Şimdi Ara

Aggresuon Patladı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugun 16:30 Sıralarında Serverı Patlamıstır !

    Serverın ownerı --> Mehmet Ali >> Merlin L'Raquel
    Admini >> Rasmin >> Ömer >> Gernabil L'Raquel

    2 side Genelde cafede takılan kişiler ve cevrelerinde 7 8 kişilik bi uo tayfası var . Böyle ortamda bulunan 2 kişiden edit yapmamalarını beklemek olanaksız .Boyle bunlara bi sunucu bulduk daha sonra sunucuda baglantı problemi oldugu için kendi cebimizden nixcon da bir sunucu daha kiraladık bunlara . biz bunlara dedik her zaman izleyecegiz loglar kontrolumuzde fln filan Bunlar naptı ? Yaptıkları edit itemleri loglardan silmeye calıstı . bunlar işin dozunu arttırmaya baslayınca bizden giden uyarılarda cogalınca sunucunun şifresini değiştirdiler . Ne Başladıysada zaten ondan sonra basladı bunlar 900 skill caplı charlarla ekrana sıgmayan ring bralarla dolasmaya basladılar . Bu yalancı şahsiyetler Sırf Kendilerine laf gelmesin diye her şeyi bizim üzerimize atma politikası izlediler .Ne Bilgisayar Mühendisi Ne İşletmeci . Ha İşletmeci tarafı biraz Dogru iyi işlettiler hepinizi halada devam ediyorlar .

    Son Noktayıda Anaya bacıya kufur ederek 09/03/2008 16:25 sularında koydular . Bu dakidadan sonra yapılacak bi şey yoktu Admin Propiretor un acc si silindi ve servera item res atıldı .

    Bi Daha Aymazoglu İle Ugrasacak Tekrar Düşünsün !

    Emegim gitti diye zırvalayanlarada sözüm : son 2 yıldır 1 2 aylık serverlarda oynuosunuz 1 serverda emegin gitmiş cokmu !

    MERLİN(OWNER) Sana Açık Bi soru ?

    Bu Servera Ne Kadar Emek Verdinde Emeklerimizden Diye Bahsediosun ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@sToR -- 9 Mart 2008; 18:17:43 >







  • Server bir tanıdığının olduğu için bu kadar iştahli başlıyacaksınızdır ...
  • Bugun 16:30 Sıralarında Serverı Patlamıstır !

    Serverın ownerı --> Mehmet Ali >> Merlin L'Raquel
    Admini >> Rasmin >> Ömer >> Gernabil L'Raquel

    2 side Genelde cafede takılan kişiler ve cevrelerinde 7 8 kişilik bi uo tayfası var . Böyle ortamda bulunan 2 kişiden edit yapmamalarını beklemek olanaksız .Boyle bunlara bi sunucu bulduk daha sonra sunucuda baglantı problemi oldugu için kendi cebimizde nixcon da bir sunucu daha kiraladık bunlara . biz bunlara dedik her zaman izleyecegiz loglar kontrolumuzde fln filan Bunlar naptı ? Yaptıkları edit itemleri loglardan silmeye calıstı . bunlar işin dozunu arttırmaya baslayınca bizden giden uyarılarda cogalınca sunucunun şifresini değiştirdiler . Ne Başladıysada zaten ondan sonra basladı bunlar 900 skill caplı charlarla ekrana sıgmayan ring bralarla dolasmaya basladılar . Bu yalancı şahsiyetler Sırf Kendilerine laf gelmesin diye her şeyi bizim üzerimize atma politikası izlediler

    Son Noktayıda Anaya bacıya kufur ederek 09/03/2008 16:25 sularında koydular . Bu dakidadan sonra yapılacak bi şey yoktu Admin Propiretor un acc si silindi ve servera item res atıldı .

    Bi Daha Aymazoglu İle Ugrasacak Tekrar Düşünsün !

    Emegim gitti diye zırvalayanlarada sözüm : son 2 yıldır 1 2 aylık serverlarda oynuosunuz 1 serverda emegin gitmiş cokmu !

    MERLİN(OWNER) Sana Açık Bi soru ?

