Şimdi Ara

Ağır Sağlam Koçluk?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 8 ay önce trafik kazası geçirdim. Haliyle baya bir hasar aldım. Kolda, diz kapağında, omurilikte kırıklar falan. Bulunduğum salonun imkanları güzel fakat hoca olarak biraz zayıflar. Acaba Ağır Sağlam Koçluk alan var mı? gerçekten ilgileniyorlar mı? Yada başka önerebileceğiniz PT var mıdır? Teşekkürler.

• Hocam şimdi tam sağlıklı olsan internetten program bul ufak tefek şeyleri salon hocana sorarsın derdim. Ama pt de de çok ilgileneceklerini zannetmem . Yine dediğimi yap sen. Yavaş yavaş kendini deneyerek hareketleri yapmak internetten bul bir program.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o adamın yaptığıda internet bilgilerini derleyip sana sunmak olacak.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peter Jones -- 24 Mayıs 2018; 13:56:30 >
  • Sakatlık geçirmişseniz uzaktan PT için bence powerliftinge ilgisi olan kişilerden yardım almamanızı öneririrm.

Powerlifterlar kemik-eklem-tendon düşünmezler. Bilgi almak konusunda o çocukların yararlı olabileceğini düşünebilirim ama size yol gösterici olarak yanlış bir seçim olacağını düşünüyorum.

Kesinlikle ama kesinlikle fizyoloji konusunda bilgisi(eğitimi) olan biri ile çalışmanızı öneririm.

Güç programları ile yoluna devam eden kişiler sizin gibi sakatlıktan yeni çıkmış insanlar için doğru yol gösterici değildir.
  • Fırat Balkaya'nın fizyoterapist desteği vardı onla bir iletişime geç istersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Yavaş, Ağır, Hatalı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.