Şimdi Ara

Agents of S.H.I.E.L.D. (2013 - 2020) (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.370
Cevap
52
Favori
93.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yaban arısı

    Dove Cameron
    Ruby isimli Daisy'e takıntılı ve zeki/kurnaz bir karakteri oynayacakmış General Hale (şu dünyada geçen bölümde kendi altında çalışanları vuran general kadın)'ın kızıymış.
    Marvel animasyonlarında Spider-Gwen'i seslendiriyormuş ama onunla alakası olmaz herhalde . Ben yine de bu kadar konuşulduktan sonra çizgi romanlardan bir karakter olacağını düşünüyorum


    Bu kızı tanıyan var mı bu arada? ABD'de baya popüler herhalde, dizi gelişi sayesinde hiç konuşulmadığı kadar konuşulmaya başlandı.

    Disney channel oyuncusu sanırım daha çok genç nesil tanıyor bunu. IMDb'sine baktım ünlü olduğu kısma AoS gelmiş direk




  • The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    Sanki hep bi tatlılığı vardı ama dediğin gibi eskiye göre ekstra bi çekicilik geldi kıza :)
  • 5x10
    Bol kıyımlı bir bölümdü madem geçmişe döneceğiz diye gelecekte kim var kim yok öldürdüler.
    Deke'in ölmesine biraz üzüldüm şerefsiz gibiydi ama kendini değil hep çoğunluğu düşünüyordu. Daisy ile vedalaşma sahnesi de kendi tarzına uygun güzeldi.
    Enoch üzdü ama geçmişte olur o yine de
    Kasius gözleri akınca daha bir iyi olmuş keşke daha önce böyle olsaydı.
    Kree kanı olayına da değinmişler aklımdaydı orası acaba Kree kanı ile Kreeler de canlanır mı ama yok insanların biyolojisi daha basit diyeymiş. AoS'ta ilk bölümünden beri değişmeyen tek şey var o da seyircinin sorularını tahmin edip cevaplıyorlar
    Zaman olayına hiç girmiyorum döngü falan kafa yakıyorlar
    Çakma yoyo ölürken bizim yoyo neredeydi ya
    Silence sahnesi ve Fitz'in kafa kesen ipli düzeneği harikaydı üstüne shotgun-axe de finali yaptı
    PHIL COULSON ÖLÜYOR NE DEMEK
    Daisy'ye de liderlik yapacaksın dedi onu başa geçirecek adam gidici


    Fragman

    Madem fragmanda hepsi dönecek niye ucu açık bitiyor hem son sahne de yoktu bölümde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charles Bartowski -- 3 Şubat 2018; 15:35:13 >




  • 5x10 Harikaydı


    Sonunda dünyaya döndük Kasius bu sefer öldü artık eminim Mac reyiz o öfkeyle işi tamamladı iki yoyo nun konuşma sahneleri harikaydı dizinin ilerisi ile ilgili ufak ipuçları verdi diyebiliriz Coulson reiz gidici 6.sezon olursa büyük ihtimal Daisy i takımın lideri olarak göreceğiz fragmandan gördüğüm bildiğimiz dünya öldü falan diyor diktatörlük falan var galiba alternatif gerçekliğe mi gittiler acaba ? 2 Mart a kadar bekle dur şimdi neyse arada Kara Panter ile oyalanırız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sıradan insan -- 3 Şubat 2018; 16:11:15 >





  • 100. bölüm diye Coulson'ı öldürmesin bunlar

    Yoyoların konuşmasından anladığım kadarıyla ekip Coulson'ı kurtarmayı seçiyor ve döngüyü bu olay başlatıyor. 100. bölümde farklı seçim yapıp ölüme terk ederlerse... Dizinin sembolü Clark Gregg gerçi niye bıraksın bilmiyorum ama.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tru****


    Bence öldürmezler Coulson'u. Coulson için başka biri kendini feda eder bir şekilde Coulson ölmez. Ölmemeli



    Durumu Ghost Rider'la yaptığı anlaşmayla alakalı diyorlar. 100.bölümün adı The Real Deal'mış, muhtemelen Ghost Rider ile yaptığı anlaşmaya değinecekler. 100. bölüm yıkıcı olacak falan diye açıklamalar yapıyorlardı, Coulson ölürse valla izlemem Infinity War falan.




