conqun eski hali çok güçsüzdü bea. Adamın oynadığı sıralarda Conq OPdu ama bence şu an hala OP.
gemlerin buglı oldugu donem olması lazım bu conq vidiosu baksana nasıl fire dmg vuruo :D cok kötüydü bence conq son patchle baya iyi oldu ama o gemli donemdeki gibi
quote:
Orijinalden alıntı: teTa
gemlerin buglı oldugu donem olması lazım bu conq vidiosu baksana nasıl fire dmg vuruo :D cok kötüydü bence conq son patchle baya iyi oldu ama o gemli donemdeki gibi
Gemli dönemde kombolar 4 aşamadaydı. Bu adam videoyu nisan - mayıs ayları civarı çekmiş.
bir dakika wow'a öyle ezik falan diyemezsin aoc 2008'de piyasaya çıktı wow ise 2004'de 2004 yılındaki bilgisayarlar p4 işlemcili 40 gb hd günümüz bilgisayarları ise dual çekirdelik hd ekran kartları demek istediğmi anlayabiliyor musun? wow,ultima, counter strike gibi oyunlar efsane oldular.aoc'nın grafikleri oyun akışı wow'dan iyi olabilir ama wow'a ezik diyemezsin.
quote:
Orijinalden alıntı: astebe
bir dakika wow'a öyle ezik falan diyemezsin aoc 2008'de piyasaya çıktı wow ise 2004'de 2004 yılındaki bilgisayarlar p4 işlemcili 40 gb hd günümüz bilgisayarları ise dual çekirdelik hd ekran kartları demek istediğmi anlayabiliyor musun? wow,ultima, counter strike gibi oyunlar efsane oldular.aoc'nın grafikleri oyun akışı wow'dan iyi olabilir ama wow'a ezik diyemezsin.
Bi avukatımız eksikti o da tam oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: Falchon
quote:
Orijinalden alıntı: astebe
Bi avukatımız eksikti o da tam oldu.
Bana Göre Ezik Sana Göre En Güzel Oyun Avukatlığa Gerek Yok Fikrimi Sölüyorum (Teğmen Oldum 101 Mesaj )
evet gunumuzde wow aoc ye gore ezik kalıyor ozellikle gorsel yonden ama asıl sorun şurda ! wow çıkalı 6 yıl olacak nerdeyse ,aoc çıkalı 1 yılı az bir zaman gecti! ve aradaki zaman farkına baktıgınızda hangi oyun başarı hangi oyun başarız olmuş, hangi oyun kendini oynatıyor hangi oyun oynatmıyor! yani funcom mu ezik blizzard mı ezik? sorunun cevabı ise malesef funcom ezik! 1. si conan gibi efsanevi bir lore u rezalet bir çıkış ile piyasaya surdugu için. 2-) yaklaşık1 yıl aoc oynadım bu sure içinde gordugum kadarı ile oyun geliştirilmeye nekadar musait ise funcom geliştirdikçe batırdı ve kan kaybetti hala da devam ediyor ! 3-) bu hikayeyi mmo yapıpta piyasaya surmek kesinlikle çok daha deneyimli bir firmanın hakkıydı
kısacası aoc mukkemmeldir bana gore ve evet wow dan da daha iyi bir oyun ama gel görki funcom acayip ezik bir firma :)
quote:
Orijinalden alıntı: kvo35
evet gunumuzde wow aoc ye gore ezik kalıyor ozellikle gorsel yonden ama asıl sorun şurda ! wow çıkalı 6 yıl olacak nerdeyse ,aoc çıkalı 1 yılı az bir zaman gecti! ve aradaki zaman farkına baktıgınızda hangi oyun başarı hangi oyun başarız olmuş, hangi oyun kendini oynatıyor hangi oyun oynatmıyor! yani funcom mu ezik blizzard mı ezik? sorunun cevabı ise malesef funcom ezik! 1. si conan gibi efsanevi bir lore u rezalet bir çıkış ile piyasaya surdugu için. 2-) yaklaşık1 yıl aoc oynadım bu sure içinde gordugum kadarı ile oyun geliştirilmeye nekadar musait ise funcom geliştirdikçe batırdı ve kan kaybetti hala da devam ediyor ! 3-) bu hikayeyi mmo yapıpta piyasaya surmek kesinlikle çok daha deneyimli bir firmanın hakkıydı
kısacası aoc mukkemmeldir bana gore ve evet wow dan da daha iyi bir oyun ama gel görki funcom acayip ezik bir firma :)
Ben Wowa Ezik Diyorum Ama Bende Wow Oynuyorum Ama Wow'un Private Serverında Oynuyorum . Aoc'u Gördükten Sonra Wow Oynayası Gelmiyor İnsanın , Ben Daha Aoc'a Başlamadım Sadece Videolarını İzledim Ve Dedimki İşte Budur . Aoc Küçüklüğümden Beri Hayal Ettiğim Bir Oyundu . 2 Yıl Sonra Üniversiteyi Kazanayım İnşallah Aoc' a Başlıyacağım .
