Şimdi Ara

Afyonkarahisar mı ısparta mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce bir öğrenci için hangi il daha iyi ?

• up
  • Isparta çok kötü biryer değil. . Çok iyi de değil. Afyon dersen büyük ama öğrenci için pek iyi değil. Bence Isparta. Ama Afyon da olur. Şahsen ben iki ili de biliyorum az çok. Isparta'ya daha çok kanım ısındı sadece onu söyleyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durumdayım. Karaksız kaldım.
  • maden muhendisliği yazacağım kararsız kaldım bnde bana afyonu onerdiler ama hala kararsızım kendimde manisada oturuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_@_S

maden muhendisliği yazacağım kararsız kaldım bnde bana afyonu onerdiler ama hala kararsızım kendimde manisada oturuyorum

Cbü'den bir bölüm yazaydın rahat olurdun
  • Ispartayı ben bilmem ama okuyan arkadaşlarımın dediğinine göre psikopat çokmuş.Afyonsa uzmanlık alanım sana şöyle diyeyim Türkiyenin en büyük köyü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DÜZCE Mİ ZONGULDAK TIP MI
    5 yıl önce açıldı
    Sakarya mı? Mersin mi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Isparta diyebilirim.Afyon'a çok gidip geldim,bunalırsın Afyon'da.Isparta'da en azından öğrenciler için gezecek yer çok.Arada istersen Antalya'ya da gelebilirsin canın sıkıldığında.
  • Benim konum bu Ispartada 8, Afyonda 6 yıl yaşadım. Halen de Afyondayım. Afyon, Ispartaya göre daha büyük ama malesef o büyüklük büyük köy olması gibi. Üni olarak da Isparta büyüktür bak. İki üniversite de bahar şenliğine katıldım afyondaki sanki laf olsun yapılıyor gibi. Afyonda üni hayatım boyunca öyle adam gibi bi etkinliğe katılmadım gerçi çok sosyal biri değilim ama Ispartada tiyatro haftası kutlanırdı ve giderdim. Üni etkiniği olarak, şehirleşme olarak kesinlikle ısparta. Bak afyonda öğrencinin gidip yemek yiyeceği doğru düzgün 4-5 yer anca vardır. Ama Ispartada öğrenciye seçenek o kadar çoktu ki evde yemezdim resmen. Sonra tamamen öğrenciye hitap eden. kafeler caddesi falan var. Afyonda o tarz bi bok yok. Benim tavsiyem sdü yazman.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• o zaman sıralamamı izmir ekişehir ısparta konya afyon çanakkale yapıyım bari aslında gnlumde ktü yatıyordu orasıda aileme çok uzak
  • Afyonda yaşanmaz

• Ispartanın universitesi yeter her turlu isparta alir

• birde bilen vardır buyuk ihtimal eskişehirde hayat çok pahalı diyorlar bir oğrenci için ?
  • Ben afyonda memurum, kız arkadaşım ıspartada öğrenci. İki memleketi de biliyorum yani .

KESİNLİKLE ISPARTA
  • afyon yazıp gençliğine yazık etme,köy la orası
  • this is spartaaaaaaaaaaaaa!

kesinlikle ısparta.çok sevdiğim bir şehirdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC07A6798 -- 13 Temmuz 2013; 14:54:23 >
  • Afyon insanını pek sevmezler. Sırf afyonlu diye sevgili olmaktan vazgeçtiğim kız vardı. Isparta antalyaya yakın olduğu için daha iyi bi tercih

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • her iki şehirde de bulundum, hiç düşünmeden Isparta derim...
  • Gülün olduğu yetiştiği her yer güzeldir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.