Şimdi Ara

Ağırlıksız vucut geliştirmem lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bir miktar kifozum ve fıtığım oldugu için ağır kaldırmam yasak. Sırt kaslarını egzersiz ve bir dambıl hareketiyle hallediyorum az çok. Karın için mekik ve bacağı karna çekme , kol için dambılla kaldırma yapıyorum. Gogus içinde yere yatıp kaldırıp indirme ve diz şınavı çekiyorum tam yapamıyorum malesef :D başka ne onerirsiniz arkadaşlar 5 ay surem var. Bunları 2 gunde bir belli sayıda yapıyorum sırt hergun ama .Bele yuklenmemem lazım. Eğer dedikleriniz etki edicek inan bana derseniz her gun gunluk besine ek olarak 2 bardak sut 3 yumurta ve 50 gr ton balığı yiyebilirim . Buda hemen hemen 45 grm protein galiba tabi normal oğunlerde var neyse sadede geleyim dediğim gibi ağırlıksız olması gerek. Barfix çekebileceğim alan zor bulurum yani oda en son seçenek olmazsa giderim aşağıda pota var ordan çekerim. Boy 197 kilo 86

Yardımlarınızı bkliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkurler.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her isi ters giden adam -- 10 Nisan 2014; 17:50:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Barfiks, australian pull ups, muscle ups, diamond pushups, dips... Bir sürü bodyweight hareketleri var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.