Şimdi Ara

ağda kendime nasıl şifre koyarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ağa girip benım pc ye tıklayınca şifre sormasını istiyorum nasl ayarlıyoruz

Intel® Core™ i5-4200H 2.8 GHz up to 3.4 GHz | NVIDIA® GeForce® GTX850M 2 GB DDR3 | Sandisk Ultra II 240 GB SSD + Seagate Momentus XT 750 GB 7200 RPM | 12 GB 1600 MHz DDR3L
  • pc açılırken şifre soracak mı böyle yapınca

Orjinalden alıntı: BurakLEE

pc açılırken şifre soracak mı böyle yapınca

Evet soracak ama illa sormadan açılsın diyorsan bunun için bazı programlar var onları kullanabilirsin. Microsoft'un TweakUI'si mesela. Otomatik açılması için ayarlarsın açılışta şifre sormaz.

http://download.microsoft.com/download/f/c/a/fca6767b-9ed9-45a6-b352-839afb2a2679/TweakUiPowertoySetup.exe

Intel® Core™ i5-4200H 2.8 GHz up to 3.4 GHz | NVIDIA® GeForce® GTX850M 2 GB DDR3 | Sandisk Ultra II 240 GB SSD + Seagate Momentus XT 750 GB 7200 RPM | 12 GB 1600 MHz DDR3L

• ya hacı kurdum programı ama yine sordu programın neresinde bu sormasın ayarı acaba ?
    Logon > Autologon'a gel. Log on automatically at system startup seçeneğinin kutusunu işaretle. User name yazan yere açılmasını istediğin hesabı yaz(Zaten otomatik olarak yazıyor olacak) ve alttaki Set Password tuşuna bas. Karşına gelen küçük pencereye(resimdeki) hesabına atadığın şifreyi yaz ve OK tuşuna bas.

Kolay gelsin.

ağda kendime nasıl şifre koyarım

• öyle yaptım oturumu kapadım sordu. pc yi yeniden başlatınca sormuyor mu yani ? oturumu kpa deyince mi soruyor ? oturamada ayrı ayarmi yapmam gerekiyor?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.