Şimdi Ara

Ağusto Celb Dönemi TECİL Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2007 yılının ağustos ayı celb döneminde tabiydim, ancak askerliğimi tecil ettirdim, tecil 2009 un mayıs ayında bozulacak sanırım, ağustos ayında beni askere alırlar mı ? Yoksa yine tecil ettirmem lazım mı ? Ağustos ayında askere alacaklarsa Mayıs ayında benim her hangi bir başvurum yapmam gerekiyor mu ?

• dostum derdini tam anlatamıyorsun ki kimse de cevap yazamadığından bu anlaşılıyor.
    bir kere üniversite mezunu musun, yoksa değil misin?
    üniversite mezunuysan ve 2009 ağustosta askere alınacaksan, senin tecilin 31 temmmuza kadar var demektir, gene 31 temmuza kadar herhangi askerlik şubesine gider SEVK evrağını alırsın, sonra 1,2,3 ağustosta sınava girer, sonucunu 10.da öğrenir 12.de birliğine katılırsın.
    yok üniversite mezunu değilsen gene ağustos gibi gider muayene olursun (daha önce son yoklamanı yaptırmadıysan) sonra sana sülüs verirler ağustosun 20. gibi gider birliğine katılırsın.
    bir de önemli not: herhangi sebep yoksa askerliğini tecil ettiremezsin. bir tek eğitim ve sağlık durumları hariç.
    saygılar.
  • 4 yıllık üniversite mezunuyum, normalde benim celp dönemim 2007 yılının ağustos ayıydı, ancak devlet görevi nedeniyle devlet bunu 2 sene tecil etti, şu an askerliğim 2009 yılının mayısına kadar tecilli, bu arada 2009 yılı celp dönemlerine baktım 2009 yılının şubat ayında askere gitmem gerekiyor kütüğe göre... Şimdi mayıs ayında tecil bozulunca devlet beni ne zaman askere alır, ben ise ekim ayında filan gitmek istiyorum, doktor değilim, istediğim ayda gidebilir miyim askere, benim başvurum olmazsa devlet ne zaman alır, 1 sene sonraya alır diyen de var, 2009 yılı ağustosta askere gitmen lazım diyenler de var, ağustos ayında gidersem ayın kaçınca birliğime gitmem lazım, ekim ayında gidersem ayın kaçında birliğime gitmem lazım ? Bunları yanıtlarsa çok sevinirm arkadaşım
  • uni mezunları nisan aralık ve ağustosda askere alınıyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: postal58

2007 yılının ağustos ayı celb döneminde tabiydim, ancak askerliğimi tecil ettirdim, tecil 2009 un mayıs ayında bozulacak sanırım, ağustos ayında beni askere alırlar mı ? Yoksa yine tecil ettirmem lazım mı ? Ağustos ayında askere alacaklarsa Mayıs ayında benim her hangi bir başvurum yapmam gerekiyor mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sana bildiğim kadarıyla şunu söyleyebilirim, mayısta tecilin biticek ve ağustosta askersin bunun içinde temmuzun son haftası veya son 10 günü gidip sınav evraklarını şubenden alıcaksın ağustos 1 dede sınava girip kaderini bekliyceksin.(%99 dediğim gibi)
  • senin şubenin celp dönemi seni değil, 20 yaşında senin şubene bağlı askerleri ilgilendiriyor.
    senin tecil mayıs ayında bitiyorsa hemen ardından gelen ağustos celbinde sevke tabisin. arkadaşın dediği gibi temmur ayında kendi şubenden veya başka şubeden sevk evraklarını alıyorsun (unutmadan kurumuna vermen gereken askerlik kağıdı olduğunu söyle zarfı kapatmadan fotokopi çekip versin) sonra ağustos 12'de yolculuk başlıyor.
    bu arada benim dedem olacaksın ağustosta gidersen8D]
    quote:

quote:

2007 yılının ağustos ayı celb döneminde tabiydim, ancak askerliğimi tecil ettirdim, tecil 2009 un mayıs ayında bozulacak sanırım, ağustos ayında beni askere alırlar mı ? Yoksa yine tecil ettirmem lazım mı ? Ağustos ayında askere alacaklarsa Mayıs ayında benim her hangi bir başvurum yapmam gerekiyor mu ?

[

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.