Şimdi Ara

Ağırlık - Kol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 7 buçuk aydır body building yapıyorum. Kollarım bir türlü şişmiyor bir aylık sporcu gibi çok canımı sıkıyor budurum. Ağırlığımı arttıramıyorum hiç. 10 kilo dambıl ile hummer ve bükme yapıyorum 12.5 aldığımda seti tamamlayamıyorum bile ne yapmam gerekiyor kollarımı büyütmek için?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kollar öyle hızlı büyümez. Zaten küçük kas grubu. Programın nasıl?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semavi7 -- 4 Ağustos 2017; 12:18:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spora kaç gün gidiyorsun bilmiyorum ancak 1 gün fazladan gidip kol günü yapabilirsin çünkü sırt omuz göğüs ne yaparsan yap sonuçta biceps triceps de çalışyıor ve kol çalışmasını etkiliyor.

    benim de kollarım birtürlü şişmiyordu sonra şurdaki programı yapmaya başladımhttps://www.youtube.com/watch?v=NftbyLKI0So&t=0s 1 ay sonunda bariz bir şekilde fark oluştu kollarımda. ancak dediğim gibi ekstradan bir gün daha iyi gidersen iyi olur veya bacak gününde yapacaksın.
  • kolların şişmesi derken ne yapcaksın onu ? önemli olan biceps kası çıkarmak ya top gibi sıktıgında olması bende onu beceremedimbir türlü galiba kolay oluşmuyor yada beslenmeden alakalı benim onu hedefliyorum en çok görünecek o çünkü.

    benim kollarda şişme büyüme varda çok olmasada senin kadar gidiyorum bende 7 aydır nasıl 10 kilo ile çalışıyorsun sen biceps için onu anlamadım bana çok hafif geliyor ben 15 kilo bir elime diğer elime 15 alıp 8 tekrar 9 yapmaya çalısıyorum artık 12,5 da hafif geliyor çünkü zorlanmıyorum sadece son setlerde düşürüyorum oda tam nizami olsun diye yoruldumu kollarım. kuvvet hiç kazanmadın sanırım sen bende şu biceps belirgin yapsam iyice şişse süper olcak
  • adam gibi sırt çalış curlle murlle tek başına kol büyümez, biceps ve ön kolu asıl adam eden düzgün sırt çalışmasıdır

    bir de 7 ay için 10 kg dambıl curl az bence

    ve daha define görüntülü kol istiyorsan define olacaksın az yağ oranı daha büyük biceps demek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeIsraetel -- 4 Ağustos 2017; 22:34:59 >
  • hocam 10 kg az değil mi barla beraber 35 kg bench giriyorum ama dumbell 12.5 kg kaldırıyorum ki hareketleri setleri tam çıkarabiliyorum. başlayalı 3 ay oldu ve güçsüz biriydim normalde. biraz arttırmayı deneyin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemek yemen nasıl ? Hacim istiyorsan yiyeceksin dostum . Birde ağırlıktan korkma , al eline 15 kilo 3-5 tekrar yap sonra hemen 12.5 geç çıkabildiğin kadar çık sonra 10a düşür seti tamamla. Konsantrasyon curllü ben böyle yapıyorum. Bench presste başladığımda bizim ağırlık sabit 40kg barla.beraber azalmıyor, 5tekrar zor çıkıyordum ama sürekli yapa Yapa şimdi tekrar sayısıda arttı ağırlıkta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.