Şimdi Ara

Agefield High: Rock the School (2026) | [PC ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Agefield High: Rock the School (2026) | [PC ANA KONU]

ÇIKIŞ TARİHİ: 2026 2. Çeyrek yaz aylarına doğru. Tam çıkış tarihi belirsiz.

TÜR: Aksiyon,Macera,Gençlik

OYUN MOTORU: Unreal Engine 5 ''Tahminen''

GELİŞTİRİCİ: Refugium Games ''İndie Bağımsız stüdyo''

SİSTEM GEREKSİNİMLERİ ''MİNİMUM''

-64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

-İşletim Sistemi: Requires a 64-bit processor and operating system

-İşlemci: AMD Ryzen 5 2600X or Intel Core i7-7700K

-Bellek: 16 GB RAM

-Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 (6GB), AMD Radeon RX 580

-DirectX: Sürüm 12

-Depolama: 35 GB kullanılabilir alan

-İlave Notlar: Requires a 64-bit processor and operating system

ÖNERİLEN ''RECOMMENDED''

Henüz açıklanmadı

HİKAYE

Agefield kasabasında lise günlerini yeniden yaşa. Erken 2000’ler ve okulun bitmesine sadece üç ay kaldı. Arkadaşlarınla İSYAN ET, hayalindeki kızı etkile ve OKULU SALLA! Arkadaşlık,

aşk ve isyan üzerine bir yetişkinliğe geçiş hikayesi, dönemin cesur gençlik komedilerinden ilham alınarak esinlenilmiştir.

OYUN İÇERİKLERİ

- 8-10 saatlik oyun süresinde arkadaşlık, aşk ve isyan dolu bir büyüme hikayesi. 

- Okul katılımının olduğu Zaman ve Okul Sistemi - Okul kampüsü, mahalleler, şehir merkezi ve kırsal alanları içeren küçük bir açık dünya. 

- İki farklı sonu olan 32 ana görev - 15 yan görev/aktivite  - İngilizce, Matematik, Coğrafya, Almanca, Müzik içeren 5 farklı ders türü. 

- Bisiklet, kıyafet, saç modeli, dövme, aksesuar... hatta müstehcen dergiler satın alabileceğiniz mağazalar.  

OYUN RESMİ OLARAK TÜRKÇE DİL DESTEKLİ !

İçerik üreticisi Mustafa Kadir ve ''Türkçe Oyun Harekatı'' topluluğu Steam topluluk kısmında oyun için ülkemize özel türkçe yerelleştirme isteğinde bulundu, oyunun geliştiricisi ''Refugium Games'' bu isteği geri çevirmeyerek oyuna resmi bir türkçe dil desteği sundu.

Ülkemize değer verip bizi es geçmediklerine göre Steam'de güzel bir bölgesel fiyatlandırma yapacaklarını da düşünüyorum. Agefield High: Rock the School (2026) | [PC ANA KONU] 

ÖNEMLİ AÇIKLAMA

OYUN ''AAA'' KALİTEDE BİR YAPIM DEĞİL, YANİ ''ROCKSTAR GAMES'İN'' GELİŞTİRDİĞİ ''BULLY'' KALİTESİNDE BİR OYUN BEKLENTİSİNE GİRMEK BİRAZ ABARTI OLUR.

BU OYUNU BULLY'NİN POTASİYEL ''İNDİE'' BÜTÇELİ DEVAMI GİBİ DÜŞÜNÜN, ZATEN EKRAN GÖRÜNTÜLERİNE BİRAZ GÖZ ATIP, TEMEL OYNANIŞ MEKANİKLERİNİ DE İZLEDİKTEN SONRA HAMLIĞI SİZDE FARK EDECEKSİNİZ.

TABİ OYUNUN ÇIKIŞ TARİHİ DAHA BELİRSİZ, BELKİ BU OYUNU DA AYNI GTA 6 GİBİ 2026'NIN SON ÇEYREĞİNE ERTELEME İHTİMALLERİ VAR.

TRAİLER'DE Kİ OYNANIŞ PEK İÇ AÇICI DURMUYOR, OYUNA BİRAZ DAHA ZAMAN AYIRIP, OYNANIŞ MEKANİKLERİNİ,KARAKTERLERDEKİ ANİMASYON KALİTESİNİ VE GENEL İÇERİKLERİNİ DAHA İLERİ YÖNLÜ GELİŞTİRMEYİ DÜŞÜNEBİLİRLER.

BULLY'İ ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ DEFALARCA OYNAMIŞ BİTİRMİŞ BİR OYUNCU OLARAK CİDDEN ''BULLY'' TARZI YAPIMLARA HASRET KALDIM.

SIRADAN BİR İNDİE OYUN ŞİRKETİNDEN BİLE ŞÖYLE LİSELİ, UNİVERSİTELİ GENÇLERİN OKUL VE KOLEJ HAYATINI ANLATAN ŞU TARZ BİR YAPIM GÖRÜNCE AŞIRI HEYECANLANDIM.

GELİŞTİRİCİLER RESMİ TÜRKÇE DİL DESTEĞİ DE SUNACAKLARMIŞ, ONUN İÇİN KESİNLİKLE ORJİNAL SATIN ALINMAYI HAK EDİYOR BENCE, RESMİ OLARAK AÇIKLANAN İÇERİKLERİ FALAN DA HİÇ FENA DEĞİL ZATEN. Agefield High: Rock the School (2026) | [PC ANA KONU] 

STEAM SAYFASI

Agefield High: Rock the School (2026) | [PC ANA KONU]store.steampowered.com
    Agefield High: Rock the School on Steam
    https://store.steampowered.com/app/3562580/Agefield_High_Rock_the_School

RESMİ SİTE

Agefield High: Rock the School (2026) | [PC ANA KONU]refugium games
    Refugium Games | Agefield High: Rock the School
    https://www.refugiumgames.net

RESMİ TANITIM FRAGMANI

Agefield High: Rock the School (2026) | [PC ANA KONU]IGNyoutube
    Agefield High: Rock the School wears its Bully inspirations very clearly on its letterman jacket in this early-2000s-set, American Pie-era open-world high school game from developer Refugium Games. It's due out for PC (via Steam) in early 2026. #IGN #AgefieldHighRocktheSchool #gaming
    https://www.youtube.com/watch?v=dGrGeZFEl-M&list=RDdGrGeZFEl-M&start_radio=1

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Servetpanpa37 -- 11 Kasım 2025; 14:46:2 >

• Bir bully sever olarak merakla bekliyorum bu oyunu. Görür görmez dikkatimi çekti hatta ana konusunu aradım bulamadim. Şimdi sen açınca yazayım dedim. 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Herkes, "- lütfen acele etmeyin, lütfen bu oyunu batırmayın "diye oyunun geliştiricisini tartışma kısmında süreyli ikaz ediyorlar. En son yayınladıkları trailer, ilk trailere bakarak biraz daha iyiydi, oyun içi karakterlerin sürat mimiklerini falan biraz daha törpülemişlerdi.

Geç olsun güç olmasın, eğer teknik anlamda çok iyi ve kusursuz bir şey ortaya koyacaklarsa 2026'nın son çeyreğine kadar bile beklemeye razıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Servetpanpa37 -- 11 Kasım 2025; 19:0:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.