Şimdi Ara

AGE OF CONAN (yardım)patch yüklerken...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar öncelikle, oyunu 2 dvd halinde geçenlerde aldım üzerindeki 30 günlük deneme süresini görünce heveslendim.oyunu yükledim,acount açtım sonra patcherexe ye girdim patchleri yüklesin diye ilk olarak 360 küsür mb lık bir yükleme yaptı sonra 20 küsür mb küçük bir yükleme fakat bunları geçince 18.4gb lık bir yükleme daha istediğini gördüm zaten 2 dvd yi yüklemiş biri olarak biraz fazla ve şaçma diye düşündüm bende kapattım indirmeyi ,bu son 18.4 gb nerdeyse 45 saatlik süre istiyor böyle bir yükleme yapma şansım yok.bu büyük dosya gerçekten gereklimi ? yoksa ben yükleme yaparken bir hata mı yaptım yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sargon81 -- 24 Mart 2012; 11:56:23 >

Olursa Çulun,Olurlar Kulun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sargon81

selamlar öncelikle, oyunu 2 dvd halinde geçenlerde aldım üzerindeki 30 günlük deneme süresini görünce heveslendim.oyunu yükledim,acount açtım sonra patcherexe ye girdim patchleri yüklesin diye ilk olarak 360 küsür mb lık bir yükleme yaptı sonra 20 küsür mb küçük bir yükleme fakat bunları geçince 18.4gb lık bir yükleme daha istediğini gördüm zaten 2 dvd yi yüklemiş biri olarak biraz fazla ve şaçma diye düşündüm bende kapattım indirmeyi ,bu son 18.4 gb nerdeyse 45 saatlik süre istiyor böyle bir yükleme yapma şansım yok.bu büyük dosya gerçekten gereklimi ? yoksa ben yükleme yaparken bir hata mı yaptım yardımcı olursanız sevinirim.

Elimde ki DVD ler oyunun ilk çıktığındaki hali, üç yılda oyunda çok şey değiştiğinden normal bir boyut, bu boyutu indirmektense web üzerinden hesabına girip oradan indir, bir sonraki kurulumda aynı sonu yaşamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: PuSaT28

Oyunun toplam boyutu 70 gb civarı.Ona göre hesabını yap.

70 GB? oyun şuan 40 GB civarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Xanthor

40gb bile değil. Oyunun sitesinden indirin. Yeni kurulumdan sonra 37gb conan klasorum 24gblara dustu

Doğrudur, oyun yapımcısı FailCOM, ne yapsa yeridir.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.