Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (731. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
930.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 729730731732733
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yiyecek adam yok kapışacak team yok herkes ful dh'li ufak tefek adam var onları peşliyoruz ben başka ip'ye geçiyorum kendimide atatürk diye birine yedirip çıktım
    Ne zevk alıyorsunuz böyle oynamaktan onuda anlamıyorum gelicek varsa 1-2 kişi ben ekşilerin aogların falan olduğu bir ip'ye geçicem

[DH] Jesse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesse1304 -- 3 Haziran 2015; 15:22:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jesse1304

arkadaşlar yiyecek adam yok kapışacak team yok herkes ful dh'li ufak tefek adam var onları peşliyoruz ben başka ip'ye geçiyorum kendimide atatürk diye birine yedirip çıktım
    Ne zevk alıyorsunuz böyle oynamaktan onuda anlamıyorum gelicek varsa 1-2 kişi ben ekşilerin aogların falan olduğu bir ip'ye geçicem

[DH] Jesse

SÖYLE BENDE GELEM YARDIMLAŞIRIZ

[DH] FURKAN
  • quote:

arkadaşlar yiyecek adam yok kapışacak team yok herkes ful dh'li ufak tefek adam var onları peşliyoruz ben başka ip'ye geçiyorum kendimide atatürk diye birine yedirip çıktım

[DH] Jesse

Paylaş burda geliriz
  • Beyler

connect ("ws://185.3.94.26:443")

Ekşiciler bu serverda listenin ilk beşi full ekşici hadi gelin dağıtalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: caatayk

Beyler

Ekşiciler bu serverda listenin ilk beşi full ekşici hadi gelin dağıtalım

GELİOM NİCK NE

[DH] FURKAN
  • Ekşiciler ve aogculardan nefret ettim.
  • arkadaşlar yeni dh tagını almayanları yutacağım bundan sonra, bölünerek yardım ederken DH SİNAN adında bi vatandaş geldi art niyetli bir şekilde bölünerek yedi,

HardRock
  • connect ("ws://185.3.94.26:443")

burası arkadaşlar
  • quote:

burası arkadaşlar

hocam birinci kim ?

ts3 public ip:voice.teamspeak.com

oda : dh_________________________________

şifre: dhh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34sem -- 3 Haziran 2015; 15:50:46 >
  • Aferin valla size tek başıma 4. oldum, 4 kişi 1 adamı alt edemedik adam orda beni mayınlıyor siz izliyorsunuz valla bravo.
  • Şu şekilde adam bana bolunmuyor daha ne dıyım kimse artık bu beyınsız

Agar.io Oynuyoruzz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: caatayk

Aferin valla size tek başıma 4. oldum, 4 kişi 1 adamı alt edemedik adam orda beni mayınlıyor siz izliyorsunuz valla bravo.

BEN SANA YARDIM ETMŞTM YEMEN İÇİN SONRA BANA VERDİN BENDE GERİ VERDİM SANA NASIL DÜŞTÜN HAYRET ETTİM
  • [Dh] Osmanlı benim beyler ben etraftan alıp Dh konu dışı, [DH] Recep i feed liyorum sakin olun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH JESSE1304 SENİ ÇOK BESLEDİM EĞER DÜŞERSEN BURAYI TERKET

[DH] FURKAN
  • Yav arkadaş biraz dayanışma Millet sosyalist hdp yi bilerek besledi, bende sizi beslerken b*K yoluna gittim

• Server çok kasmaya başladı oynanmıyor
  • BEN BURDA HERKEZİ BESLİYORUM ZATEN BİRAZ FAZLA YAPINCA AMA NASIL DÜŞTÜK HAYRET ETTİM

[DH] FURKAN
  • Yav Dh Recep bendim valla hatayla yicem diye yavaş w atıodum kusura bakma elimden geleni yaptım şimdi taliban var dh taliban geldi herkesi yiyor gelebileceğim ıp varmı

• Güzel oyun, Sırf Bu yüzden iş yerinde Modeme İp kısıtlaması koydular
  • ts3 public ip:voice.teamspeak.com

oda : dh_________________________________

şifre: dhh

bekliyorummmmmmmmmmmm
  • 
Sayfa: önceki 729730731732733
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.