  • 5x10


    Vay anasını Lider Daisy olacak sanırım ama sahte yoyo dedikleri ile coulson yaşayacak dedi gibi bir şey demiş ama ne anlama geliyor anlamadım tam olarak. Orda o nainsan eğitmeni nasıl oluyorda coulsona o virüsü geçirdi onuda anlamadım mack ile dövüşürken hiç bir şey geçmedi oda enteresan.
  • 5x11 fragmanı ile ilgili


    Bu Guest star olarak gözüken Dove Cameron, dizide Ruby rolünde oynayacakmış. Marvel evreninde Ruby'nin rolünü bilen var mı? Google görsellere yazınca kafası top şeklinde kadın çıkıyor

    edit: yeni bilgi buldumhttp://marvelcinematicuniverse.wikia.com/wiki/Ruby
    Quake'i obsesyon yapmış, önceki bölümlerde gördüğümüz kafasından vurulan General Hale'in kızıymış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 4 Şubat 2018; 12:22:17 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Marvel_

    5x11 fragmanı ile ilgili


    Bu Guest star olarak gözüken Dove Cameron, dizide Ruby rolünde oynayacakmış. Marvel evreninde Ruby'nin rolünü bilen var mı? Google görsellere yazınca kafası top şeklinde kadın çıkıyor

    edit: yeni bilgi buldumhttp://marvelcinematicuniverse.wikia.com/wiki/Ruby
    Quake'i obsesyon yapmış, önceki bölümlerde gördüğümüz kafasından vurulan General Hale'in kızıymış.



    Hale vurulan değil vurandı hocam. Ruby çizgi roman karakteri olmayabilir veya farklı ismi de olabilir




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ICromwelleI

    5x10


    Vay anasını Lider Daisy olacak sanırım ama sahte yoyo dedikleri ile coulson yaşayacak dedi gibi bir şey demiş ama ne anlama geliyor anlamadım tam olarak. Orda o nainsan eğitmeni nasıl oluyorda coulsona o virüsü geçirdi onuda anlamadım mack ile dövüşürken hiç bir şey geçmedi oda enteresan.



    Hocam o ampute Yoyo ekip Coulson'ı kurtarmaya çalışıyor o yüzden dünya parçalanıyor diyor. Bir döngü içinde oldukları için sürekli aynı seçimi yapmışlar (Coulson'ı kurtarmak). Dünyayı kurtarmaları ve geleceği değiştirip döngüden çıkmaları için Coulson'ı ölüme terk etmeleri gerek. Bana da o sapıtan eğitmenin bıçağından oldu gibi geldi ama eğer Ghost Rider'la anlaşmasına bağlanacaksa onunla alakası yoktur bu durumun. Reddit'te bunların Fitz'le 4.sezonda Aida tarafından kurtarıldığı karanlık boyuttan olabileceği söylenmiş hastalığının.

    Yalnız, Reddit'te Coulson dizinin kendisi demek öldürülemez diyen sadece birkaç kişi gördüm. Büyük çoğunluk artık Coulson karakteri yeterince kullanıldı ve hikayenin ilerleyişi gereği ölmesi ve Daisy'nin lider olması gerek diyor. Bana tamamen hayal gelse de, Coulson'ın ölümüyle SHIELD'ı tekrar filmlerde görebileceklerini ve hatta belki bazı dizi oyuncularının da filmlerde gözükebileceğini düşünüyorlar.





  • yaban arısı Y kullanıcısına yanıt

    Ghost riderla olay bitti gibi hiç geçmedi bu sezon onla. Kasiusda sonuna kadar devam eder diye düşünüyordum oda feda etti. Dediğin gibi olabilir coulson olayı ama bence bitirecek ler gibi duruyor.