    Bu Servera Ne Kadar Emek Verdinde Emeklerimizden Diye Bahsediosun ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@sToR -- 9 Mart 2008; 17:11:52 >




  • Sadece gülüyorum..Scriptler berbat spawnlar yok.Spawn derken dungeonalr bomboş.Edit malum.Daha domain adrslerini ble almamaışalr yine veletlerin actıgı sömestir tatili serverlarından.bakın adresine yok su anda 10 şubatta düşmüş birisi almış.Bu işler bunlar gibi coluk cocuga kalırsa böyle olur.Gidin len kumda oyanıyn veletler sizi.Edit diz boyu üç beş arkadas gelmişler daha önce acılıp kapanan serverlardan scriptler toplamışlar içine copy paste sonra server actık .Looser lar.sinir oluyorum böyle tiplere..ya yalanla dolanla yapılan şey cabuk söner.Alt yapı yok bilgi yok bütün millet de bunalra inandı.dedigim gibi harclıklarını biriktirmişler server acmışlar ayıp yahu adresinizi bile alamıyrosanız hiç bişi yapmak size göre degil.ya bir iki ailebu aymazlarda var lqrueller birde azamlardan bir kaç kişi işte server acıyorlar.serverda bug dolu hiç bişi çalışmıyor.bodcu sistemi sacma sapan etrafda script dileniyorlar .YAzık size yeminle yazık..Birde terzi kasmak için millet dogru yoldan kasmış bu akıllıalr acık varmış terzi scriptinde 40 dan 100 e kadar kasmak 5 dk sürüyor.1 clothla kasmayı acmışalr rastlantı sonucu birisi bulmuş milletin 15 20 bodcusu var bunalrda 300 .rastlantı sonucu bulmuşlar işte.Staffın verdigi cevap bu lether gloves yük yapıyordu oyuzden yalancıları..biriside cıkıp yalan söylemeyin data base de serialize bütün itemlar için aynı satırı tutuar her şey yük yapar ozaman demiş döt etmiş bunları.Eger Gelicek varsa kesinlikle gitmesin.Zaten rezalette anet tide gectiler aggression la anet gördügüm en rezil serverlardır.Nerde dark veneu Nerde World Of uo yakınından kıytısından gecmiyor bunalr kendilerine eglenmek için server acmış cafe kuruları veletler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drakanas -- 14 Şubat 2008; 2:32:47 >




  • AYMAZOĞLU AİLESİ HAKKINDA TEK BİR ŞEY SÖYLEYEBİLİRİM. GERÇEKTEN AŞIRI KÜFÜRBAZLAR... YÜZ YÜZE SÖYLEMEYE CESARET EDEMEYECEKLERİ ŞEYLERİ OYUNDA PM İLE SÖYLÜYORLAR. HALBUKİKARŞIMDA OLSALAR DİZLERİ ÇÖZÜLÜR.
  • Sen açta bizde oynayalım adam gibi bi server .

    Bir takım kurarsın kendine ;

    script bilgisi tamdır ,
    uo bilgisi tamdır ,
    oyun içi yönetimi mükemmeldir ,

    fakat;

    uzun soluklu bi uo sunucusunun acılması için gereken aylık miktar 200 ytl dir . 1 ay odeyebilir 2 ay odeyebilir . 3 ay cort bi gün bakmıssınız server gitmiş.

    Peki bu adamların 3 x 200 = 600 ytl den kazancları ne olur ? Koca bir 0

    Bu adamların yedikleri küfürler geceler boyu uykusuz kalmalar fln filan bunlarda cabası ....

    Ne serverlar gorduk 1 yıllık anlasmamız var dediler 2 ay 3 ay sonra kapandı . Ne adamlar görduk sponsordan gelen kaynak kesildigi gün serverı kapattılar .

    O yüzden server açmak oyle bi dükkanda cırak olarak calısıp ordan aldıgın parayla yapılacak iş değildir .

    Biz 1.5 yıl açık tuttuk hatta son 6 ayı boşu boşuna para ödendi sunucuya nedenmi ?

    eylülde sunucunun harddiski yandı tamer işleri yogun oldugu içi ilgilenemedi ben şehir dışındaydım internetle bi baglantım yoktu 6 gün kadar server kapalı kaldı bi geldik forumlarda etmedikleri kufur kalmamıs . Madem kapatıyosunuz insan haber verir , seninde senin açtıgın serverında ... vs. vs. adamlara harddisk yandı diyosun inanmıyorlar . Bizde düşünemedik böyle bir şeyin olabilecegini elimizde en yakın temmuz ayının saveleri vardı açtık o savelerden serverı 2 gün boyunca gosterdik kapatmadıgımızı sonra pvp serverına çevirdik 5 ay boyunca durdu öylece .

    Peki bizi bu duruma düşüren neydi bizi bu kadar güvensiz kalan ?

    kimliklerimizi gizlemedik .

