Ne yaptıysam olmuyor tam 2 yıldır hiç ağlamadım ben- kafamı duvarlara sürttüm yine olmadı sevgilimden ayrıldım yine ağlayamadım,ne yapmam lazım bir yol gösterin bende ağlamak istiyorumşu smiliy lerde olmasa ağlayamayacağım
olmuyor arkadaşlar-soğan bile doğradım ağlayamadım tamam erkekler ağlamaz ama 2 dakka bari ağlasaydım
gece çık dışarı . al eline bi mp3 player. aç deep purple dan soldier of fortune ı. gene ağlayamazsan kalbini taş ocağına götür.
quote:Orjinalden alıntı: Ufo Gören MasumKöylü evet ufo gördüm göreli böyleyim ne yapacam bilmiyorum sen de bu olayın tersini yaparasan sorunun hallolur .. yani bi uzay gemisine gidip başka bi gezegendeki canlılara kendini göstertmen lazım ..
6 yaşından sonra hiç ağlamamış peh peh! niye? 6 yaşında bir trafik kazasında göz pınarlarını mı kaybettin?
quote:Orjinalden alıntı: jikolata quote:Orjinalden alıntı: Ufo Gören MasumKöylü evet ufo gördüm göreli böyleyim ne yapacam bilmiyorum sen de bu olayın tersini yaparasan sorunun hallolur .. yani bi uzay gemisine gidip başka bi gezegendeki canlılara kendini göstertmen lazım .. la sana bayadır soracam hep unutuyom jikolata senin eski nick angel miydi
quote:Orjinalden alıntı: cezve 6 yaşından sonra hiç ağlamamış peh peh! niye? 6 yaşında bir trafik kazasında göz pınarlarını mı kaybettin?
quote:Orjinalden alıntı: kkslyyldz gece çık dışarı . al eline bi mp3 player. aç deep purple dan soldier of fortune ı. gene ağlayamazsan kalbini taş ocağına götür. +1