Merhaba arkadaşlar bugün agar.io oyununa ait en güncel hileyi paylaşıcam yaptığım araştırmalar sonucunda bir çok internet sitesini ziyaret ettim ancak bu hile hiç bir sitede bulunmamaktadır. Kağan Uslu – Kişisel Blog sitemize ait olarak agar.io hilesini ücretsiz olarak paylaşıcam.
Değerli takipçilerim hilenin dosyası halihazırda bekletmektedir kurulum videosu ve çalıştırma videom yer almaktadır ancak ne zaman paylaşcağımı düşünüyorum çünkü agar.io hilesi paylaşan bir çok internet sitesi var bu kişilerin hileyi benden çalarak kendi sitelerinde paylaşmalarını istemiyorum yani demem o ki yayınlıcağım zaman herkesin benden temin ederek kullanmasını istiyorum o yüzden bu yazımızda 40 adet yorum yapıldığı zaman hileyi bu yazıyı düzenleyerek paylaşma kararı aldım.Hile google chrome’da çalışmaktadır eklentileri kendim kodladım tamamen şuanda benden başka kimsede yok yani arada oynadığımda agar.io hilesini kullanan tek kişi benim yani oyun yöneticileri tarafından anlaşılıp hilenin engellenme ihtimali %1 gibi bir orandadır. Sitemizi takipte kalın arkadaşlar gerekli yorum sayısına ulaştığımız takdirde hilenin paylaşımını yapıcam iyi günler.