    Şuan napıyorlar değiştir kimligini aç bi server gelsin 150 200 kişi .

    Peki bi serverda spekülasyon olmasın haksızlık olmasın diye 1.5 yıl boyunca cafeye ugramayan , 5 6 yıldır tanıdıgım adamları kıran benim sucum ne ?

    Uzun lafın kısası her kim server açıyosa açsın egolarını tatmin etmek için girmesin bu işe .

    Bizim Aymazoglu olarak aggresuon a bu kadar asılmamızın sebebi aileden 10 kişiyi tekrar bi araya getirmiş olmamızdır belki eskisi gibi bi baracoon a 20 tane soyadı aymazoglu olan char aynı anda girmiyecek ama bu serverda ailenin tekrar toplanması acısından miladdır .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@sToR -- 14 Şubat 2008; 19:38:09 >




  • ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@sToR -- 9 Mart 2008; 18:14:20 >
  • Marifetmi dışarda nasıl konuşuyorsanız öyle konuşmanız.Dışardaki konuşmanızı düzeltin o zaman.Uo da böyle hallere düştü.Hep küfür eden olmuştu da böyle özrü kabahatinden büyük olanı da ilk kez görüyorum.
  • Ondan degilmi lether gloves yük yapıyor makineye. o zyuden 40 dan 1 cloth la scull cap yaparak tailor kasılıyor .O yzuden degilmi rare binekler atac vermiyor birilerine.o yüzden degilmi meer,blood dungeon ve df yarımyamalak.başka dungeonalr neden boş :?. o yüzden degilmi cok bilgileri var emin ol.ultimayı bilmek new bee center acarak olmuyor.hangi publishdeler peki.Frost diye feyk nickle ayıp degilmi.Ve gercek frost büyük ihtimalle vefat etmiş.Peki bişi sorucam script bilginiz tamdı neden ozaman kapanmış ovidednin bütün scriptlerini kulalndınız.bilen adam baştan yazar.yada altt arafı runuo nun sitesinden alır düzenler neden ovide nin scriptlerini kullanıldı bunu sorabilirmiyim.
  • bu aymazoğlu denilen kişi bya bir küçük herlade ya neden yolumu değiştireyim yolda senı gorunce ? ne artın var diğer insanlardan ?
  • ya marry azam ovidenin sahibiydi.Eski başka rezil bir serverın ksıa ömürlü işte aynı o serverı alıp isim degiştirerek server actılar eski nicklerini acıklasalar bir tane adam gelmez.Frost dedikleri kişide Dv de counsdu scripter dedikleri cok az araştırmamın sonucu cocuk vefat etmiş trafik kazasında sanırım bunlarda konmuşlar nicke.Bunalrın hepsi 18 yaşında cocuk daha.yaa girin web sitesine yokki site Domaini kaptırdı aptallar.sen server acıyorsun adresi 1 senelik almıyrosun veya 2 senelik.7 dolar ayıp ayıp.ispartadan ismail polat isimli biri almış. domainiWeb siterleri cort Sen gel sonra bu servera güven.birde sitelerinde yazmışlar veletler bizler kurumsallaşıcaz siz kimsiniz kurumsallaşıcaksınız.Siz daha kendi paranızı kazanmıyorsunuz harclıkla hava atılmaz.Hayat tecrübesi iş tecrübesi sıfır cocuk cocuk hayaller işte.Yazık yazık.bunalr genc olucak ilerki toplumu oluşturucaklar şimdiden nasıl dolandırıcılık yapılır onu ögreniyorlar ayıp size.Orda bir kaç saf oyunucnun parasını alıp toz ol ortadan.Birde yaptıkalrı hiç bişi yok.Haa gidip dv gibi olursnuz nebula gibi olursnuz tamam derim herşey düzgün olur .ok derim.BUnalr kişiliksiz yalancılar birde




  • amcam tamer dedigin adam 25 yaşında senin gibi liselilerin okudugu bi kantini işletiyor ve . 1.5 yılda 2500 ytl dedicated parası verdi . Script mevzuna gelince serverı acan adamlar rica etti bi kaç şeyi verdik ve hepsinin tek tek içini kontrol ettirdim toptan hazır server vermedim çünkü o riski goze alamam hiç bir zaman . en basitinden site kapanmadan once ss leri vardı scriptlerin içine hide admin barbed kit para vs vs koyanlar . biz bunu yapacak kadar küçülmedik . tailor kasma mevzusuna gelince 1 tailorun yaklasık 10 dk lık bir kasma zamanı vardır bunu düşüremezsin 1 k para ile tailor kasılıp 1 k nın ustunde para kalıyorsa güzel bi razor macrosuyla 10 dk da tailoru 100 lersin hatta 5 tane client acık bırakıp sabah geldiginde 100 tane bodcunun oldugunuda gorursun

