Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
931.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: altı ok

ilk 10'a girdim oyundan attı

Agar.io Oynuyoruzz!

Senle ayni servera dustuk seni aradim aradim bulamadim

• fÖŞŞİK ARKADAŞLAR UZUN SÜRE BİRİNCİ OLDUM :))
  • xDDDDDDDDDDDDDD
    Agar.io Oynuyoruzz!
  • Tabletten ip ile oynanamiyor .(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akyya kullanıcısına yanıt
    Bilmedigim şey haklısın 2d tboktan bir oyunu ben yapamam asdsadasdasqweqweqwe dur gülesim geldi :D Olm dandik bir oyunumu kıskanıcam bebeye bak daha shader 3d modelleme nedir bilmiyen insansın.
    Adamın reklamı çıkması önemli degil yapımcı tarafından özel telif izni alınmadıgı sürece çalıntı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueHawk*

quote:

Orijinalden alıntı: scopiora

quote:

Orijinalden alıntı: BlueHawk*

Agar.io Oynuyoruzz!

Koalisyonu kes.

Cheat Engine ile hileyi kesin

Hile falan yapmadım ne alakası var ki zaten hile yapamazsın çünkü birkaç saniye hareketsiz kalsan seni ya yerler, ya da üzerindeki skor düştüğü için sayıyı tutturamazsın. O işler kolay değil anlayacağın. Ben kendi emeğimle o skoru yaptım.. Kendiniz yapamıyorsanız yapana da hemen hile vs. demeyin.

Yav he he

Cheat Engine'de hayrına açık orda değil mi? Gayette hile yapılıyor,bende yapıyorum zaten. Siyah ekranda hile keyfi
    Hileyle emek yaptığını sanmaya devam et.

• nasil resim kullaniyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba dün gece 4 gibi oynuyordum ama bu gün 2 saattir şu hatayı alıyorum. Ne yapmam gerekiyor acaba ? Şimdiden teşekkür ederim.

Bu web sayfası kullanılamıyor

ERR_NAME_NOT_RESOLVED
  • Arkadaşlar kafama takılan birşey var ben biraz biraz büyüdükten sonra bir anda 5e 6ya falan bölünüyorum ama bir yere de basmıyorum bu niye böyle oluyor nasıl oluyor ya sinirlendim çayı döktüm
  • connect ("ws://213.219.39.131:443") Gelin beyler burdayız.
  • Benden kucuk adami yutamıyorum. İçinden geçiyorum yine yutmuyor nasıl bir saçmalık

• Başkaları mayınları besliyo ve mayın 2ye bölünerek fırlıyo. O da senin üstüne gelirse parçalanıyosun

Edit: alttakiye aynı anda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 13 Mayıs 2015; 14:48:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

Arkadaşlar kafama takılan birşey var ben biraz biraz büyüdükten sonra bir anda 5e 6ya falan bölünüyorum ama bir yere de basmıyorum bu niye böyle oluyor nasıl oluyor ya sinirlendim çayı döktüm

Yeşil şeyleri yuttuğun zaman parçalıyor seni. Ve başkaları o yeşil şeyleri besleyince bölünüp fırlıyorlar ve senin yutup parçalanmanı sağlıyorlar. Ona göre uzak dur yeşillerden.

• quote:

Orijinalden alıntı: zafer00

Bilmedigim şey haklısın 2d tboktan bir oyunu ben yapamam asdsadasdasqweqweqwe dur gülesim geldi :D Olm dandik bir oyunumu kıskanıcam bebeye bak daha shader 3d modelleme nedir bilmiyen insansın.
    Adamın reklamı çıkması önemli degil yapımcı tarafından özel telif izni alınmadıgı sürece çalıntı.

agar.io'yu rüyanda yaparsın sen. Adam anlık 100.000 ziyaretçi alıyor. Sen de burada boş muhabbete giriyon.
  • Rusya serveri kasmıyor gelin isterseniz connect ("ws://109.237.25.118:443")
  • Güzel oyun, kısa süreli stres atmak için hoşuma gitti. Bir uyuz şut vardı şimdi de bu eklendi yanına. Ama uzun süreli katlanamam ben böyle 3-5 dk falan yetiyor. En fazla da 9.luğa çıkabildim. Ama olsun listede adım göründü o da yeter

• Avrupa sunucusu çok sorunlu
  • yine çöktü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALTINBAŞAK

quote:

Orijinalden alıntı: act02

quote:

quote:

GELİN BEYLER connect ('ws://45.79.194.51:443')

server dan attı

tekrar girdim çok lag var DONANIMHABER adıyla oynuyorum :)

hocam kendini feda ettin benim için sağolasın
    -DH-ALTINABAŞAK

İlk 5 e girmiştiniz sanırsam ? DH-BEELS ben

• akyya kullanıcısına yanıt
    Zeka seviyeni belli ediyorsun. Agar.io yapmak kolay fikri bulmak zor anladınmı yavrum. Burda boş muhabbete girip cahilligini belli eden sensin forumdan cıkmadan oyun geliştirme bölümüne ugrada bi ifadeni alıyım. Paint çizimi hareket ettirmek eger sayısı rakiple etkileşime geçtiyse Birleş(); . Ne yazikki benim bir prensibim var agar.io gibi basit oyunları yapmıyrum üst seviye oyunlar üstünde çalısıyorum ay bitmeden google playde görürsün onun dışında sana oyun yapımı hakkında bir kaç ipucu ve modelleme tasarım grafik kod hakkında her türlü tecrübemide anlatabilirim. Adam 100.000 Ziyaretçi alıyor sende aynısını çalıp para kazanmaya calısıyorsun ve bunu haklı gibi savunuyorsun. Telif haklı ihlaline girer bu agar.io girdiginde privacy policy okursan sevinirim. Cahilliginiz övünmeyin artık yeter şu forumda
    Oyun ismi bile aynı herşey aynı oyun zaten mobilde tarayıcı ile açılıp oynanabilcek bişey adam niye sana google play koyup kazanman için telif haklarını satsın az mantık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 13 Mayıs 2015; 14:58:09 >

• 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.