Şimdi Ara

'Ağrıyan Belimi Kıtlat Dedim, Taciz Etti!'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsun'da birlikte çalıştığı genç kızı soyunma kabininde beline masaj yaparak kıtlatmak isterken tacizde bulunan gencin yargılamasına başlandı.

Samsun'da bir mağazada birlikte tezgahtar olarak çalıştığı 17 yaşındaki genç kızın soyunma kabininde beline masaj yaparak kıtlatmak isterken tacizde bulunduğu iddia edilen 23 yaşındaki gencin yargılanmasına başlandı.

SOYUNMA KABİNİNDE MASAJ YAPARKEN TACİZ ETTİ

Olay, Atakum ilçesindeki bir mağazada yaklaşık 6 ay önce meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mağazada tezgahtar olarak çalışan 17 yaşındaki D.E. adlı genç kız, yine kendisini gibi tezgahtar olan 23 yaşındaki T.S.'nin çalışırken belleri ağrıdığında soyunma kabininde kendisine yaptığı masaj sırasında tacizde bulunduğunu ileri sürerek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine gözaltına alınan T.S., suçlamaları kabul etmedi ve çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Olay sonrası hastaneye sevk edilen mağdur D.E.'nın olay sonrası beden ve ruh sağlığının bozulduğuna dair rapor verildi.

15 YIL HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILDI

T.S. hakkında "mağdurun beden ve ruh salığını bozacak şekilde cinsel istismar" suçundan 15 yıl hapis cezası istemiyle Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Bugün görülen davanın ilk duruşmasına tutuksuz olarak yargılanan sanık T.S. ile mağdur D.E. duruşmada hazır bulundu. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen T.S., "Tezgahtar olarak ayakta çalıştığımız için sürekli belimiz arıyordu. Beli ağrıyanın beline 'kıtlatma' diye adlandırdığımız masaj yapardık. Bu masajları soyunma kabininde yapıyorduk. Mağdure D.E., 'Belim tutuldu, bana masaj yapar mısın?' dedi. Ben de birlikte soyunma kabiline girdik. Bastırarak 2 elimle masaj yaptım. Mağdure ayaklarını toplayarak yüz üstü kabine yattı. Belini kıtlatıp dışarı çıktık. Kendisiyle aramızda bir husumet veya kavga da yoktu. Kendisine tacizde bulunmadım. Niçin böyle bir suç uydurdu bilemiyorum" diye konuştu.

"AĞRIYAN BELİMİ KITLAT DEDİM, TACİZ ETTİ"

Soyma kabininde taciz edildiğini iddia eden D.E. ise şikayetçi olduğunu belirterek, "T.S., mağazada en çok güvendiğim kişiydi. Daha önce de birçok kez belim ağrıdığında kıtlatma yapmıştı. Sürekli ayakta çalıştığımız için belimiz ağrıyordu ve elimizle yumruk yapıp kıtlatma diye adlandırdığımız masaj yapıyorduk. Ben soyunma kabininde otururken yanıma geldi. Ben de 'Ağrıyan belimi kıtlat' dedim. 2 yumruğuyla belime bastırdı. Bu sırada giysim açılmış ve tenimi görünce de bana 'Ben çok kötü oldum' dedi. Yüzü kızardı. Ben kabinden çıkmak istedim. Bu sırada bana tacizde bulundu. Kabinden çıktım ve şikayetçi oldum. 'İftira atıyor' diyor. Hangi kız kendisini lekelemek için iftira atar" şeklinde konuştu.

Duruşma tanıkların dinlenmesi için ileri bir tarihe ertelendi.

KAYNAK

• Beyin stop yememiş
  • vay arkadaş iyilik yapıp belini kıtlatmakta suç olmuş
  • Kabinden başka bir yerde kıtlatamıyor muymuş?
  • :D sabah sabah iyi gülmüştüm bu habere arkadaş.Madem kütletecen niye kabine giriyon.Adam belli ki halleniyomuş buna.Bi açık görüncede şansını denemiş.Baktı olmamış zaten batırdık sıvayak demiş.benim anladığım.
  • Muhabbete bak la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadının biri bu adam beni taciz etti diyor erkek 15 yılla yargılanıyor.
    Sakat işler bunlar kadınların şerrinden korkulur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi kız bi erkeği soyunma kabinine sokup belini ellettiriyor sonra taciz etti diye dava açıyor.
  • Adam gorunce beyni offline olmus herhalde.,karar verme olayi alt tarafta olmus:D Allah korusun kimse dusmanima vermesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mağara

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem taciz edilmek istenmiyordun niye bu işe kalkışıyorsun ki ? Hem de karşı cinse.Çok normal birşey gelmedi bana kimse kusura bakmasın.
  • At yalani kitlatayim inanani

• Neyse ki Samsun'muş, için rahatladı...

Ayrıca, kız kaşınmış.

Ayrıca2, şu sıralar bana tacizde bulundu diyerekten iftira atıp, milleti mahkemelik eden kezbanlar iyice çoğaldı, TİKAT ETİN!
  • Kimbilir başka kimlere kılatmıştır,bu elemana vurmuş piyango sanırım.
  • En sonunda ben şu konuları açanların bellerini kıtlatcam.
    Ağır mağara.
  • sen hem kabıne gır hem belını ellet sonra tacız etti,
    ha keske olmasaydı ama adamda yuz bulmustur bu hareketınden
  • Nefesimiz deyse tacizden hapse girecez, tecavüz etmek serbest ne garip bir ülke len bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

bi kız bi erkeği soyunma kabinine sokup belini ellettiriyor sonra taciz etti diye dava açıyor.

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mağara

• başlığı görünce istemsiz güldüm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.