aoc hepimizin kucuklugunden beri hayal ettigi bir oyun ama yanlış ellerde onu anlatmak istiyorum :) bir turlu tadına varamadık ilk çıktı bug prblemleri vardı tabi yanında eşantiyon oalrak funcom lag ta hediye etti. bug lar bitti çok sukur dedik bu sefer instance girişi veya instance fight larda DC problemleri başladı. dedik patch geliyor buda gecer ,patch gelince bu sefer durduk yere donma problemleri başladı aquiloniada yurumenin imkanı yoktu. baktık buda kesildi sonra tekrar lag problemleri başladı yani anlıyacagın aoc de sorun bitmez funcom oldugu surece sorunlar devam eder . bir kere adamların serverları dialup baglantılı şimdi sorun yoksa bile ilk patchte aynı sorunlar tekrar başlıyacaktır oyun içi problemlerde kesin çozulen tek şey bug lar oldu başka da bi halt beceremediler.
quote:
Orijinalden alıntı: kvo35
aoc hepimizin kucuklugunden beri hayal ettigi bir oyun ama yanlış ellerde onu anlatmak istiyorum :) bir turlu tadına varamadık ilk çıktı bug prblemleri vardı tabi yanında eşantiyon oalrak funcom lag ta hediye etti. bug lar bitti çok sukur dedik bu sefer instance girişi veya instance fight larda DC problemleri başladı. dedik patch geliyor buda gecer ,patch gelince bu sefer durduk yere donma problemleri başladı aquiloniada yurumenin imkanı yoktu. baktık buda kesildi sonra tekrar lag problemleri başladı yani anlıyacagın aoc de sorun bitmez funcom oldugu surece sorunlar devam eder . bir kere adamların serverları dialup baglantılı şimdi sorun yoksa bile ilk patchte aynı sorunlar tekrar başlıyacaktır oyun içi problemlerde kesin çozulen tek şey bug lar oldu başka da bi halt beceremediler.
Keşke Bu Oyundaki Bütün Problemleri Çözselerde Herkes Bu Oyuna Başlasa Ben Bayılıyorum Bu Oyuna
Daha Oynamadan Oyuna bu kadar Ölüp bitmen Ne kadar bilgisayar bağımlısı biri olduğunu gösteriyor.
Age Of Conan'a gelirsek.Evet Age Of Conan gerçekten güzel bir oyun fakat FUNCOM firmasının,Üst üste yaptığı hatalar sonucu oyun şuan çöküşe gidiyor.Geçtiğimiz aylarda,Funcom Genel müdürü "Oyun Büyük bir ihitmal F2P olabilir" Açıklamasını yapmıştı.Umarım Olmaz,böyle bir Mature konspetini içeren oyun herzaman bulunmuyor.Bir oyunu Vezirde Eden Firmadır,Rezilde eden firmadır.Şuan NC Soft bu sınavı veriyor.Aion yeni açıldı fakat Daha ilk başlardan çok fazla sorun çıkarttı. Umarım Sonu Age Of Conan gibi olmaz.Tabi her firma BLİZZARD kadar deneyimli olamıyor. NC Soft geçen yıl TABULA RASA adlı oyununu kendi yaptığı hatalar yüzünden çöküşe attı.
Demek İstediğim,
Bir Firma Deneyimsizse,İstediğiniz oyunu verin Gene rezil eder.
İnşallah funcom bu oyunu güzel bi firmaya kaptırır diye beklemedeyiz ama tekrar bi çalışma içersine girdiler pve icin calışmalar zaten görünüo ama şu an pvp çalışmalarına başladılar kale savaşlarının mekaniğini deiştirip bi kac denge girişiminde bulunucaklar bu arada silirion asla ama asla f2p olmuyacak die acıklama yaptı yanlış hatırlıosun ve aslada olmaz.
yav blizz deneyimli olsa ne oluyorki adamlar vanilla dan sonra herkes oynasın herkes kazansın ama ben daha çok kazanayım diye oyunu yerin dibine itiyorlar. blizz yeni bir dvo çıkarana kadar wow da ölü,blizz de ölü benim gozumde!
aoc nin tek artısı grafikleri su an yeni çıkacak dvo larda bile boyle grafik yok ve uzun surede olmaz(bknz. cryengine -aion) :) oyun hikayesi ,grafikleri ve hali bozuk alt yapısı ile geliştirilmeye açık ama funcom tutupta oyunu vermez baskasına versede binlerce oyuncu kaybetmiş bir yapımı kim alırki? zaten the secret world diye post apokaliptik dvo yapıyor adamlar aoc de oldugu gibi bayada iddialılar! ders almamışlarsa buda fos çıkar ama bu oyunu çıkartırlarsa ,birde tutarsa donupte aoc nin yuzune bakacaklarınıda sanmam koca lore arada kaynayıp gidecek işte funcom conan gibi bir lore u tecrube secip harcayacak kadar salak bir firma:)
bu arada evet aoc f2p olmıyacak oyunun kepenkleri kapatırlar gene f2p yapmaz . sonra conanı f2p yaptılar diye butun piyasa dötuyle guler funcoma ki zaten guluyorlardır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme