Şimdi Ara

Ağır grip(ciddi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok ağır grip geçiyorum burnum akıyor ve tıkalı burda sorun yok ama hapşırdığımda ve yürürken sanki felç inmiş gibi bir ağrı oluyor sırtımda, karnımda vucudumun ust kısmının tamamında. İLK defa böyle birşey oldU. Sinir fln sıkışıyor. Daha önceden akb(böbrek yetmezliği vardı ama sonradan düzeldi.) Bunun için acile gitmek istemiyorum bu saatte fikri olan var mı?

• Kardeşim yarın bol bol meyve alıyorsun muz.portakal elma kivi armut ne bulduysan. Güzel bir meyve tabağı yap hepsinden. 2 güne biseyin kalmaz. Hergün yap bunu ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Software Developer

Kardeşim yarın bol bol meyve alıyorsun muz.portakal elma kivi armut ne bulduysan. Güzel bir meyve tabağı yap hepsinden. 2 güne biseyin kalmaz. Hergün yap bunu ama

Onları tuketıyorum zaten antibiyotikte başlıcam. Başka öneri?
  • Bu ağır grip değil bildiğimiz grip hatta tam grip bile denemez. Gerçekten grip olsan yataktan kalkıp yürüyemezsin bile.

• Vücudunda uyuşma var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freeze MF

Vücudunda uyuşma var mı

Var aşırı derecede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: promise899

quote:

Orijinalden alıntı: Freeze MF

Vücudunda uyuşma var mı

Var aşırı derecede.

Bir ekg çektirmende fayda var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Grip için antibiyotik kullanılmaz.
  • Ciger ağrısı
    Eklem ağrısı
    Boğaz ağrısı
    Hapsurma ve geniz akıntısı
    Yer yer mide bulantisi

Bunlar da varsa eger benim yeni anlattığım hastalığa(soğuk algınlığı) yakalanmissin demektir.

İlaci: ihlamir kaynat icine 1 tatli kaşığı bal yarim limon kat ve sicak sicak iç. Gunde 3 tanede mandalina ye.

Doktora gidersen büyük ihtimalle grip hapi ve gargara verip yollayacak seni ama daha ciddi bir şeyde olabilir tabi git yinede.

Geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vicdan Azabı

Grip için antibiyotik kullanılmaz.

Emin misin yarın AUGMENTIN ALIP KULLANMAYAI DUSUNUYORDUM
  • quote:

quote:

Ne doktorum ne de sağlık çalışanıyım ama şöyle açıklayayım. Grip denilen hastalık viral kaynaklıdır yani virüs kaynaklı. Vücudun kendisi savaşmalı bu hastalıklarla. Antibiyotik ise bakterilere etki eder. Bakteriyel bir sorun olmadığı için sende yararı zararından fazla olur. Augmentin gibi ağır bir antibiyotik bağırsak floranı mahvedebilir bile.

Şu an yapman gereken doktora gitmek veyahut bağışıklık sistemini meyve, sebze ile bol bol dinlenerek güçlendirmek. Doktora gidersen bağışıklık sistemini destekleyici hap verir rahatlarsın.

Bende grip oldum kulak komple kapandı. Orta kulak komple gitmiş. Doktor enfeksiyon kapmasın diye Augmentin verdi. Ama genel olarak grip için antibiyotik kullanmak çok yanlış. Aferin sinüs kullanabilirsin. Veyahut dolorin cold.

• Gunde2 diş sarımsak ve greyfurt

• quote:

quote:

quote:

Ne doktorum ne de sağlık çalışanıyım ama şöyle açıklayayım. Grip denilen hastalık viral kaynaklıdır yani virüs kaynaklı. Vücudun kendisi savaşmalı bu hastalıklarla. Antibiyotik ise bakterilere etki eder. Bakteriyel bir sorun olmadığı için sende yararı zararından fazla olur. Augmentin gibi ağır bir antibiyotik bağırsak floranı mahvedebilir bile.

Şu an yapman gereken doktora gitmek veyahut bağışıklık sistemini meyve, sebze ile bol bol dinlenerek güçlendirmek. Doktora gidersen bağışıklık sistemini destekleyici hap verir rahatlarsın.

Bende grip oldum kulak komple kapandı. Orta kulak komple gitmiş. Doktor enfeksiyon kapmasın diye Augmentin verdi. Ama genel olarak grip için antibiyotik kullanmak çok yanlış. Aferin sinüs kullanabilirsin. Veyahut dolorin cold.

Aferin var evde de AĞRI kesici değil mi o MAJESIKLE ANI DİYE BILIYORUM.

• promise899 P kullanıcısına yanıt
    aferin ile aferin sinüs farklı ilaçlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tivibik

Ciger ağrısı
    Eklem ağrısı
    Boğaz ağrısı
    Yer yer mide bulantisi

Bunlar da varsa eger benim yeni anlattığım hastalığa(soğuk algınlığı) yakalanmissin demektir.

İlaci: ihlamir kaynat icine 1 tatli kaşığı bal yarim limon kat ve sicak sicak iç. Gunde 3 tanede mandalina ye.

Doktora gidersen büyük ihtimalle grip hapi ve gargara verip yollayacak seni ama daha ciddi bir şeyde olabilir tabi git yinede.

Geçmiş olsun.

TAMAMIYLE AYNI.
  • Meyve iyi değil hasta ediyor... hastalık ile en iyi savaşan şey uyku. . Uyuyabilirsen uyu dinlen ...kendini savaşta yaralı asker olarak düşün hava soğuk uykun çok uyuyorsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tivibik

Ciger ağrısı
    Eklem ağrısı
    Boğaz ağrısı
    Yer yer mide bulantisi

Geçmiş olsun.

TAMAMIYLE AYNI.

Bir mevsim geçişi klasiği. Sen yinede bi aile sağlık merkezine gitte grip hapi, gargara yazsin doktor onlarda rahatlatiyor baya. Ilaclarin yanina dedigim ihlamur karisimini yapar adam gibi istirahat edersen 2 gune kendine gelirsin inşallah.

• Hocam sicak su torbası yapin yatin ben öyle yapardim. Iciniz üşüyor mu

• damağında peteşi yoksa,ateşin yoksa tonsillerinde püy yoksa konjunktivit felan varsa viraldir,Akut böbrek yetmezliği nedenin neydi,akut postenfeksiyoz streptokoksik glomerulonefrit değil dimi

• ne illet hastalıktır şu grip ne yemeğin tadı var ne sigaranın. Yürürken kendimi ceset gibi hissediyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.