Şimdi Ara

AGP 4X 8X VE PCIE 16X ARASINDAKİ FARKLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• X1300XT Mİ 7600GT Mİ HANGİSİNİ ALAYIM KARAR VEREMEDİM BİRİSİ DİĞERİNE GÖRE ÇOK UCUZ AMA PERFORMANSLARI ARASINDA NE KADAR FARK VAR ACABA?
  •  AGP 4X 8X VE PCIE 16X ARASINDAKİ FARKLAR

resimde gördüğün üzere agp slotuna bağlı olarak kartta çentikler var. eğer anakartının agp slotunda herhangi bir çentik yoksa yani bu kartların girmesine engel olacak şekilde 4x anakartta 8x çalışır.

1. resimdeki dakrtın gireceği slota 2 resimdeki kart girmeyebilir. eğer anakartın 3. resimdeki gibiyse 2 kartta sorunsuz olarak sisteme takılabilir. biraz karışık oldu galiba ama umarım anlatabilmişimdir hatam varsa affola

bu arada sisteminin imzanda yazan olduğunu düşünerek ucuz olan kartı almanı öneriyorum. hangisi ucuz ise onu al

• genelde çalıştırıyo bi sorun olmuyo yaniii
  • çalıştırırsın ama tam performans bekleme
  • biz bunları okulda görüyoruz yaw

agp 4x in veri yolu 4 şeritten oluşur ve 8x in yoluda 8 şeritten

pci ex'inde yolu 16 x tie.yani veri yolu hızı daha cok ve saniyede daha fazla veri iletebiliyor
  • bilgisayar sistemleri sistemdeki en yavaş bölüme göre çalışır.yani ekran kartının 4x boşta durur kullanmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PCIe x8, x4 ' x16 takılır mı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AGP 8X den soorası gözlegörülür bi fark olacağını sanmıyorum ama AGP 4X de performans düşüklüğü olur..
  • çalıştırır tabiki o daha ziyade kartın özeliğidir e. kartını alırken bak 4x de çalışıyomu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.