Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
931.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DH Mirliva benim arkadaşlar rusun tekiyle baya oynadık, 3. falan oldum 15 20 dakika ancak ikiye bölündüğüm de sağolsun bir Türk arkadaş yedi alkışlıyorum onu ben onu beslemiştim geldi yedi ya
  • Edit: Sorun Çözülmüştür Arkadaşlar, haber içeriği değiştirilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2605FBED8 -- 11 Mayıs 2015; 16:44:46 >
  • Türk kardeşlerimiz sağolsun tam büyümüşken yutuyorlar.

Genelde beslemeye çalıştım DH yi ama bu arada yanlışlıkla yuttuklarım kusura bakmasın.

[DH]Sıkörtıl
  • server'dan attı lan
  • ulan yine gitti oyun
  • ya ben verdiğiniz ipden giremedim ama europe de dh rüzgarı esiyor valla biri cihad mı ne ilan etti ilk 10 dh doldu yalnız bazıları arada kaynıyor:D
  • [simage]
    Agar.io Oynuyoruzz!
    [/simage]

Ulan ekran görüntüsü alayım derken bi baktım mayına denk gelmişim. PAtladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirDavos -- 11 Mayıs 2015; 16:32:25 >
  • KONUYU TAKİP ETSEYDİM BESLEMEZDİM BİLE NEYSE SONUNDA İNDİRMEYİ BAŞARDINIZ ;) SECY DH TURKEY.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secy -- 11 Mayıs 2015; 16:34:28 >
  • ULAN 1. OLMUŞTUM NE GÜZEL [DH]Class

bu arada [DH]Turkey kardeşim saolasın seni sıralamaya alıcaktım fakat oyun attı.
  • şimdi nereye giriyoruz
  • İLK 10 DA FULL DH DENDİK BEYLER GÜZEL OYUNDU

dh romen bendim ya oyundan attı. flashkill hanginiz iyi anlaştık

Agar.io Oynuyoruzz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romen Diyojen -- 11 Mayıs 2015; 16:41:53 >

• Beyler benim aklımda kalan bizden olmayanlar:

Dh secy Turkey
    DH Altınbaşak
    DH leBens
    DH Ferman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emperor Karl Franz -- 11 Mayıs 2015; 16:35:20 >
  • Şu kürdistan şakalarını bırakın lütfen anladık komik.Oyunda merak ettiğimden bir kaç kere girdim oynadım çok saçma ama anlamsız bir şekilde oynama isteği uyandırıyor.
  • Beyler oyunu oynayanlar için kısa süre içinde bir rehber hazırlıycam oyunun taktiklerini içeren takipte kalın.
  • An itibari ile server gitmistis
  • Sıkörtıl kullanıcısına yanıt
    Bende seni çakma dh li sanmıştım. DH brucelee ile oynuyorum. Korumak yerine beni yedin :) Şu klavye tuşlarını bazen karıştırıyorum adamı besleyim derken yediğim oldu.
  • oyun atıyor sıkıntı var galiba.donuyor
  • ben çıktım oyundan akşam gelirim tekrar.

ilk on sırada biz vardık attı yine. yalnız çakma Dhlileri zor ayırt ediyoruz.ona daha iyi çözüm bulalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizdenim dostum da sağolsun dokunmadığımız arkadaşlar patlattı sonunda;)
  • yine attı yav (dh--can--dh)
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.