Bildirim
Aga üzüldüm meğerse has delikanlıymış ( Ömer Demir )
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Alakası yok bence baskıdan dolayı etti, nasıl biri bilmem ama istifa etmesinin en büyük sebebinin baskı olduğunu düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Niye istifa etti acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sebep olarak tercih sonuclarının yanlış acıklanmasını gösterdi. -
İyi oldu.Sınavları utanmasa 1 sene sonra açıklayacaktı.
istifa etmesi güzel bir şey . ancak sınavların geç aciklanip yanliş aciklanmasi , tercihlerin geç acıklanıp yanliş aciklanmasi pek mantıklı degildi . ancak gitmese kimse ses etmezdi . iyi olmuş . hazir olun beterin beteri var lafi yakındır -
Bir yanım o zamanları hatırlayıp iyi oldu diyor da diğer yanımda üzülüyor kardo.
Hayırlısı olsun bakalım istifa etti en azından yüzsüzlük yapıp koltukta oturmaya devam etmedi. Baskılar olabilir gerçekten bende bimerden şikayet etmiştim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nessqwe -- 21 Ağustos 2017; 23:25:54 > -
Ülke de muhalefet koltuğundaki adamlar bile istifa edemiyor, adeta hükümet tarafından olup yaptığı hatayı kabul edip istifa eden adama bu ülke de saygı duyulur. -
Çok büyük hata yaptılar bunun sonucu kesinlikle istifa olmalıydı isterse oturur devam ederdi. Zaten tercih sonuçlarından sonra konu unutulup gitti. Anca işte benim gibi bimere şikayet edenler oldu. Görmezden gelinebilirdi. Saygı duyuyorum ben şu hareketten ötürü. -
umarım yeni gelen son dakika saçma sapan kurallar getirmez. -
Üzülmelik bir durum yok kardeşim.Yapılan buyuk bir hataydı.İleride hangi meslekte hangi pozisyonda olursak olalım boyle bir hatada kimse bizim sırtımızı sıvazlayıp "olur böyle şeyler" demeyecek.Çünkü böyle hatalar olmamalı.
Ne hatalar gördü bu millet. 1100 kişiye ek puan eklenmesi unutulmuş o yani. İnanılmaz bir hata yok ortada.
Senelerce soruların sızdırıldığı bahsediliyorken..
Neyse bu ülke için güzel ve onurlu bir davranış olduğunu düşünüyorum.
Saygıyı ve takdiri fazlasıyla hak ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commuovere -- 21 Ağustos 2017; 23:35:40 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle istifa etmesinde yanlışlık görmüyorum. Ama keşke bunlar olmasaydı böyle delikanlı bir adamı kaybetmeseydik diyorum :) -
İstifa etti ve ya talimat aldı bıraktı evet iyi oldu da yerine düzgün birinin geleceğine inanan var mı?
Ömer Demir Tüik i bitirdi ÖSYM ye geçti bitik olan ösym daha da dibe battı 2017 osys tarihi skandallar sınavı oldu.
Ve en kötüsü de sınava giren gençliği skandallarıyla ülkeden soğutmayı başardılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elonardo -- 21 Ağustos 2017; 23:44:18 >
Saygı da hak etmiyor takdir de . Geç bile kaldı geç . Kaç hafta oldu skandal olalı . Bu gençlerin parmak ucu nasır tuttu sonuçların açıklanmasına kadar . 28 gün ara koydu ygs sonuçları için kaç tane yiğit çalışmak istedi ama çalışamadı çünkü çalışamazsın . Az bile , para cezası almadığına şükretsin manevi tazminat açsak haklıyız.. -
Gelen gideni aratmasın yeter. -
İstifa et denilmiştirv yukardan o da etmiştir bu kadar -
Yeni gelen başkan hata yapanları ayıklayıp yeni kadro kuracaktır. İyi denetlenmezse yine fetöcü, fatocu, katocu gelebilir. Bu durumda şu yaşanan rezaleti arar hale geliriz. -
Yapması gerekeni yaptı milyonlarca kişinin girdiği bir sınavda hata yapma lüksün yok.
İstifa ettirildi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X