Bildirim
Ağlayarak tercih yapılır mı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kafayı yemişsin
-
Yat uyu oğlum bak sana bixi blake'den güzel bi söz yazayım da aklın başına gelsin: "Veren Allah , alan Allah etmem şikaayet (x2) Duuy sesimi duy sesimi duy dırirırn dıririrın dıriri dırirı rı"
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olabilir, sınav döneminde baya kötü gibiydi intihar etmeyi düşündüğüm olmuştu ama neyse ki korkak bi insanım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sağ ol kanka, dişi sevebilirim bence hiçbir şey bilmiyo gibi hissediyorum sadece
Knk ben tıp gelirken ceng yazıyorum hayatımda hiç kendime ait bi pc olmadı, son 5 6 yıldır anca internet kafede görüyorum.
Yani bi ara mezuna kalıcam diyip o kadar daldan dala uçtum ki pilotaj mı için mi kalıcam demedim makine, havacılık ve uzay şu bu sonuç olarak sıfır
amca da bambaşkaymış
-
Hem de hangi ceng tahmin et---> ankara(ing)
Senin sanki ağlayasın gelmiş öyle sebep bulmuşsun
-
-
İsteyerek yazıyosan ilgin varsa üstesinden gelirsin bence orada sıfırdan öğretmiyorlar mı her şeyi, yani ben ceng hakkında çok bilmiyorum bol keseden konuştuysam üzgünüm sadece moralini bozmamaya çalış
Ooo ankara güzel üni
Nereyi yazdin hocam
Olabilir, bu aralar iyice sıklaşan mental çöküşlerimden mi yoksa bölümden mi ayırt edemiyorum
yarın obur gun bı ımplant taktıgında aldıgın parayı gorunce mutluluktan aglarsın takma bu kadar
-
Ege ve İst. Medipol diş gelmeyecek ama yazdım. Dokuz eylül diş gelir diye ümit ediyorum 24.5kdan, garanti olsun diye ikçü diş yazdım ama ikçüyü pek istemiyorum. O gelirse yatay geçiş yapmaya çalışıcam
Anladim hocam hayirli olsun bence diş uzmez ben isteyerek yazdim
Hadi be inşallah dkdkfkm güldürdün
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- ayt 60 net kaç puan
- mert yiğit yıldız
- hemşirelikten tıpa geçiş var mı
- bursa dershane
- kitapyurdu güvenilir mi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X