Şimdi Ara

Ağ Tanımlama Sorunu. Lütfen Yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba.

    durumu kısaca anlatayım. internete giremiyorum. çıldırmak üzereyim. yardımcı olmak isteyen arkadaşlar için her türlü screenshot'ı koyacam. inşallah sorunum çözülür.

    evimde bir masaüstü bir laptop bir kablosuz modem var. geçen haftaya kadar airties modem vardı. 2 bilgisayar ile de internete sorunsuz girebiliyordum. laptop kurduğum kablosuz ağa sorunsuz bağlanıyordu. d smartla birlikte smile adsl'ye geçtik. airties modem yerine D-link modem geldi. modemi kurdum. cd tanıtması yok zaten. kabloları bağladım. 192.168.1.1 yaptım. ayarları yaptım. kablosuz ağ bölümünde ağa isim verip şifresini verdim.

    laptopla "bir ağa bağlan" a tıklıyorum. ağ çıkıyor. şifreyi yazıyorum. şifreyi kabul ediyor. bağlanıyor. fakat "yerel ve internet" değil "sadece yerel" diyor. internete bağlanmıyor. google'da kaç gündür araştırıyorum. sorunu yaşayan insan çok fazla çözüm neredeyse yok. kimi photoshop kaldır demiş. bende photoshop yok. ama şu mantıklı geldi. internet olaylarından, ip'den, dns'den hiç anlamıyorum lakin okuduğum yerlerde "modem ip atamıyor" vs. şeklinde şeyler vardı. sanki sorun ondan kaynaklanıyor gibi.

     Ağ Tanımlama Sorunu. Lütfen Yardım!!




    192.168.1.1 deki bilgileri "paint terk" şekilde buraya koyayım.

     Ağ Tanımlama Sorunu. Lütfen Yardım!!


     Ağ Tanımlama Sorunu. Lütfen Yardım!!


     Ağ Tanımlama Sorunu. Lütfen Yardım!!


     Ağ Tanımlama Sorunu. Lütfen Yardım!!


     Ağ Tanımlama Sorunu. Lütfen Yardım!!


     Ağ Tanımlama Sorunu. Lütfen Yardım!!


    diğer sekmelerdeki bilgiler de lazımsa koyarım.

    şunu da söyleyeyim. ayarlarda misafir ağı kur var. misafir ağı kurduğumda laptoptan girebiliyorum. yani herkes de girebiliyor. ne şifre var ne birşey. herkes girebiliyor. uygun değil. sorun şifreden de kaynaklanıyor olabilir.

     Ağ Tanımlama Sorunu. Lütfen Yardım!!


    birkaç şey denedim. farklı sonuçlar aldım. onları da yazayım.
    bir sitede bağdaştırıcı ile ilgili birşey söylemişler onu yapmaya çalıştım.

     Ağ Tanımlama Sorunu. Lütfen Yardım!!


    modem arayüzünden şifre türünü wpa2 den wpa ya çevirdim.
    aşağıdaki "windows dlink bağlantısı yapamıyor" çıktı
    yerel de yok internet de

     Ağ Tanımlama Sorunu. Lütfen Yardım!!


    sonra kablosuz şifresini kaldırdım. şifresiz olunca bağlandı internete. bağdaştırıcıyı devre dışı bırak etkinleştir. modem reset at. bilgisayarı aç kapat. fişten çek hepsini yaptım olmadı. lütfen biri yardımcı olsun

    (masaüstü xp, laptop vista. vistayı değiştir diyebilirsiniz öyle bi imkanım yok. zaten sorun vistadan kaynaklanmıyor. geçen haftaya kadar girebiliyordum. "format çek düzelir" in de soruna faydası olacağını sanmıyorum.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kandela_ -- 8 Temmuz 2012; 15:45:17 >







  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IP sabitleme lütfen yardım..
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.