Şimdi Ara

Ağdaki 2 Bilgisayarım aynı anda nete giremiyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • modemim pikatel quartet 4 portlu.. kablolu ethernet girişinden bağlanıyorum.. masaüstü bilgisayarım xp, dizüstü vista.. bazen aynı anda girebiliyorlar ama bi süre sonra kopuyor net.. İnternet ışığı modemde sönmediği halde yani modemde internet bağlı gözüktüğü halde dizüstü internete bağlanamıyor.. bazen de modemden gidiyor internet 2si de bağlanamıyor.. voltaj ayarlayan çoklu prizlerden aldım olmadı.. splitter ve kabloyu değiştirdim hiçbi şey fark etmedi nolur yardımcı olun..

• 2 pc yede farklı yerel ip vermeyi deneyin.

192.168.1.6

192.168.1.7

gibi
  • İkiside açıkken modemden aldıkları IP ler farklı ve tek tek bağladıklarında problem yok ama ikisi birden bağlanınca problem oluyorsa modemde bir arıza olabilir.
    Aynı IP yi alıyorlarsa smasherz dediği gibi bağlantı özelliklerinde TCP-IP protokolüne IP ataması yapın.
  • pikatelse normaldir böyle sorunlar.. dhpc serveri kapatıp tüm ip dns ayarlarını elle yapman lazım karışık gelebilir yapmadan önce iyice araştırın
  • Modemi sadece masaüstüne tanıttım ve önce sadece ondan giriyordum.. Şimdi laptopu da kullanıyorum ama modemin cdsini laptopa yüklemedim sadece masaüstünde yüklü..

quote:

Orjinalden alıntı: Love_For_You

pikatelse normaldir böyle sorunlar.. dhpc serveri kapatıp tüm ip dns ayarlarını elle yapman lazım karışık gelebilir yapmadan önce iyice araştırın

biraz daha açar mısın?
  • yardım edin ??
  • sanırım dns'm ip adreslerini çözümleyemiyor.. 2 bilgisayar açık değilken bile 10 sn kopyuor sonra geri geliyor net bi çözemedim şu işi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.