Şimdi Ara

Ağır olmayan, ayağı sıcak tutan, rahat bot önerisi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
41.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kro falan diyeceksiniz ama iş ayakkabılarını severim.

www.yakupoglu.com.tr
    404 Not Found
    http://www.yakupoglu.com.tr/index.php?p=8

Mesela burdakiler çok güzel.

Ağır olmasına rağmen çelik uçlu bot giyiyorum hem sıcak hem güvenli hem de kimse bulaşmıyo.

• anladık zenginsiniz
  •  Ağır olmayan, ayağı sıcak tutan, rahat bot önerisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesar

Ağır olmayan, ayağı sıcak tutan, rahat bot önerisi.

pardonda burada tavsiye edilen ne
  •  Ağır olmayan, ayağı sıcak tutan, rahat bot önerisi.

Bu tarz düşünürsen Lafuma, Salomon, Columbia, Adidas vs vs gibi markalarda mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Losretias

quote:

pardonda burada tavsiye edilen ne

ya bu ugg da tüyleri varya hani o tüyleri topuk kısmı ile ayak parmaklarındada varmı yani her tarafı yünlümü ?

• quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Bot klasmanın da tartışmasız lider Timberland'dir.

Hem cok sıcak tutuyo , hem su geçirmiyo hemde ağır değil.Daha önce hiç timberland giymemişsen ilk giydiğinde en fazla 3 4 gün zorluk çekeceksin.Biraz ağır gelir ilk defa giyenlere.Ayrıca bot'un bilek kısımları bacağa biraz baskı uygular ve ağrı yapabilir.Ancak 3 gün sonra alışıyorsun.Bende daha 1 ay olmadı alalı.İLk defa almıştım.Bu söylediklerim aynen oldu bende ama diğer arkadaşları bilemicem.Ancak şöyle söyleyeyim

Tİmberland i 1 kere giy bidaha başka bot giymessin emin ol

Bakımınıda yaptığın zman ilk günkü gibi durur.

Adam akıllı kulannırsan 6 sene rahat giyersin. 6 senedir giyidğini söyleyen arkadaşlarım bile var. DOğoruda söylüyolar.İNanmamıştım mağazaya gidip sordurmuştuk.Adam 5 6 sene önceki model bu diyodu

Siz bot görmemişsiniz sanırım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Marvin Candle

quote:

Hem cok sıcak tutuyo , hem su geçirmiyo hemde ağır değil.Daha önce hiç timberland giymemişsen ilk giydiğinde en fazla 3 4 gün zorluk çekeceksin.Biraz ağır gelir ilk defa giyenlere.Ayrıca bot'un bilek kısımları bacağa biraz baskı uygular ve ağrı yapabilir.Ancak 3 gün sonra alışıyorsun.Bende daha 1 ay olmadı alalı.İLk defa almıştım.Bu söylediklerim aynen oldu bende ama diğer arkadaşları bilemicem.Ancak şöyle söyleyeyim

Adam akıllı kulannırsan 6 sene rahat giyersin. 6 senedir giyidğini söyleyen arkadaşlarım bile var. DOğoruda söylüyolar.İNanmamıştım mağazaya gidip sordurmuştuk.Adam 5 6 sene önceki model bu diyodu

neymiş ?

• quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD™

quote:

quote:

neymiş ?

Bu kadar iddialı cümleler kurmadan önce biraz düşünmek gerek benim kanaatimce. Bot klasmanı demiş arkadaş ama bot klasmanı tek bir klasman değil sonuçta. Şehir botları var, trekking botları var, dağcılık botları var, var oğlu var. Siz Timberland'ı şehir ortamında gayet güzel kullanabilirsiniz tabi, ama gelin de aynı botla kış günü derenin içinden geçin bakalım ne kadar randıman verecek. Ha diyeceksiniz ki "kardeşim banane dağdan bayırdan", doğrudur bot arayanların %90'ı zaten şehirde kullanacak, fakat "tartışmasız lider" belirlemek komik oluyor benim kanaatimce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arhavili_08 -- 25 Ocak 2010; 8:51:34 >

• Ugg iyidir.
  • bende bitane sey solicen sandım suan bende cat var timberland 'e benziyen 3. senesinde daha ilk günkü gibi ben soğua dayanamadiğim için yagmur yagsın kar yagsın yada yagmasın giyerim cünkü diger ayakkabilarda cok üsüyor ayagım simdide bu bot idare ediyor ama bazen üsüdüğü oluyor herkezin ayagı üsümez benimki üsür garip bi durum bende benim ayağımdakinden daha iyi olan bi bot arıyorum bir arkadasım ugglardaki gibi olan ici yünlü olan botlardan bahsetmişti sanırım bu gidişle alıcam bitane ugg en azından seneye ugg gibi sıcak tutan bi bot alıcam bilemiyorum sende boyle diyince merak etmistim farki birsey soyulyormussun demek

doğru yere parmak basmıssın bunu dagda kullanan camurda kullanan golun icinden gecen hepsi ayrı bir kulvar nasıl spor denilince akla futbol gelsede aslında sporun basketbolu voleybolu tenisi bile var .

