Şimdi Ara

Ağırlık eldiveni meselesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HarryBlade

Eldiven olmuyor , et demire değecek . Ben şahsen zevk almıyorum hiç eldivenle. Nike dan almıştım 60 -70 lirada boşa gitti. En güzeli doğalı.

Nasırlarıda kes at.

Bir kez eldiven ile alışınca maalesef çok zor. Nasırlı bir ele sahip olunca tokalaşma işi bile zorlaşıyor. Hele bayanlar ile.

Zaten siparis geçtim bir tane eldiven, schiek marka.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 taen kıytırık eldiven adlım.birisi iyi dayandı ama kaybettim,patlamıştı zaten.diğeri ise çok sert.onumu sıkıyım ağırlığı mı tutayım şaşırdım. bende sonunda gittim bileklik aldım.elimi de sarıyor.öylece tutuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

quote:

Orijinalden alıntı: HarryBlade

Eldiven olmuyor , et demire değecek . Ben şahsen zevk almıyorum hiç eldivenle. Nike dan almıştım 60 -70 lirada boşa gitti. En güzeli doğalı.

Nasırlarıda kes at.

Bir kez eldiven ile alışınca maalesef çok zor. Nasırlı bir ele sahip olunca tokalaşma işi bile zorlaşıyor. Hele bayanlar ile.

Zaten siparis geçtim bir tane eldiven, schiek marka.

Hissiyat meselesi ben hissedemiyorum.
  • Harbinger Eldivenlere Bi Bakin Derim.. 35 Liradan Basliyor Fiyatlari Ama Hepsi Yillarca Sizleri Idare Edebilecek Eldivenler.. Kalitesini Tartismiyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nike eldiveni var. Eldiven kullanılmalı bence ağırlıkları daha iyi kavramanızı sağlıyor.

Bir de size tavsiyem bilek destek sargılarından da alın. Çok ağır girdiğinizde ( kendi vücudunuza göre ) onları kullanın. Yoksa benim gibi bilek ağrısı çekersiniz.
  • a101den 5 tlye eldiven aldım.hiçbir şekidle basır yapmıyor ama çok sert.o yüzden başkabi eldiven alacağım.özellikle parmak başlangııcnda sert yaması olan eldivenleri alın.nasır çıkmasının önüne geçersiniz.
  • Kosova'da üç yıl önce görevdeyken Amerikan PX'inden şu ürünü aldım. Hiçbir sıkıntı çıkartmadı. Tr'deki fiyatlarını bilmiyorum ama uzun gidecek bir şey arıyorsanız kesinlikle tavsiye ediyorum.

http://www.bodybuilding.com/store/gl/prowristwrapgloves.html
  • Bana da deri olmayan lazım. KArgosuz öneriöleri bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikaya_219

quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

eğer mazoşist degilseniz eldiven şart

2 kez eldiven aldım ikisi de sarmadı süngerle çalışıyorum ve gayet memnunum ter yok bir şey yok mis gibi...

Herhalde 6-7 tane eldiven almışımdır, ucuzundan pahalısına, kaybettiğim oldu, eskiyen oldu, koku yapan oldu. Baktım ne para yetiyor ne işe yarıyor bende sünger ile çalışmaya başladım, görenler biraz tuhaf bakıyor ama insan alışınca çok daha iyi oluyor. Sünger kullanmaya başladığımdan beri nasır falan olmuyor. Yalnız değilmişim

• Voit de fena degil. Ucuzlari degil ama.

• eldiven çok koku yapıyor. her antrenmandan sonra yıkamak gerekiyor. üstelik 4 eldiven eskitmeme rağmen; tüm eldivenlerim parmak eklemlerimde ağrı yaptı (bedenim tam.) ve formda bozukluklara yol açtı. eldivensiz devam ediyorum. nasır-su toplama gibi derdim daha olmadı. olursa bunun kremi var, çözümü basit.
  • Reebok kullanıyorum memnunum.Eldivensiz göğüs çalışamıyorum :(

• Konuyu hortlattığım için kusura bakmayın Power Lifting hacim çalışıyorsanız yüsek ağırlıklar hedefinizde ise profesyonel ve bilekliklten uzun kemerli eldivenler şart. Bir süre sonra şişme ve ciddi yanma oluşuyor.. Rahat sız edici olabiliyor. Ekipmanınızda iyi olmalı..Bel kemeri bileklerden dizlerden sargılar bunlar orta ve ileri seviyede gerekecek şeyler.
  • eldivensiz çalışmak bırakın ağırlıkları barlarla çalışınca bile müthiş acı yapıyor amacı spor olan biri sağlıklı gelişim olan birisi neden eldivensiz canı yanayana çalışsın sonra da kötü bir görüntü olacak şekilde nasırlar oluşmasına izin versin anlamıyorum. Ve konuyu açanın sorduğu sorunun cevabını bende merak ediyorum kaliteli bir eldiven şart ve tavsiyeleriniz nelerdir...
  • http://tr.aliexpress.com/item/FE-Hot-1-Pair-Adjustable-Fitness-Wrist-Support-Weight-Lifting-Hooks-Training-Gym-Grips-Straps-Support/32615877002.html

Eldiven kullanmıyorum ben de ilk başladığım zamanlar kullanıyordum.
    Şimdi bileklik istettim ağır pushlarda lazım oluyor.
    Yukarda linkini verdiğim ürün de bugün geldi, yukardan çekişler için aldım deadliftte kullanmayı düşünmüyorum lat pull down, seated row gibi şeylerde kullanıcam.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.