı çalışıyorsun yani soru dediğim öyle bi konudan soru dediğim 20-30 değil 150-200 hele mat2 den 300e kadar yolu var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.