Şimdi Ara

Age of conan mı warhammer online mı sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hangisinin iyi olduğu kişiden kişiye göre değişir tabi ama ben ikisinide oynadıysanız hangisinden daha çok zewk aldınız onu merak ettim cewaplar için şimdiden teşekkürler.

• 2 sini oynayan kisiyi zor bulursun ben bunlardan biriyim ama senin kriterlerine gore karsılastıramam belirtmediginden zaten sizce demisin bu senin icin tek kriter olmamalı kendi arastırmalarından karar vermelisin yine bizim gibi kisilerin yazdıkları yapımcıların acıklamaları ve videolardan.
    Zevk bakımındanda bisey diyemem sana gore ama kendime gore aoc getirdigi yeniliklerden dolayı daha zevklidir.Digeride degisik scenario gorevleri ve PvP ye yonelik oldugundan ve degisik bircok class bulundugundan zevkli olabilir.Ama zevke gore degilde hangisinin lore unu beyeniyorsan netur seylerden hoslanıyorsan arastırıp kendin secmen lazım.Boyle karsılastırmayla anlasılmaz daha cıkmamıs bir oyun 1 tanesi ve bizde zevkli olan seyler senin hosuna gitmeyebilir.BElki daha cok sey acıklamak isteyenler vardır sözü onlara bırakayım sende arastırmalara basla bence bu burada yazılan seylerden karar verilebilecek bisey degil cunku.Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 20 Ağustos 2008; 15:36:40 >
  • öncelikle saol hunterx ben wow daki yada diğer oyunlarrdaki gibi pvp istemiyorum dewamlı pvp istiyorum eet bu warhammer da war ama warhammer da grafikleri wow gibi daha gerçekçi olsaydı :( yane bölge alma yada kale kuşatma savaşlarınıda seviyorum bu da age of conan da war grafik bakımından age of conan daha gerçekçi ve daha güzel ama warhammer da dewamlı pvp war walla bu işin içinden cıkılmaz sanırım..
  • 2 sinide oyna beta basladı war icn otekinide bi arkadasından bul bi cok bırakan var ucuza onlardan al filan dene kendin oynayarak karar vermen daha iyi ben wow a geri dondum donmem dedigim halde cok kısa zamanda saglam bi char yaptım zevkime bakıyorum zaten 3 ay oynuyorum 8 ay bırakıyorum son 1 ayım kaldı suan bakalım ramazanda gecsin yeni oyunlara bakarım artık ama free lerden hicbirisi sarmıyor malesef...
  • evet en mantıklısı ikisinide denemem olcak warhammer pre order pack m, ne çıkmış fiyatı 20 ytl olan onunla oyuna girip oynayabilirmiyim ?ilk warhammer ı deniyim sonra age of conan ı denerim bi iki online oyun aynı anda oynanmıyo :D zor geliyo .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.