Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1064. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
930.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10621063106410651066
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu raskolinov kimse bir daha dh tagı almasın ne oynamayı biliyor kibirli kibirli kimseye vermiyor bölünüyorum adama veriyorum yarımı sonra geri feedlemiyor en büyük o olacak etrafında en az 5 dhli var 500 de geziyoruz adam 5k geziyor kimseye vermiyor terbiyesiz adam
  • Arkadaşlar size bi taktik vereyim savaştayken karşı takımın yanındaki yardımcı 10 puan olsa bile space atıp yiyin sonra kendi arkadaşınıza verin parçaları ondan sonra yemek kolay oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carsley

Kaçmak için bölünürken yanlışlıkla birini yedim, kusura bakmasın nick'i de göremedim.

hacı bulamadım seni tekrar sonra kendim girdim listeye 4 falandım yediler. iftardan sonra devam edeceğim.

bilmeyenler onuye.com

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onuye.com gelin beyler birlik olalım kapışma var kekolarla... herkes DH kodunu kullansın
  • quote:

Orijinalden alıntı: meksika erkeği

onuye.com gelin beyler birlik olalım kapışma var kekolarla... herkes DH kodunu kullansın

hacı ben seni fake sanıp yemiştim kusura bakma, map te sol alta gel sana devredeyim, iftara gidicem
  • aozen55 kullanıcısına yanıt
    valla hocam 2 3 krz.beni yemeye calistilar.brnde yedim ikisinide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH kodunu yazdığım halde Donanım Haber nickli ben yemeye çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PRİSON BREAK-

Beyler bu raskolinov kimse bir daha dh tagı almasın ne oynamayı biliyor kibirli kibirli kimseye vermiyor bölünüyorum adama veriyorum yarımı sonra geri feedlemiyor en büyük o olacak etrafında en az 5 dhli var 500 de geziyoruz adam 5k geziyor kimseye vermiyor terbiyesiz adam

oncelikle terbiyeni takin.coluk cocuk muhabbeti yapma bana senin bize vermiyor dedigin hepsiyle telefonda konusuyorum ben.senin gibi ezikler depo oldugu zaman oyunu satiyor.seni tanimam etmem kimsin necisin.beni bilen bilir.dengesiz dengesiz konusup canimi sikma.

bu oyunda depo buyuk gezer.cevresindekilerde etrafi temizler.oynamayi ogren once

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysnsln -- 2 Temmuz 2015; 21:00:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vayy demek oyle haaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joker80

vayy demek oyle haaa

bayağıdır girmiyorum agara Zaten. aynı ipye bağlanılmadığı için skype'a da giresim yok oynayamayıZ diye. eğer oluyorsa gelirim ama bu onuye.com daha güZel bence hem tek server var hem de W basınca daha uZağa gidiyor ve daha akıcı oynanıyor.

siZi sattığım yok yani Zaten girmiyordum

@meksika erkeği hocam başta sadece meksika erkeği yaZıyordu ve beni kovalamıştın ben de ondan sonra hep yedim seni. sonra başına DH koydun hiç karşılaşmadım sanırım şimdi tekrar giriyorum oyuna.

• sattın felan demedım la :)

meksıkaerkegı dh koymus ama feed atmıyor atsa
  • Arkadaşlar ben skype grubu kuruyorum gelmek isteyen özelden yazsın.
  • IP bağlantıları açıldı mı arkadaşlar?
  • ip girme olayını yasaklamışlar,modları da tek tek kapattılar. Nasıl buluyorsunuz birbirinizi ? Sürekli server değiştirerek mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biarkadasabakipcikicam

ip girme olayını yasaklamışlar,modları da tek tek kapattılar. Nasıl buluyorsunuz birbirinizi ? Sürekli server değiştirerek mi ?

onuye.com sadece iki server var zaten
  • stam hocam parçanızı yedirmeye geldiniz boyutunuz küçüktü göremedim nick'i affeyleyin HK ben
  • HAcı naber
    ne yapıyosun kardeşim ya

• beyler o kadar kişiyiz ama 1. olamıyoruz
  • DH ÇınÇın görürseniz güvenmeyin tag olduğu halde yedi bölünerek
  • çok sıktı artık oyun
  • 
Sayfa: önceki 10621063106410651066
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.