Şimdi Ara

Age of empires 2 yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyune yeni başladım. (Biliyorum on yıl kadar geç kaldım). Evde 3 kişi karşılıklı oynuyoruz. Arkadaşlardan biri bizans diğeri turkler oluyor. Hangı ırkı almalıyım ve nasıl bir taktih uygulamalıyım, yardımcı olurmusunuz? bu arada conquest degıl, normalini oynuyoruz.

• ustalar bi yardım edin lütfen, kimsenin tavsiyesi yokmu acaba?
  • ustalar baska yardım yokmu, hangı unıtelerı basalım, nasıl savunma uygulayalım.. gibi.
  • Oyunu random map mi yoksa custom scenery(mcb,castle blood tarzı)mi şeklinde oynuyorsunuz.Haritanın şekli ırk seçiminde önemli faktördür.Çünkü haritaya göre defans ya da hucüm ağırlıklı ırklar seçebilirsiniz.Genel olarak karşınızda Türk ve Bizans varsa,İspanyol tercih edebilirsiniz.Ancak kale askerlerine (Spanish Conquistadors ) önem vermelisiniz.Önden biraz paladin ve arkasından Spanish Conquistadors kullanarak her iki rakibinizi de alt edebilirsiniz.
    Eğer oyun uzar ve hem sizin hem rakiplerinizin ekonomileri tükenmeye başlarsa (ki bu durumda Türkler daha da zayıflar.Çünkü Helberdier ve Elite Skirmisher'e sahip değiller.),oyunun başlarında Bizans olan rakibinizi yavaşlatmanız oldukça önemlidir.Yıkamasanız da sarsmalısınız.Çünkü Bizans ırkı özellikle son çağda çok güçlü hale gelir.Kaleleri zaten normal kalelere göre daha dayanıklıdır.
    Özetle;İlk olarak Bizansı aradan çıkarmaya çalışın,zaten son çağa ulaştığınızda Türk sizin için bir tehdit olmaktan çıkacak.Bu arada oyunu kurarken all tech seçeneğinin kapalı olmasına özen gösterin.Çünkü bu özellik açık olursa Turkler normalde üretemedikeri;paladin,Helberdier ve Elite Skirmisher'e sahip olurlar.O zaman işte dengeler değişebilir.

• Ama abi age of kingste spanishler yokki; keske olan bir irk icin taktik verseydin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutalya

Ama abi age of kingste spanishler yokki; keske olan bir irk icin taktik verseydin.

The Conquerors patchini kurup oynamanız lazım.Sizin oynadığınız versiyonda çok fazla eksiklik var.Zaten evrensel olarak oynanan Age of Empires II: The Conquerors Expansion'dır.
    Her neyse eski oyunu oynamaya devam ederseniz;Mongols,Pers ve Britons seçebilirsiniz.Her ırkın kendine göre avantajları da dezavantajları da mevcut.Ancak en önemlisi de sizin ne kadar oynamayı bildiğiniz.Kendinizi geliştirmek için Voobly'ye üye olun ve oradan game recordlar indirerek oyununuzu geliştirin.
    Bahsettiğim gibi önemli olan sizin oyun yeteneğiniz ve tabii bir de harita seçimi.Irk seçimi bu 2 kritere göre belirlenir.
  • Haritayı random map olarak oynuyoruz. Patchi de kurduk ama durmadan bşrşmşzş oyundan atıyor, o yuzden onu oynayamıyoruz. Adamlardan biri sadece atlı askerlerle geliyor, ne kadar pikeman yapsamda öldürüyor benim adamları. Biraz taktik verirmisiniz neler yapmam gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Age Of Empires 2 Donma sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Huns ol ev kurmana gerek yok mesela maksimum nufüs 200 ise 0/200 ile başlıyor
  • Beyler bende arkadaşlarımla evde topluca oynicam da önerdiğiniz age of 2 paketi nedir hiç bilgim yok bilen biri yardım ederse çok sevinirim nette age of kings die bişiy buldum onedir? şimdiden teşekkürler cevabınız için...
  • britons ol kaledeki okçuları dağıtıyo
  • Hacı mağaradan çıkmışın sen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.