Şimdi Ara

AGP X1600 Sorunu (yeterr!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, umarim bir gun duzgun bir ati driveri cikarda su kartimi rahat rahat kullanabilirm die bekliordum neyse gecen gun gittim hellgate london adlı oyunu aldım kurdum oyun acilmadi. Herhalde driverden olcak neyse son driveri yükliim de calissin dedim. Gittim bende 7.11 catalysti yukledim bi de ne goriim bu yuklediim driver direct3d hizlandirmasi yapmamakta. Yani artik hic bir oyun acilmamakta hepsi direct-x hatasi vermekte. Yapabildigim her şeyi denedim ama hala tik yok. Size sorayim dedim. Konfigurasyonumu vereyim

Anakart: Asus A7V8X-X
    İslemci: AMD 2800+ 2.1 Ghz de calisior
    Ram: 512 MB DDR ram 200mhz fbs
    Ekran Karti: Ati Radeon X1600 Pro 256 MB DDR-2
    İşletim Sistemi: Windows XP Home/SP2 Tum Guncellestirmeleri yapildi

Bu direct-x hatası normalmidir yoksa gidip karti tamire mi vereyim önerileriniz bekliyorum.

Not:Directxdiag dan gelen hata sesleri bunlar:"Direct3D 7 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x80004005 (Generic failure) Direct3D 8 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x8876086c (error code) Direct3D 9 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x8876086c (error code)"

• kardeşim öncelikle şunu sölemek isterimm bazı oyunlar home da ağrıza yaratıo bazı sürücülerde aynı şekilde sorun yapabilio....ama şunu söleyemem:sorunun home dan kaynaklanıo... ve şu da doğryu ati bazen gerçekten sorunlu kartların yanında sorunlu driverler çıkartıo...sırf bu sebeple ben dx 10 destekli ekran kartı almıorumm biliorumm ilk çıkan bişeyde çok fazla sorun çıkar....senin sorununu da eğer pro. yüklü bi ark. pc si varsaa ekran kartını orda bi test etmeni tavsiye ederim..... kolay gelsin....ç
  • Pekii anladım sorun olarak XP home gösteriorsun fakat daha önce böyle bir sorunla karşılaşmıştım 7.10 u yükleyince fakat silip hemen 7.7'e döndüm eğer aynı karta sahip bi arkadaş varsa ondan duymak isterim o böyle bir sorunla karşılaştımı??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7900 XT Ekran Kartı Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.