    Ben kendim scriptter değilim çünkü boş sayfada çalısacak kdr c# bilgim yok inşallah olacak sırf programcılıga olan merakım yuzunden işletmenin yanında 2 yıllık programcılık okuyorum . Belki şuan 0 dan yazamam ama kodları kopyalayıp yapıstırarak istedigim scripti olusturabilirim .

    Senin laf attıgın serverın açık oldugu 1.5 yıl boyunca run uo da yaklasık 30 tane server acılıp kapandı . bunların içinde wou final gibi kapanmaz denen serverda var .

    Sanada diyecek tek lafım var önce türkçe veya edebiyat derslerine çalış yazı dilini ve konuşma dilini düzeltmeye bak .

    Küfür mevzusuna gelince o oyun içine mahsus bi şey . Benim düşmanımla oyun içinde kufurlesirim msn de bod alışverisi yaparım . Bu olayı deşarj olarak ele alalım uo nun verdigi sitresi üzerimden atmak . Oynamazsın olur biter diyeniniz olur . kolaysa siz oynamayın .

    o Aymazoglu dedigin ailenin yaş ortalaması 21 liseye giden 3 kişi oldugu halde .


    SEN CEBİNDEN 2500 YTL DEDİCATED PARASI ÖDE SONRA GEL BURAYA CEVAP YAZ .
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • biz serverı acık tuttugumuz sure içerisinde açıldıgını gordugumuz serverların hepsine ovigator olarak başarılar diledigimizi yazdık. Biz başka serverları kötüleyecek kadar küçülmedik . Çünkü her serverın arkasında bi emek sozkonusudur .
  • Şimdi Sen şu sorulara cevap ver.Neden kapanmış ovidedenin scriptlerini kullanıyorsunuz.Neden açanlar azamlar oldugu halde kimliklerini gizleme geregi duyuyorlar bu kadar düzgün bu kadar işi bilenler iyiseler neden degişik nick kullanıpda ölmüş birnin nickini kullanıp bunu lanse ediyorusnuz.Düzgün olan kişi kimliğini neden saklasın.Neden 30 tane degişik server acıp kapadınız .insan demezmi ya 1 tane adam akıllı mı yapmadınızda 30 tanea cıp kapadınız.peki bu kadar cok biligilisiniz diyelim.nasıl olruda terzi bugını görmediniz.Bu kadar script bilgisi ultima bilgisi olurda bunu nasıl atlar.Ve açıklama forumda böyle olur lether gloves makineye yük bindiriyor diye.Sen daha data base in nasıl serialize deserialize ettigini bilmiyorsun.her itemın id sini 8 satır olarak tutar.isterse id nosu 1 olsun bunu db ye 0000000001 diye atar ve yeri ayrırır ne olursa olsun.Serialize ederken de 8 satır görür deserialize ederkende.Yane lether gloves da aynı yeri tutar scull capde oil cloth da aynı yük yapar.Bunları siz yazdınız .Böyle aptalca bir açıklama olurmu yahu.Bilgisayar mühendisiyim dediniz. Bir bilgisayar mühendisi bunu bilemiyecek kadar yada bunu göremiyecek kadar nasıl aptal olabilirde böyle acıklama yapar forumda.LETHER GLOVES yük yapıyordu makineye ben hiç bir akademik egitim almama ragmen runuo com forumunu okuyarak ingilizce bilmemle ögrendim.Bir insan bu akdar aptal duruma düşer.Tamam bu kadar düzgünsünüz NEDEN ŞU ANDA WEB DOMAİN ADRESİNİZ 10 şubat ta boşa düşmüş.neden 10 günde 7 dolar veremeyip alamadınız ispartadan biri almış adresi.WEB SİTENİZ yok.Ayrıca Sen world of uo yu acmış olamassın erbayı iki ortagı oldu birincisi adnan ikinciside murat=VENUS .orda couns luk yapmış olabilirsin yada para vermiş olabilrsin ama asla o serverı ben actım diyebilme erk ine sahip degilsin.İkincisi Sizin gibi yalancıları ortaya cıkarmak için bütün herşeyi belgeleri ile sunarım.ya benim anlamadıgım konu şu wou finalı actınız tamam acan adamda serverın scriptleri olur degilmi venusun yazdıgı.Peki neden oscriptleri kullanmayıpda ovidenin kileri kullandınız ? NEDEN AZAM ların actıgı serverların scriptlerinin aynısı bugları bile aynı varda neden wou nun scriptleri yok yalan söyledikce yalanlarınız 100 e katlanıyor.Olsun varsın düzgün türkce yazamayım.YALAN söylemeiyorum ya ona bak sen




