Şimdi Ara

Afyonkarahisar Trafik kazasi 4 ölü, Egea ya benzettim (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
2
Favori
21.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bide sureklı direge carpan arac fotolorı nıye koymus mıllet anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke

Orada ölü köpek mi var?

Evet banada öyle geldi, sag alt tarafta teker izlerine yakin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muallim_25 -- 2 Mayıs 2016; 21:52:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürücü çarptı deniyor ama araç arkadan darbe almış. Nasıl bir spin atmadır o ve hızını hiç kesmemiş bile. Yazık arkada oturanlara, feci bir ölüm
  • Allah ölenlere rahmet eylesin çok kötü kaza benim su konuda elestirin olucak

Sunu Kabul edelim fiat güvenlik ve kalite olarak belli bir seviyede bunu linea lar ve albealar dan biliyoruz onların da böyle talihsiz kazaları vardı

Ama burda forun üyelerinin sürekli fiata teneke kuş serisi devamı demesi bana çok acımasız geliyor ve samimi değil

Ancak burda özellikle bir alman markası olsa "ne olmuş canım o da bir kul yapısı o kadar hiz yapmasaydı" diyicekler gibi geliyor

Tekrar ölenlere Allah tan rahmet diliyorum

• Kazada hayatını kaybeden merhumlara allah rahmet eylesin.

Sağ tarafta köpek ve yolun ıslak olan kesimine yakın yerde lastik izleri bilmem dikkatinizi çektimi.

Muhtemelen köpeğe hızla çarpıp direksiyon hakimiyetini kaybetti ve Spin atarak duvara çarptı. Köpepeğin üzerinden geçip kaymaya başlayan o mesafede hiçbir esp yola sokamaz ve aracın hızı ve sürücünün verdiği tepkide bilinmiyor.

Aracı sunduğum falan yok zira koç grubunun ülkemiz için layık gördüğü kuş serisinden nekadar güvenli araç ürettiği az çok hepimiz biliyoruz. Kazanın ne şekilde ve kaç km hızla gerçekleştiğini bilmeden aracı yerip teneke muamelesi yapmak yanlış olur. F segment araç da olsa biyere kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc52 -- 2 Mayıs 2016; 22:34:36 >
  • Jantlara bakıp eski arabadır dedim ama cidden o jantla sıfır araba mı satılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüzün Dram Keder

Jantlara bakıp eski arabadır dedim ama cidden o jantla sıfır araba mı satılıyor?

celik jant + jant kapagi.. piyasada halen bir cok aracin baz modeli bu sekilde satiliyor.. octavia,corolla,elantra ilk aklima gelenler.. piyasaya biraz uzaksiniz sanirim

• Allah rahmet eylesin milletin cani gitmis insanlar markaya takilmis allah kimseye boyle bir aci tatirmasin

• quote:

Orijinalden alıntı: masterap

quote:

Orijinalden alıntı: Hüzün Dram Keder

Jantlara bakıp eski arabadır dedim ama cidden o jantla sıfır araba mı satılıyor?

celik jant + jant kapagi.. piyasada halen bir cok aracin baz modeli bu sekilde satiliyor.. octavia,corolla,elantra ilk aklima gelenler.. piyasaya biraz uzaksiniz sanirim

Doğru şirketteki Fiorino da böyleydi. Uzağım evet yıl başında bi astra aldım çekildim köşeme, araştırdığım modellerde de baz donanımlara bakmamıştım pek.
  • Bu kaza belki fikir veremeyebilir ama bundan sonra her egea kazası acaba dedirtecek

• Allah rahmet eylesin.asiri hiz yapmamak lazim.

Su forumdan bi cacik olmaz. Biri bi tas atiyor ondan sonra ugras dur.

• Aracın arka jantı bile neredeyse dümdüz olduğuna göre bence ciddi bir süratte neredeyse yola hiç tutunamadan direkt savrulup geri geri bir düz betona patlatmış olabilir.

Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

Bu kaza belki fikir veremeyebilir ama bundan sonra her egea kazası acaba dedirtecek

haklisiniz, hatchbacki hizli sekilde teste sokmalari lazim.. sure uzadikca onyargilar artacak dogal olarak

• allah rahmet eylesin öncelikle anladığım hızla savrulup direğe(duvara) yanlamasına girip ikiye bölünmüş burada marka kötülemek iyi bir şey değil bana göre başka markada olsa pek değişen olacağını sanmıyorum çünkü bu hale gelmek için bana göre aşırı hızlı olmak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemansky -- 3 Mayıs 2016; 0:13:48 >
  • Arac yeni cikti. Yavas yavas boylelikle ne sok oldugu ortaya cikacak iste. Bir de yılın otomobili secmisler

• Hani bi resim vardı bilirmisiniz akbaba ölmek üzere olan çocuğun başında bekliyo ölsün ki yiyeyim diye.
    Maalesef egea için de aynı şeyi görüyorum. kaza tam olarak nasil oldu bilmiyoruz dolayisiyla neye dayanarak bu kadar da olmamaliydi diyosunuz. Diyebilirmisinizki astra focus jetta civic vs. bu kazada bu hale gelmezdi diye, diyemezsiniz arkadaş. Bilemezsiniz çünkü, akbaba misali ölümlü bi kaza üzerinden prim yapmaya çalışıyorsunuz. Ncap testinde haklisiniz girmeliydi. Peki ya hb giripte 5 yıldız alırsa bugün atıp tutanlar yorum yapıp helal olsun diyebileceklermi merak ediyorum.
    Forumu açan arkadaş arkandan bişi demiyorum. Kazasina göre bu hale gelmez diyebilecegin bi araç varmı. egeaya karşı neden bu kin anlamadım.

• Bu egealara hiç güvenememiştim şaşırtmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Deadpool-

quote:

Orijinalden alıntı: elmariacci

Allah rahmet eylesin.asiri hiz yapmamak lazim.

Su forumdan bi cacik olmaz. Biri bi tas atiyor ondan sonra ugras dur.

Ağzına sağlık hocam. Benden önce yazmışsın ama söylediklerine sonuna kadar katılıyorum.

Forum embesil dolmuş

Aynen öyle

Allah rahmet eylesin.

Zaten araba Egea olmasa kesin kurtulmuşlardı

Tüm suç Egea da

BMW olsaydı kimse ölmezdi değilmi.

Bukadar iyi biliyorsunuz yani.
    Biriniz markette kasiyer diğeri kasap
    Diğeri orta okulda okuyor

Sorma herkes bir bilmiş bir bilmiş.
    Görende otomobil fabrikasında çalışan baş mühendis sanar arkadaş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

sen dönmedin mi hala canadaya.
    hani aston martin alıyordun.

Karistiriyorsun, ben Turkiyeye donup Leon alacak olanim.

• Yanliz bu araba ncap testine girse bile, arkadan carpma ile ilgili hic bir zaman bir teste giremeyecek, dolayisiyla Egea nin arkasi kiyamete kadar muallak kalacak.

Sevdikleriniz icin Egea almayin..

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.