Şimdi Ara

Ağızdaki nargile kokusu acil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese sa beyler. Bugün herzamanki gibi arkadaşlarla nargileye gittik ama galiba yanmamış köz çektik. Ağzımda berbat bir tat var dişlerimi fırçaladım limon filan yedim ama nafile. Başımda hafif ağrıyor. Ne yapmalıyım direk uyumayamı çalışayım? Cidden berbat bişey nargileden soğudum
  • Hic icmeyin hocam kolay cozum 5 yil sonra akcigerim agriyor ssli diye konu acarsiniz biz de fistikli olsun deriz. Birakin su illeri bidaha da icmeyin suanki durumu nasil xozersiniz bilmiyorum ama umarim en yakin zamanda gecer gecmis olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kavunlu olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

Hic icmeyin hocam kolay cozum 5 yil sonra akcigerim agriyor ssli diye konu acarsiniz biz de fistikli olsun deriz. Birakin su illeri bidaha da icmeyin suanki durumu nasil xozersiniz bilmiyorum ama umarim en yakin zamanda gecer gecmis olsun

Haklısın hocam bir yandanda iyi oldu yeni başlamıştım şöyle 1 aydır soğudum meretten allah kahretsin ya.
  • çuklat filan ye biraz geçer baş ağrısı da uyanınca kalmaz zaten, arkadaş sigara yerine nargile için içecekseniz en azından kötü şeylere bulaşmanızdan iyidir duman hevesinizi ve tütün ihtiyacınızı karşılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

çuklat filan ye biraz geçer baş ağrısı da uyanınca kalmaz zaten, arkadaş sigara yerine nargile için içecekseniz en azından kötü şeylere bulaşmanızdan iyidir duman hevesinizi ve tütün ihtiyacınızı karşılar

Allah razı olsun hocam dolapta dondurma vardı dışındaki çikolata kabuğunu yedim koydum gerisini. Şimdi çekyatı açıp yatmaya çalışcam.
  • Eminem Bağımlısı Genç kullanıcısına yanıt
    hiçbir şey olmaz merak etme muhtemelen içtiğin köz tütün ya da nargile dandikti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ağız Kokusu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi daha o mekanda içme ya da farklı tütün kullan bazı yerlerde o sorun oluyor. Mesela ben küçük bir şehirde oturuyorum bu bahar yeni bir kafe açıldı 10 numara güzel mekan fiyatları da aşırı değil genel olarak tam fiyat performans diyebilirim oranın bir kısmında nargile var gittim ne kullanıyorlar diye baktım tütünlerin arasında orjinal el-fakr var benim kullandıklarımdan, ondan alırım hep ama oradan her aldığımda dehşet bir baş ağrısı yapıyor belki bundandır belki şundandır diye diye 6-7 defa farklı tütünle denedim her seferinde baş ağrısıyla ayrıldım mekandan. Ağrının nedenini kullandıkları pres kömüre bağlıyorum artık biz de yapınca press kömürle yapıyoruz birşey olmuyor aynı tarz kömür kullanan başka kafelerde de olmuyor. Nedenini tam çözemedim ama ona bağlıyorum
  • Naneli güçlü bir ciklet

Baş ağrısı da sabah kalkınca geçecektir.
  • bako39 B kullanıcısına yanıt
    Pres kömürün marka modele göre değişir. Tırt kömürleri geçersek, Kefo kömür rüzgarlı alanda nargileyi çabuk yakar içilmez hale getirir. Normalde de ısısı yüksektir diğerlerine göre. Baş ağrısı da yapıyor. Tom coco ya da firex öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 27 Temmuz 2016; 11:04:31 >
  • karakaya_o kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam genelde alırken ne bulursak direk alıyoruz bundan sonra araştırarak alırım
  • Koş direkt bi kaç dal nane ye. Zaten yemişin bir nane üstünü örtmeye çalışıyorsun. Yediğin naneyi ancak yiyeceğin naneyle giderebilirsin. Hahaytt tekerleme gibi oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.