Şimdi Ara

AĞAOĞLU'NUN HAYALETİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
28.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • allah allah sizene yahu adamın parasından,arabasından.İsterse kışın şömineye atar parayı,kimseyi ilgilendirmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Yukarıdaki mesajım plaka takılmamış sayısız FERRARI'nin neden bu halde olduğuna yönelik bir cevaptı ancak Sayın ALİ AĞAOĞLU'nun araçlarının da farklı bir muameleye tabi tutulmadığını düşünüyorum. Yani dişli bir polis memuru "AGA" plakalı bir otomobili durdursa ve araç sahibinden ruhsatı istese hiç ama hiç sanmıyorum ki araç ruhsatında araç sahibinin adı olarak "ALİ AĞAOĞLU" yazacak. Tabi ki şirketinin adı yazacak. Tabi ki aldığı yakıtı gider gösterecek, tabi ki araçların 5 yılda amortizasyonunu yapacak. Ben olsam ben de yapardım, sen de yapardın, herkes yapardı. Zaten sorun da orada. Yapmamak sıradışı olmuş. Yapmak değil.

Özel zevk, kişisel şımarıklık için aldığımız otomobil(ler)in giderlerini tabi ki şirkete yükleyeceğiz. Ben de öyle yapıyorum.

Unlu mamülcüye, simitçiye, su börekçisine, kebapçıya, dönerciye, eczaneye, ayakkabıcıya, beyaz eşyacıya gidiyorsunuz, içeride 8-10 kişi çalışıyor (mazlum) ve kasada da göbekli, kelli-felli bir adam oturuyor, hemen arkasında da ayakta elinde 2000 TL'lik cep telefonuyla iri yarı oğlu duruyor (patron). Vergi levhasına bakıyorsun, beyan Olunan Matrah: 8.665 TL ve Tahakkuk Eden Vergi 2.402 TL ama içerisi darphaneden farksız, PARA BASIYOR. Sonra düşünüyorsunuz, herhalde burada vergi dairesi yıllık değil de günlük vergi levhası veriyor. Bir adım daha atıyorsunuz, SGK İŞÇİ AYLIK PRİM BEYANNAMESİ ve orada da sadece 4 kişi var, dördünün de soyadı aynı: PATRON, KARISI, OĞLU, KIZI.

Bu günlerce canım sıkkın. Fazla mesaj yazamıyorum. Beni bağışlayın. Hepinizi çok seviyorum.

Selamlar ve saygılar,

Taner Göde

taner bey size fazlasıyla katılıyorum sonra ötv kdv niye bu kadar yüksek neymiş efendim araba alıyoruz
    paranın yarısını vergiye veriyoruz. içine yakıt alıyoruz yarısı vergi telefonla konuşuyoruz yarısı vergi diye dert yanıyorlar Milletimizde vergi bilinci olsaydı. Devlette böyle yollara gitmezdi. yanılmıyorsam Türkiye de vergi toplama oranı %25 bu oran ABD de %99 millet oalrak vergi bilincimiz olsa devlet trafik cezasına bile kazanç olarak yeltenmez...
    trafik cezaları geliyor(haber)

• quote:

Orijinalden alıntı: hakkinenk

Bu Ali Ağaoğlu'nun bu kadar çok lüks aracı alarak yaptığı Allah katında israf! Allah parasına para katsın sözüm yok ama insan kendini kaybetmemeli! Klasik araç kolleksiyonu toparlasa bir lafım yok ama aldığı araçlara bakıyosun herşeyin enson modeli ve en pahalısı. 2 tane bilemedin 3 tane şahsen kullanacağı araç olsa kimsenin gözüne batmaz ama bu kadar çok günah bence! Allah ıslah etsin.

Dostum inan o kadar paran olsa ne alacağını şaşırırdın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Dominic-

quote:

Orijinalden alıntı: hakkinenk

Bu Ali Ağaoğlu'nun bu kadar çok lüks aracı alarak yaptığı Allah katında israf! Allah parasına para katsın sözüm yok ama insan kendini kaybetmemeli! Klasik araç kolleksiyonu toparlasa bir lafım yok ama aldığı araçlara bakıyosun herşeyin enson modeli ve en pahalısı. 2 tane bilemedin 3 tane şahsen kullanacağı araç olsa kimsenin gözüne batmaz ama bu kadar çok günah bence! Allah ıslah etsin.

Dostum inan o kadar paran olsa ne alacağını şaşırırdın...

o kadar para da zararlı hakikaten,hem ne yapcagını sasırırsın hem de ölüm korkusu bır yandan(ben ölürsem kımler kımler bınıcek benım arabalara tarzında)
    yanında götüremıyor ınsan işte evı de arabayı yatı da,nasılgelmısse öyle gııdyor,tik-tak tik-tak zaman gecıyor....

• Adam tv programlarında toplanan eğitim, hastalık vb. yardımların hepsinde yayına bağlanıp çok büyük paralar bağışlıyor..
  • dünyada tek önemli şey sağlık ama değerini bilmiyoruz.
    insan bir şeyin değerini kaybettikten sonra anlarmış.
    Allah herkese sağlık sihat versin.gerisi boş.
  • quote:

Unlu mamülcüye, simitçiye, su börekçisine, kebapçıya, dönerciye, eczaneye, ayakkabıcıya, beyaz eşyacıya gidiyorsunuz, içeride 8-10 kişi çalışıyor (mazlum) ve kasada da göbekli, kelli-felli bir adam oturuyor, hemen arkasında da ayakta elinde 2000 TL'lik cep telefonuyla iri yarı oğlu duruyor (patron). Vergi levhasına bakıyorsun, beyan Olunan Matrah: 8.665 TL ve Tahakkuk Eden Vergi 2.402 TL ama içerisi darphaneden farksız, PARA BASIYOR. Sonra düşünüyorsunuz, herhalde burada vergi dairesi yıllık değil de günlük vergi levhası veriyor. Bir adım daha atıyorsunuz, SGK İŞÇİ AYLIK PRİM BEYANNAMESİ ve orada da sadece 4 kişi var, dördünün de soyadı aynı: PATRON, KARISI, OĞLU, KIZI.

O tip dükkanlar ayda 10-15.000 yapıyor herhalde.

Ama mesela Tr'de, yıllık gelir 50.000 TL'den fazla görünüyorsa ve maaş bordron var ise hapı yuttun. %45 kesiliyor direk. Ben zannetmiyorumki o dükkanın gelirinin %45'i o kadar az olsun.

Bu tip şeyler yüzünden Ötv, Kdv vs. gibi şeylerden şikayetçiyiz.

Maaş bordrolu bir adam, araba alacağı zaman ciddi manada para ödemek zorunda + kredi alsa birde onun faizi+ zaten maaşından kesilmiş ama birde dünyanın benzin vergisi vs. vs.

Ciddi bir haksızlık olduğunu düşünüyorum. Ha tabi, büyük sanayi kuruluşlarına vs. lafım yok. Elbet topluma yararları var...Ama yılda 50.000'den fazlasını hak eden bir Mühendis'inde bence topluma katkısı AZIMSANAMAYACAK kadar azdır ve bu şekilde CEZALANDIRILMAMASI gerekir. 0 vergi ödeyelim demiyoruz haşa, ama bir yerde %45 gibi bir GASP, diğer yanda çok az ödenen vergiler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Deniz-KSK

quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

Merak ediyorum bu adamın oğlu varmı? Varsa kaç yaşında ?

Hakikaten varmı bir çocuğu acaba?? Ben evli değil diye biliyorum ama??

yaşını bilmiyorum ama alican adında oğlu var
  • Çok detaylı şeyler yazamam ama şu kadarını bilinsin yeter;

Araçları kendi seçmiyor, biri yardımcı oluyor.
    Aldığı araçların teknik özellikleri,tarihi yada hakkında bilgisi yok.
    Araç teslimlerini birebir kendi yapmıyor.
    Araçları alma amacı sadece gündem oluşturmak, ayrıca 7 sene içerisinde birdenbire ansızın oluk oluk gelen para, pervassızca "tavsiye" veren kişi sayesinde harcanıyor.

Bu yazdıklarıma inanıp,inanmamakta özgürsünüz. Benden söylemesi

not evet oğlu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tüplü ve öfkeli

quote:

Orijinalden alıntı: Deniz-KSK

quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

Merak ediyorum bu adamın oğlu varmı? Varsa kaç yaşında ?

