Şimdi Ara

Ağır olmayan, ayağı sıcak tutan, rahat bot önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
41.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle bi bot arıyorum arkadaşlar. Timberland ve harley giydim bi kaç defa çok ağır geldiler.

Şöyle hafif olsun, sıcak tutsun rahat olsun bimden olsa da farketmez markaya bakmıyorum. Ugg resmi koymayın lütfen. Önerileri beklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majorümsü Minör -- 23 Ocak 2010; 12:28:01 >

• Scooter.
  • Cat
  • bunlar çok güzeldir arkadaşım ayağımda şu anda bunlar var ve hiçde ağır değiller tavsiye ederim sana..

• UGG
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuqumeL

bunlar çok güzeldir arkadaşım ayağımda şu anda bunlar var ve hiçde ağır değiller tavsiye ederim sana..

Botların güzelmiş iyi günlerde kullan fiyatı nekadar?

• quote:

Orijinalden alıntı: hypnosis

quote:

bunlar çok güzeldir arkadaşım ayağımda şu anda bunlar var ve hiçde ağır değiller tavsiye ederim sana..

Botların güzelmiş iyi günlerde kullan fiyatı nekadar?

Antalyadan almıştım 5M migrostan..Fiyatı 85 liraydı hiç yoktan ugundu..Ve arkadaşın tam istediği gibi hem hafif hemde ayakta çok şık duruyor..almanızı tavsiye ederim arkadaşım..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @cuqumel Bendeki timberlandin tipide böyle ama çok ağır. Cat'in modelleri güzelmiş. benim istediğim şunun tarzında bişey;

http://images.sneakernews.com/wp-content/uploads/2008/12/undefeated-puma-suede-mid-ii-2.jpg

tabi bu değil bunun tarzında. dışı nubuk ya da deri, ayakta büyük durmayan, giyince ayağını spor ayakkabı gibi saran bişey lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majorümsü Minör -- 23 Ocak 2010; 13:29:29 >

• Takipteym
  • markalarını bilmiyorum ama kampçıların yaz kış giydiği bi bot var.fazla agır da deyiller. bu tarz bi sey düsünebilirsin
  • quote:

Hocam botun modelini yazarmısın ?

• Evet farklı öneriler
  • Ekstrem birşeyler arıyorsanız Merrell öneririm, Gore-Tex'liler hayvan gibidir tabiri caizse, fakat ağırdır ne yazık ki.
  • Timberland ağır değildir, diğer botlara göre kıyaslarsak.

Verdiğin tanımlara en uygun Timberland var.
  • Arkadaş Bot değilde kışlık yarı spor-yarı klasik sayılabilecek şu arkası yüksek ayakkabılardan arıyor sanırım..
  • harley davidson arkadaşım çizmesini almadıktan sonra diğer botlarla farkı yok suda geçirmez çokta sağlamdır alırsın rahat 7 8 sene giyersin öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Timberland ağır değildir, diğer botlara göre kıyaslarsak.

Verdiğin tanımlara en uygun Timberland var.

+1

Hem de aldığın zaman seni yolda bırakmaz bakımını yaptın mı da hep ilk günkü gibi olur.
  • Şu anda kullandığım bot çok hafif ve gayet sıcak tutuyor.

•  Ağır olmayan, ayağı sıcak tutan, rahat bot önerisi.

güzelmiş bu
    bulunur mu acaba mağazalar da

hangi marka ki
    adidas mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 24 Ocak 2010; 21:08:36 >
  • Bot klasmanın da tartışmasız lider Timberland'dir.

Hem cok sıcak tutuyo , hem su geçirmiyo hemde ağır değil.Daha önce hiç timberland giymemişsen ilk giydiğinde en fazla 3 4 gün zorluk çekeceksin.Biraz ağır gelir ilk defa giyenlere.Ayrıca bot'un bilek kısımları bacağa biraz baskı uygular ve ağrı yapabilir.Ancak 3 gün sonra alışıyorsun.Bende daha 1 ay olmadı alalı.İLk defa almıştım.Bu söylediklerim aynen oldu bende ama diğer arkadaşları bilemicem.Ancak şöyle söyleyeyim

Tİmberland i 1 kere giy bidaha başka bot giymessin emin ol

Bakımınıda yaptığın zman ilk günkü gibi durur.

Adam akıllı kulannırsan 6 sene rahat giyersin. 6 senedir giyidğini söyleyen arkadaşlarım bile var. DOğoruda söylüyolar.İNanmamıştım mağazaya gidip sordurmuştuk.Adam 5 6 sene önceki model bu diyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 24 Ocak 2010; 22:17:47 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.