  • öncelikle düzgün ve seviyeli yorumlarından dolayı Drakanas isimli arkadaşımızı tebrik ediyorum. yorumların gerçekten önemli.

    ve K@sToR nicki eleman sende de aşırı sinirlilik görüyorum yani sanki birisi seni admin olduğun yada counselor oldugun bir server dan edit yaptığın için atmış gibi konuşuyorsun. ayrıca kabadayılık taslıyor ve ahkam kesiyorsun. kardeş burası dağbaşı değil sen burada kimseye gelipde HADİ UZA ŞİMDİ diyemezsin.

    o tamer dediğin adamın dedicated server şirketine bir yıllık ödediği parayı biz bir ayda kazanıyoruz ve emin ol ki bizler uo camiasında senin tahmin edemeyeceğin kadar emek harcamışızdır.

    böyle ahkam kesmelerle , hakaret içeren mesajlar yazmakla bir yere gelemezsin yaptığın düpe düz ahlaksızlıktır terbiyesizliktir ve ben bu yazılarına dayanarak senın yaşını da tahmin edebiliyorum eminimki çocuk denilecek yaşda uo ya başlamışsındır ve şimdi de o yaşından pek bir farkında yoktur. sen ve senin gibiler liseyi zor bitirirler. umarım onlardan birisi olmazsın.

    ve birdaha büyüklerinle konuşurken saygılı olmaya çalış yoksa burada seni ezerler. yüzün kızarır birdaha giremezsin buralara utancından.



    quote:

    Orjinalden alıntı: K@sToR

    amcam tamer dedigin adam 25 yaşında senin gibi liselilerin okudugu bi kantini işletiyor ve . 1.5 yılda 2500 ytl dedicated parası verdi . Script mevzuna gelince serverı acan adamlar rica etti bi kaç şeyi verdik ve hepsinin tek tek içini kontrol ettirdim toptan hazır server vermedim çünkü o riski goze alamam hiç bir zaman . en basitinden site kapanmadan once ss leri vardı scriptlerin içine hide admin barbed kit para vs vs koyanlar . biz bunu yapacak kadar küçülmedik . tailor kasma mevzusuna gelince 1 tailorun yaklasık 10 dk lık bir kasma zamanı vardır bunu düşüremezsin 1 k para ile tailor kasılıp 1 k nın ustunde para kalıyorsa güzel bi razor macrosuyla 10 dk da tailoru 100 lersin hatta 5 tane client acık bırakıp sabah geldiginde 100 tane bodcunun oldugunuda gorursun

    Ben kendim scriptter değilim çünkü boş sayfada çalısacak kdr c# bilgim yok inşallah olacak sırf programcılıga olan merakım yuzunden işletmenin yanında 2 yıllık programcılık okuyorum . Belki şuan 0 dan yazamam ama kodları kopyalayıp yapıstırarak istedigim scripti olusturabilirim .

    Senin laf attıgın serverın açık oldugu 1.5 yıl boyunca run uo da yaklasık 30 tane server acılıp kapandı . bunların içinde wou final gibi kapanmaz denen serverda var .

    Sanada diyecek tek lafım var önce türkçe veya edebiyat derslerine çalış yazı dilini ve konuşma dilini düzeltmeye bak .

    Küfür mevzusuna gelince o oyun içine mahsus bi şey . Benim düşmanımla oyun içinde kufurlesirim msn de bod alışverisi yaparım . Bu olayı deşarj olarak ele alalım uo nun verdigi sitresi üzerimden atmak . Oynamazsın olur biter diyeniniz olur . kolaysa siz oynamayın .

    o Aymazoglu dedigin ailenin yaş ortalaması 21 liseye giden 3 kişi oldugu halde .


    SEN CEBİNDEN 2500 YTL DEDİCATED PARASI ÖDE SONRA GEL BURAYA CEVAP YAZ . Hadi Uzayın Şimdi...




