Şimdi Ara

Ağa Uzaktan erişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    işyerimdeki ağ bağlantısına evden erişmek istiyorum.
    işyerimde adsl ve statik ip var.
    amacım Radmin yada uzak masaüstü bağlantısıyla DEĞİL.
    işyerimdeki begelere, ağdaki diğer bilgisayarlardaki paylaşıma açmış olduğum klasörlere erişmek.
    modem üzerinde ne tür ayarlamalar yapmam gerekir ?

yani işyeri ağımı, sanki local ağa dahilmişim gibi evden kullanmak istiyorum.

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytaral -- 20 Kasım 2006; 16:01:30 >

• VPN yaparak istediğini yapabilirsin....kendi yerel ağındaki server üzerinde RRas ile bağlanabilirsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: alehandro

VPN yaparak istediğini yapabilirsin....kendi yerel ağındaki server üzerinde RRas ile bağlanabilirsin..

biraz açıklayabilirmisiniz nasıl yapılacağını bilmiyorum.
  • eğer ş yerinde 2000 yada 2003 server varsa remremote access server dan vpn kurulumunu seçerek kurabilirsin basit bir kurulumu var zaten il adımda routing and remote access i açıpconfigure ekranında vpn i seçip gelen pencereden client ların hangi ip scoupe ten ip alacaklarını girip kullanbilirsin tabi adsl modemden port yönlendirme de yapacaksın serverin vpn bacağına bol şans
  • www.logmein.com işyerindeki bilgisayara küçük bir program kuracaksın. sonra bu adresten online olan bilgisayar üzerine tıklayarak giriş yapacaksın. Bu kadar basit, İş yerindeki bilgisayarın ip'si değişse bile problem değil.
  • logmein.com cok bast bir çözüm arkadasın tavsiyesini dinle bence iş yerndeki bilgisayarına bu programı indiriosun evden yine logmein.com a girerrk bağlanıyrsun:P
  • izniniz olursa bir bir soru da ben sormak istiyorum
    tam tersi İşten evdeki PC ye nasıl veya hangi programla bağlanabilirim?
    Oldu ki bir dosya lazım oldu
    Eve gitmek yerine netten erişmek isterim

Bu konuda bilgisi olan var mı?
    Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 22 Kasım 2006; 3:07:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • verdiğiniz bilgiler ve yardımlarınız için
    teşekkür ederim arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytaral -- 22 Kasım 2006; 11:50:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.