bana onerebileceğiniz ugg olmazsa baska markada olur ici komple yünlü olan bot varsa tavsite verirmisiniz cünkü buna benzer botlarda yünleri bogaz kısmında oluyor ayak yani topuk ve parmakliklarda yün olmuyor genelde varsa komple yün olan oneri verin lütfen

• quote:

doğru yere parmak basmıssın bunu dagda kullanan camurda kullanan golun icinden gecen hepsi ayrı bir kulvar nasıl spor denilince akla futbol gelsede aslında sporun basketbolu voleybolu tenisi bile var .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arhavili_08 -- 25 Ocak 2010; 9:00:37 >
  • quote:

evet ayakkabı gerçekten çok hoş
  • quote:

Orijinalden alıntı: slash7895123

quote:

evet ayakkabı gerçekten çok hoş

ayakkabıyı geç öteki hada hoş ismi ne bunun

• Öneriler için teşekkürler arkadaşlar. Ben timberlandları çıkardım kışı onlarla geçircem. Bana yine de biraz ağır geliyor, sürekli spor ve skate ayakkabısı giydiğim için sanırım Colombianın ayakkabıları güzelmiş ama pahalı geldi.

ayrıca böyle ugg resimleri varsa koyabilirsiniz vazgeçtim

• quote:

quote:

quote:

quote:

neymiş ?

Bu kadar iddialı cümleler kurmadan önce biraz düşünmek gerek benim kanaatimce. Bot klasmanı demiş arkadaş ama bot klasmanı tek bir klasman değil sonuçta. Şehir botları var, trekking botları var, dağcılık botları var, var oğlu var. Siz Timberland'ı şehir ortamında gayet güzel kullanabilirsiniz tabi, ama gelin de aynı botla kış günü derenin içinden geçin bakalım ne kadar randıman verecek. Ha diyeceksiniz ki "kardeşim banane dağdan bayırdan", doğrudur bot arayanların %90'ı zaten şehirde kullanacak, fakat "tartışmasız lider" belirlemek komik oluyor benim kanaatimce.

Sen o kadarını fazla düşünme.Ben düşünmeden yorum yazmam rahat ol.O dediklerini bende biliyorum.Evet çok sağlam botlardır o saydıkların.Ancak gel görkü trekking ve dağcılık botlarını anca o işlerle meşgul olanlar giyebilir.MAntıksız cevaplar vermeyin.Kaç kişinin ayağında gördün sen o botlardan allah aşkına.Dereden falan geçin diyosun.YUh arkadsım yaa bu kadar da sacmalanmaz.İyice ucmusun sen.o saydıklarını cıkarırsak timberland 1 numaradır tartısmasız.KArda buzda giydim 1 kere ayaımın üşüdüğünü hissetmedim.Hemde ince corapla..

Dağda bayırda giycek olsam zaten söylemezdim timberland diye.Bot çeşitlerini ve kullanım koşullarını birbiriyle bağdaştırma..

• Ok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuqumeL

bunlar çok güzeldir arkadaşım ayağımda şu anda bunlar var ve hiçde ağır değiller tavsiye ederim sana..

Eyvah 1 ay önce çetinkaya mağazasından 85 tl ye aldığım botlar aman diyorum çünkü sağ tekinde kalıp bozukluğu vardı 1 hafta sonra mağazaya getirdim slazengere yollayacaklarını söylediler.Canım sıkıldı tabiki 1 aydır arıyorum dün en sonunda botu kaybetmişler dediler yerine başka bişey alabilirmişim çokda iyi oldu kurtulmuş oldum bu botlardan sakın slazenger bişey almayın imalat hatası çok çıkıyor.

• aticagim simdi bir dakika
    edit: niye hortlatiyosun kardesim yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sosisli Süt -- 28 Ekim 2012; 4:04:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni konu açmak istemiyorum o yüzden hortlatıyorum özür dileyerek.

Her sene gider yeni bot alırım ve ayağımı sıktığı için giymem kenara atarım yep yeni duruyorlar.Benim ayağım taraklı olduğu için hiç bir botla rahat edemiyorum.

Fiyatı önemli değil yeter ki rahat olsun ayağım üşüse bile önemli değil yani sırf babamla kavga etmemek için almam lazım şimdi gitcem memlekete başlayacak yine spor ayakkabıyla

geziyosun diye..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.