Hakikaten varmı bir çocuğu acaba?? Ben evli değil diye biliyorum ama??

yaşını bilmiyorum ama alican adında oğlu var

Evet oglunun adı Alican..Babasından pek farklı sayılmaz

http://www.arabahayranlari.com/2010/10/30/cifte-arabayla-geceleri-agalatti/

• quote:

Orijinalden alıntı: blacksea533

quote:

Bütün koleksiyonu şu araca değişmem...

AĞAOĞLU'NUN HAYALETİ

Maybach zaten mehmet başaranda bulunmakta.

@*Reventon*

Ferrari FXX de 30 adet üretildi ancak mehmet başaranda var.Sağlam kaynakmış reventon oldugunuda söyleyen şahis.

Ayrıca ağaoğlunun arabalarını gözümüze sokan televizyon sektörünün boş haber yapan kanalları.Adam senelerdir süper lüx arabalarla helikopterlerle gezerdi ama haberi yapılmazdı.Medya ara ara kendine konu edincek bir şahış buluyor , piyangoda ali ağa ya çıkmış.Mehmet başarana koleksiyoner o yapar diyosunuz.Bende başaranın yaptıgı saçma buluyorum , ben o kadar para vericem ve hiç birinede binmiyicem.Bunun kadınların çantaları , ayakkabıları alıp giymemesinden bi farkı yok.Madem giymiyicektin niye aldın derdiniz yalan mı

maybach markanın adı. hangi modeli var başaran'da? bilip bilmeden yok pagani var yok bilmem ne var. yukarıda da gerçek olmayan bir foto kullanılmış başaran'ın garajı diye ki gerçekle alakası yok. madem bu kadar bilgilisin başaranla ilgili, birazda yeniköy motorsla olan ilişkisinden bahset bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: supremum

Şahsi servetinin 2 milyar dolar olduğunu okumuştum. Bu durumda araçlarının değeri servetinin 180'de biri falan.

1 milyon serveti olan birinin 5000-6000 lira aralığındaki bir Lada'ya veya Toros'a binmesi gibi bir durum çıkıyor ortaya.

+1
    ,,
    bizlerin biraz görmezden geldiğimiz tarafı da bu galiba..çok makul hayatlarımız vardır ,,ama dijital klimamız ,ısıtmalı koltuklarımız yağmurun yağdığını bizden önce anlayıp devreye giren yağmur sensörümüz ve daha pek çok KONFOR ekipmanımız vardır..yada olsun isteriz..bir şişe petrus parasına araç bakarız ama "en donanımlısı ve konforlusu hangisi" diye başlık açarız..
    "aga" ayıp ediyor hakketten Fransaya karşı :))

• quote:

Orijinalden alıntı: nicknettin

quote:

Şahsi servetinin 2 milyar dolar olduğunu okumuştum. Bu durumda araçlarının değeri servetinin 180'de biri falan.

1 milyon serveti olan birinin 5000-6000 lira aralığındaki bir Lada'ya veya Toros'a binmesi gibi bir durum çıkıyor ortaya.

+1
    ,,
    bizlerin biraz görmezden geldiğimiz tarafı da bu galiba..çok makul hayatlarımız vardır ,,ama dijital klimamız ,ısıtmalı koltuklarımız yağmurun yağdığını bizden önce anlayıp devreye giren yağmur sensörümüz ve daha pek çok KONFOR ekipmanımız vardır..yada olsun isteriz..bir şişe petrus parasına araç bakarız ama "en donanımlısı ve konforlusu hangisi" diye başlık açarız..
    "aga" ayıp ediyor hakketten Fransaya karşı :))

Ayrıca arabamız gösterişli son model olmakla birlikte lükstür ama oturduğum başımı soktuğum ev kiradır.
    Sonradan değil yeni yeni görmüş adamlar çoğaldı ortalıkta, cirit atıyor cirit.

Rahatsız oluyormuyuz, koyalım şapkamızı önümüze hayır,eğlendiriyor bizi baksanıza sayfalar sürmüş adam. Sürecek te elbet, tavıra kişiliğe baksanıza, yada şu konuşmaya . Ah dedem sağ olaydın da göreydin Türkiyenin ne hale geldiğini! Bir zamanlar siyah beyaz televizyondan izlediğimiz adab-ı muaşeret akan kişilikleri konuşmayı oturup kalkmayı bilen o eski istanbul beyfendilerini yitirdiğimiz yetmiyormuş gibi birde karşımıza allayıp, pullayıp kimleri ADAM diye tanıtıyorlar. Herkese saygım var, davranışını anlamaya çalışırım. Ama Ali Ağaoğlu beyefendi mantığımı epey bir zorluyor.

