Şimdi Ara

agızlarını burunlarını kırıcaktım ama içim el vermedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugun arkadaşımla beraber mangala gittik herşey güzelci ateşimizi yaktık etimizi pişirdik yedik felan sonra bir grup geldi susamış görünüyolardı bizim masaya geldiler hiç sormadan kolayı aldıkları gibi içtiler bardak felanda kullanmadan tabi ben birşey demedim insanlık halidir diye sonra poşeti kurcaladılar yiyecek varmı diye ben gene birşey demedim acıkmışlardır diye neyse işte başka et yok mu dediler hayır dedim o zaman git bize et al dedi üzgünüm bu dedigini yapamam allah ne verdiyse yersiniz dedim sen ne diyon dedi o an tam gidip vurucakken arkadaş tuttu çaktırmadan yatıstırdı lütfen bizi rahat bırakın dedim arkadaşın beni yatıştırma nedeni boksda asya 2. olmam ve vuruşlarımın 1500 kalibre gücünde olmasıydı ayrıca biz sporcuyuz gerçek hayatta bunları kullanmamamız gerekir.cocuk tekrar gürledi sen benim kim oldugumu biliyon mu dedi hayır tanımıyorum dedim bana yumruk atmaya calıstı bilegini tutup 90 derece yukarı kaldırdım koltuk altına 2 tane yumruk vurdum sonra kolunu 180 derece aşağıya cevirip kolumla kafasını sıkıstırdım tanıştık mı dedim kafasını salladı zaten konusamazdıda cok sıkı tutuyordum bıraktım ve iteledim eğer başka birinin masasını rahatsız ettiginizi görem dedim gittiler

• Mayıs ayında bu havalar...
  •  agızlarını burunlarını kırıcaktım ama içim el vermedi
  • 360 derece de havada çevirseydin bari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuğul sıtori
  • jason statham terk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adam bir yandan dövmüş, bir yandan da vuruş açılarını hesaplamış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yolda yüzüne tükürseler kaldırıp kafanı bakamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendettaa0

yolda yüzüne tükürseler kaldırıp kafanı bakamazsın

evet bu hikayeyi uydurdum ve dediginde dogru ama nasıl bilebildin beni tanımadıgın halde valla pes
  • quote:

Orijinalden alıntı: Campers

jason statham terk

• soğuk hikaye
  •  agızlarını burunlarını kırıcaktım ama içim el vermedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.