Şimdi Ara

Ağ üzerinden aynı excel dosyasında çalışmak mümkün müdür?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ofis ortamında kullandığımız ortak bir excel dosyası var. Bu ve bunun gibi dosyalar ile ortak olarak aynı anda erişim
    usulü çalışmamız mümkün müdür yoksa buna imkan veren yazılımlar var mıdır?

• şimdi bir şey yazacaktım ama bir fülütü iki kişi çalabilir mi? ya da 5 kişi çalmaya kalkarsa..

dur bir video geldi aklıma izle bakalım olur mu olmaz mı bir fikir vereceği kesin..

• quote:

Orijinalden alıntı: onurssss

Arkadaşlar ofis ortamında kullandığımız ortak bir excel dosyası var. Bu ve bunun gibi dosyalar ile ortak olarak aynı anda erişim
    usulü çalışmamız mümkün müdür yoksa buna imkan veren yazılımlar var mıdır?

Excel 2010 ve Share Point server ile olabiliyor (muş).

http://office.microsoft.com/en-us/excel-help/use-a-shared-workbook-to-collaborate-HP010096833.aspx

• Not all features are supported in a shared workbook.
    Features that are not supported in a shared workbook
    In a shared workbook, you cannot / But you MAY BE able to do the following

ben olmaz demedim, sen videoyu izlemedin sanırım. ses verir ama
  • aynı anda açılır ama salt okunur açılır :) sadece ilk açan üzerinde değişiklik yapabilir.kargaşa çıkar.sadece bir kişiye tüm yetkileri vereceksin diğerlerine okuma yetkisi verceksin.
  • excel ile nasıl yapılır bendeo nu arıyorum. Ama tam olarak istediğin şey google docs ile yapılabiliyor. Bir döküman aynı anda herkes tarafından açılıp aynı anda anlık olarak editlenebiliyor. ben kendi iş yerimde google ı kullanamıyorum ama belki sizin işinize yarayabilir.

Örnek görsel de şu şekilde (gerçi bu word için verilmiş ama excel de aynı mantık)

Ağ üzerinden aynı excel dosyasında çalışmak mümkün müdür?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.