  • şimdi ya siz işi cidden bilmiyorsunuz.Yada sizi fena sekilde kazıklanmışınız.Şimdi ben Bir petrol şirketinde Saha müdürüyüm bu birrr.İkincisi Boğaziçi otelcilik işletmeden mezunyum buda ikiiiii..Mevzu bahis söz konusu para konusuna gelirse .Rakamları konuşmak cok ayıpdır genel ahlakda.Buda üçççççççç..Şimdi bir işlemci alırsın bir ana kart birde hd birde ram.Oldumu sana dedicate server Sadece host yaparsın.Bu dedigim 4 parcanın fiyatı taş çatlasın hemde en saglamı edermi sana 700 milyon eski paraya göre.Burası kendi serverının forumu degil uza muza böyle ucuz sahte kabadayı ayakları kokuyor abicim.Burda insanlara düzgün bilgi verin.düzgün iş yapın .Milleti kandırmayın.Herkes kimliğini açıkalsın demiyoruz ama olamdıgnız kişilikleri yapamdıgınız sıfatları eklemeyin komik duruma düşüyorusnuz.Olmuyan bişi yokdur olamaz da oldugnuz şeylerden bahsedin dürsüt olun.Kandırdıgnız bizler degil sonucda kendinizsiniz.Cunku o dediklerini asla olmadı olamıyacakda.Kendinizi kandırıyorusnuz.Bu bir cocukluk belirtisidir.Bariz yalan söylüyorusunuz yalanınız ortaya cıkıncada direk küfür basıp dominant olmak için cirkeflikle yıldıracagınızı sanıyorusnuz.Gecicen abicim bu dediklerini anca kendi çöplüğünde yaparsın.Burası senin çöplügün degil.Silemessinde forumdan ne isen o oldugun cıktıgı bir yer .yane İtiraf ediyorsun işte kendi agzınla cünkü bir dedigin bir dedigini tutmuyor yalan bu işte ne dedigini de unutup başka bir şey söylüyorsun.ya Desenizki biz böyleyiz elimziden bu geldi .Ancak bunu yapabiliyoruz Yemi nederim daha cok saygı duyarım.Ama Olmuyan bişiyi yalanla dolanla yaratıp insanları kandırmak bu dünyanın en rezil davranışlarıdır.Bu benim içinde gecerli herkes içidne gecerli.Bu eksiklik zaafiyetidir.İnsan ilk önce kendine dürüst olucak.Siz kendinize dürüst olamıyorsanız bunu ögreniceksiniz.Serverı herkes acar.bende acarım.Ama benim işim degil bu.İşi bilen adamlara bırkıcaksın gidip oyun oynuaycaksın yapamıyorsan.




  • sen kimsin kimligini açıkla hangi serverlarda player veya staff olarak bulundugunu açıkla ve reklam yapmak için başka shardlara ve kişilere yaptıgın hakaretlerin nedenini açıkla sonra sen kralsın diyelim.

    Ayrıca senin lise mezunu oldugundan bile şüpheliyim.Git önce türkçe yazım kurallarını ögren biraz paragraf kursu fln al sonra gel cvp yaz cevaplarında Edirneden girmişsin Hakkariden çıkmıssın . Buyrun meydan boş açın serverınızı . Bilinki bu forum 1 ay sonrada burda 2 ay sonrada serverı kapattıgınız gün up larım .

    quote:

    ben bir denizcilik ve liman işletmeleri firmasında gemi operatörüyüm genelde yabancı uyruklu gemiler ile ilgileniyorum.

    diğer arkadaşım ise webmaster yani web sitesi yapımı ve geliştirmesi ile ilgileniyor.

    Sitenizden bu cumlelerinizide editleyin petrolcu fln yazın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@sToR -- 15 Şubat 2008; 19:37:08 >




  • ne demek istediğin anlaşılmıyor. hakaret mi etmek istiyorsun yada başka bir şeymı ıstıyorsun anlaşılmıyor.

    derdini anlayamadım çekemediğin nedir. ve nereden çıkardın lise yi bile bitiremediğimi? senın neler yazdığın ortada yanı oncekı mesajlarına baktım yanı senden pek bişey beklememek lazım .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erws -- 16 Şubat 2008; 12:41:32 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: erws

    ne demek istediğin anlaşılmıyor. hakaret mi etmek istiyorsun yada başka bir şeymı ıstıyorsun anlaşılmıyor.


    Çok iyi anladınız anlatmak istedigimi .
  • petrolcü falan yazın demişsin nedemek istedin ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.