Şimdi Ara

AGM X1- Derleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • En dayanıklı akıllı telefon, şaşırtıcı özellikleri. Şık tasarımı ve özellikleri harika.
    AGM X1- Derleme


    Ana Özellikleri: Ekran: 5.5 inç 1920 x 1080 FHD ekran CPU: Snapdragon 617 ( MSM8952 ) Octa Core RAM + ROM: 4GB RAM + 64GB ROM. TF kartı 128GB Kamera: 5.0MP Ön + Arka 13,0MP flaşlı Sensörler: G-sensörü, Yakınlık, Hareket Sensörü, parmak izi sensörü, Bluetooth: 4.0 Özellikleri: GPS, WiFi, NFC Desteği: 4G I·ŞLETIM SISTEMI: Android 5.1 ( Güncellemeler geliyor çok yakında )

    AGM X1'in Artıları ve Eksileri

    AGM X1 Artıları:

    + Glorious FHD sAMOLED Tam ekran daldırma için ekran
    + Sağlam gövde ve şık tasarım
    + Mükemmel Pil Ömrü
    + Gezinme Özellikli Ön Parmak İzi
    + NFC ve eksiksiz Sensör Seti
    + Mükemmel performans, özellikle çok görevli
    + Harika Fotoğraf Makineleri
    + Çok kullanışlı Açık Alan Uygulaması
    + Hızlı Ücret 3.0
    + Premium Paket ve İçeriği

    Https://s13.postimg.org/lwc3mh8nr/DAFF3_B58_C04_C6082_D9535793_AC885114.jpg

    AGM X1 Eksileri:

    - Düğmeler arkadan aydınlatmalı değil
    - Hâlâ Android 5.1.1 Lollipop'u Çalıştırıyor (yakında güncellemeler geliyor)

    AGM X1- Derleme







  • Flyme OS ve 18K altın Kaplama
    18K Altın Kaplamalı İlk Lüks Sağlam Smartphone.
    18K altını beğeniyorum ve şimdi FLYME OS 6'yı da çalıştırabilirsiniz.

  • birer tane AGM X1 ve A8 siparişi verdim. özellikle X1' i çok merak ediyorum. Flymeos rom da yüklemişler iyice ilginç hale geldi.

    https://www.youtube.com/watch?v=sXxpAsNg7s0
  • Için büyük bir fırsat, dayanıklı, akıllı, çünkü güzel görünümlü AGM X1 akıllı telefon fiyat düştü %17 için 7 gün plus sunu büyük hediye yanı, Frank Aliexpress.Don't kaçırmayın. Lütfen benim yorum.
  • AGM X 1 resmi Firmware yükleme öğretici.

    Bugün ben paylaşıyorum, AGM X 1 smartphone için resmi firmware kurulur.
    https://www.youtube.com/watch?v=MpaZm-t3TIE
    Sevmeye unutma.
    teşekkürler
  • Elde edilebilir vasıl Aliexpress, eBay, Tomtop, Gearbest ve etc.
    Şimdi Ebay (mobileskingdom) 40 € ve 7 gün süreyle 17 oranında düştü plus büyük hediye de Frank Aliexpress sunan Aliexpress üzerinde fiyat tasarruf edebilirsiniz.
    Harika bir haber: eBay (40 € ve Aliexpress üzerinde kaydedebilirsiniz mobileskingdom) 7 gün süreyle 17 oranında fiyat düştü faiziyle büyük hediye de Frank Aliexpress.Dont sunan şans özledim. engebeli smartphone, hayranları için büyük fırsat için 7 gün artı işareti teklif etmek büyük hediye de Frank Aliexpress.Dont 17 oranında güzel görünümlü AGM X 1 smartphone fiyat düştü çünkü şans özledim.
  • IP68 arıyorum şaşırtıcı smartphone ile 13MP ikili fotoğraf makinesi, Super AMOLED 5.5 inç ekranı, 5400mAH pil, hızlı şarj cihazı, açık parmak izi duyumsal ve büyük bellek kapasitesi. Son zamanlarda resmi YouTube kanalında AGM X 1 ile 3D Hologram test ettiler, o-ebilmek üretmek ne kadar şaşırtıcı görsel efektler kontrol? TOMTOP üzerinde en düşük fiyata mevcuttur.
    https://www.youtube.com/watch?v=DdygQjicJAU
  • Son Facebook mesaja göre AGM başladı kendi çevrimiçi mağaza ve upto $39 kapalı AGM ürünler sunan. Sipariş AGM X 1 altın, 2 yakında başlatılması X AGM ama gerçekten istiyorum. Lütfen bana ne zaman kullanılabilir? AGM X 2 için beklemek gerekir?
    AGM X1- Derleme
  • AGM Markası, IP68 derecelendirmeli kendi ve Dünya'daki ilk çift kamera telefonuna oldukça inanç katıyor. AGM X1'in bazı harika özellikleri var. Ancak büyük markalardan gelen telefonlara karşı durabilir mi? Bugünün küçük karşılaştırmasında, bunu doğrudan Cat S60'a karşı koyacağım ve kimin başaracağına bakalım.

    AGM X1, 5.5 süper AMOLED ekran, daha yüksek çözünürlüklü 1080 x 1920 PX, daha büyük RAM 4GB, ROM 64GB, destek NFC, daha büyük 5400mAH pil, daha hızlı şarj ve parmak izi algılayıcısı ile üst sıralarda yer alıyor. Android OS ile önde olan CAT S60, çift kameralı LED ve daha büyük harici bellek kapasitesi.

    Karar verici faktör sıklıkla fiyat etiketiyle birlikte gelir ve burada AGM X1'in gerçekten parladığı yerdir, çevrimiçi mağazalardan 270 dolara, Cat S60 ise 600 dolardan satışa sunulmuştur. Temel olarak, CAT S60 fiyatının yaklaşık% 45'inde AGM X1 alabilirsiniz.

    AGM X1- Derleme


    Karşılaştırma, hangi telefonun diğerlerinden daha iyi olduğunu daha iyi bir fikir verecektir ve böylece ikiden en iyisini seçebilirsiniz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.