  • Coulson'ın zehri, renk olarak Kreelerin zehri Opium'a benzese de bence tamamen alakasız. Ghost Rider ile anlaşmasının sonucu olan bir şey. Kreelerden zehir bulaşsaydı takımdan saklama gereği duymazdı.
  • Söylenecek her şeyi söylemişsiniz ya :)) neyse birkaç şey kalmış olabilir :))


    Kasius'un kahin dediği kişi meğer bizim yaşlı Elena çıktı. Korkutucu bir görünümü vardı izlerken korktum ben

    İyi, güzel akıcı bir bölüm oldu ama bizim Daisy yine güçlerini kullanmadı. Bu durum artık canımı sıkmaya başladı. Ayrıca ne kadar bölümler uzayda geçse de tamamen kapalı alanlarda geçince insan sıkılmaya başlıyor. Bunu Mack de çok iyi ifade etti ya zaten:

    Dünyaya bi döneyim full manzaralı yerlerde motosiklet süreceğim :))



    Şimdi iki kahinin dedikleri birbirini tutmuyor. Biri diyor dünyayı kurtaracaksınız diğeri diyor yani bizim yaşlı Elena geleceği değiştirmek mümkün değil herkes ölecek. Coulson konusunda haklı görünüyor ama. E o zaman soru şu, bunlar geleceğe niye gitti de sonra geri döndüler? Geçmiş gelecek derken beynim yandı karıştı ortalık


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bu sezondan hiç keyif alamadım nedense, umarım bitmiştir şu gelecek/uzay bölümleri.
  • Dizinin ilk sezonu bitti ilk 8-9 bölüm pek iyi değildi ama sonradan güzelleşti dizi, özellikle filmler ile kesişince çok daha iyi oldu. Şimdi diğer sezonlarda ilk sezon gibi filmlerle kesişiyor mu yoksa biraz daha ayrı mı gidiyor dizi. Ona göre 2. sezonuda sıraya göre izleyip sadece filmlerden ve netflix dizilerinden devam edeceğim. (Kalan sezonları da tüm filmlerden sonra izleyeceğim). Bir de 5. sezon hangi dilimde geçiyor, black panther den hemen öncesinde mi geçiyor acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 8 Şubat 2018; 15:38:17 >
  • keremec kullanıcısına yanıt
    İlk 3 sezon filmler ile beraber gidiyor ama geri kalan sezonlar bağımsız.

    Şuradan hangi sırayla izlemek lazım bakabilirsin.



    http://kitaplarbenimhayatim.blogspot.com.tr/2017/09/marvel-sinematik-evreni-film-ve-diziler.html?m=0



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maybe4you -- 8 Şubat 2018; 16:32:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: keremec

    Dizinin ilk sezonu bitti ilk 8-9 bölüm pek iyi değildi ama sonradan güzelleşti dizi, özellikle filmler ile kesişince çok daha iyi oldu. Şimdi diğer sezonlarda ilk sezon gibi filmlerle kesişiyor mu yoksa biraz daha ayrı mı gidiyor dizi. Ona göre 2. sezonuda sıraya göre izleyip sadece filmlerden ve netflix dizilerinden devam edeceğim. (Kalan sezonları da tüm filmlerden sonra izleyeceğim). Bir de 5. sezon hangi dilimde geçiyor, black panther den hemen öncesinde mi geçiyor acaba?

    Her filmle bağlantı olmuyor olanları yazayım

    1x17'den önce The Winter Soldier

    2x20'den önce Age of Ultron

    3x20'den önce de Civil War. Winter Soldier ve Ultron kadar bağlantı olmasa da bu film, sinematik evreni etkileyen bir film

    Ek olarak 4.sezondan önce Doctor Strange izlenebilir doğrudan bağlantısı yok ama işlenen konular arasında ufak bağlantılar var.

    Bunların haricinde Thor filmleri, GoTG filmleri veya Netflix filmleri izlemeye gerek yok en ufak bir bağlantı bile yok. İlk sezonda mesela 2. Thor filmi vardı, ekip savaş alanını ziyaret ediyor bu kadar.

    Ek olarak diziye başlamadan önce Iron Man, Iron Man 2, Thor ve Avengers izlense iyi olur.




  • Hunter ve Bobby mi var orada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maybe4you

    Hunter ve Bobby mi var orada

    2.sezon içeriği var orada. Bu arada Bobbi çok iyi çizilmiş
  • 100. Bölüm baya özel olacak galiba. Ghost rider da geldiğine göre :) güzel :) gelsin özledik ya :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.