Bakalım daha kimler fırlayacak meydana.

• quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

quote:

Orijinalden alıntı: blacksea533

quote:

Bütün koleksiyonu şu araca değişmem...

AĞAOĞLU'NUN HAYALETİ

Maybach zaten mehmet başaranda bulunmakta.

@*Reventon*

Ferrari FXX de 30 adet üretildi ancak mehmet başaranda var.Sağlam kaynakmış reventon oldugunuda söyleyen şahis.

Ayrıca ağaoğlunun arabalarını gözümüze sokan televizyon sektörünün boş haber yapan kanalları.Adam senelerdir süper lüx arabalarla helikopterlerle gezerdi ama haberi yapılmazdı.Medya ara ara kendine konu edincek bir şahış buluyor , piyangoda ali ağa ya çıkmış.Mehmet başarana koleksiyoner o yapar diyosunuz.Bende başaranın yaptıgı saçma buluyorum , ben o kadar para vericem ve hiç birinede binmiyicem.Bunun kadınların çantaları , ayakkabıları alıp giymemesinden bi farkı yok.Madem giymiyicektin niye aldın derdiniz yalan mı

maybach markanın adı. hangi modeli var başaran'da? bilip bilmeden yok pagani var yok bilmem ne var. yukarıda da gerçek olmayan bir foto kullanılmış başaran'ın garajı diye ki gerçekle alakası yok. madem bu kadar bilgilisin başaranla ilgili, birazda yeniköy motorsla olan ilişkisinden bahset bakalım.

Senin yazılarına baktımda , herşeye bir cevap verme cabası içerisindesin.Maybach ın bir marka oldugunu hatta mercedes ve daimler in lüks sınıfında üzeritimini yaptıgı araç oldugunu bilmiyordum aydınlattıgın içinde teşekkur ediyorum.Exelero modelinin şuan için sizinde bildiniz kadarıyla 1 tane oldugu , bununda büyük ihtimal mercedes şirketine ait olduğunu düşünüyorum.Tabi aracı tasarımınında almanyadaki bir universitede çalışmalar sonucu meydana geldigini hepiniz kadar bende biliyorum.Başaranda maybach in 57 veya 62 modelinin oldugunu zannederim.Ayrıca yeniköy motors un sahibi bildigim kadarıyla nevzat kaya idi.Başaran aldıysa orasını bilemem.Ama bir sonuç çıkarmak istiyorsanız başaranın araçları memlekete soktugu , kaya nında araçları sattıgı , veya başaranın sıkıldıgı araçlarını burda sattıgını düşünebilirizAncak bunları ne ben başaran olmadan nede sen nevzat olmadan bilemeyiz.Peki sen o garajın başaranın garajı olmadıgını nerden biliyorsun? Ben kartalda bir hangarın içerisinde o araçların oldugu düşüncesi içerisindeyim =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksea533 -- 11 Kasım 2010; 2:30:46 >

• quote:

mütevaziymiş baksana torosa biniyor

• O değilde Rolls-Royce model adlarında neden hep hayaleti tercih ediyor meselan Phantom,Silver Shadow,Silver Wraith şimdide Ghost bu nasıl bir fantazi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MINERVAL

O değilde Rolls-Royce model adlarında neden hep hayaleti tercih ediyor meselan Phantom,Silver Shadow,Silver Wraith şimdide Ghost bu nasıl bir fantazi

Silver Ghost modeli,zamanına göre çok sessiz çalışan bir motora sahipmiş.Aracın sessizliğini bir hayalete benzetip bu ismi koymuşlar.
  • quote:

Bu demektir ki ben bile araca daha fazla paramı ayırıyorum
  • Agaogluna, reklamını dikkate alarak dacia duster tavsiye ediyorum.

Hatta aldığı zaman dacia başlığımıza bekleriz.
  • İstediğini satın alır para kendinin sonuçta ama 3 tane bentley contineltalı napcan? ve bunun gibi alakasız saçma sapan şeyler. Nese allah akıl vermiş fikir vermiş. Bu adamdan çok daha zenginleride var ülkemizde neden onlarınki göze batmıyor. ilginç .
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.